Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
way anasını iboş.....şşşttt gurbiş bana göre bişeyin yoktur dimi lem, şişkoyum ya o bakımdan :roflol:
canım bizim 2. Denememiz ilkide tutmuştu ama 6. Hafta düştü busefer inşallah ters bişey olmaz şimdi heycanla kalp atışalrını duyabilcekmiyim diye bekliyorum çok korkuyorum kötü bişey çıkmaz inşallah![]()
Buldum Buldum
işte arkadaşlar bu online sitesi
aklınızda olsun
linki verilen yeri bulmak için
adres satırından www...........com dan sonrasını silip
sitenin ana ekranına girebilirsiniz
arkadaşlar zaten dünya yeteri kadar sıkıcı ve dayanılmaz bir yer.birde buna ahlak namus gibi saçma sapan kurallar koyarak iyice yaşanmaz hale getiriyoruz,özellikle türkiyede.
ben holland/amsterdamda doğdum ,24 yaşında türkiyeye ayak bastım ve ailevi bazı meselelerden dolayı bir süre burda kalmak zorundayım.ama bana inanın buralara gelince şok oldum,namus ahlak vs gibi safsatalar ne erkeğin penisinde ne de kadının vajinasındadır.
ben ve eşim başka insanlarda da ilişkiye giriyoruz ve bunu da garip bi durum olarak yada değişik bir özellik söyleme ihtiyacı bile duymuyoduk ta ki buralara gelinceye kadar.avrupada sırf bunun için clubler var fakat burda herşey çok kuralcı kesin sınırlarla birbirinden ayrılmış.
biz 60 yaşına gelince buruşmuş tenimize bakıp iç geçiren insanlardan olmamak için elimizden geldiği kadar vücudümuzdan faydalanıyoruz.ben avrupnaın çoğunu gezim hatta usa'dede bulundum 2 yıl kadar.hiçbir yerde ne bir sıkıntı çektik ne de kendimiz gibi açık fikirli insanlar bulmakta zorlandık.ve emin olun birçok gelişmiş ülkede de böyle bakılıyor sekse ve cinselliğe.
bazı arkadaşlar kullanmaktan falan bahsetmiş,inanın kahkaha attım bunu okuyunca.asıl bu mantık kadını metalaştırmaktan başka bir yere gitmez,çünkü
ilişkide iki tarafta birbirini zevk almak için kullanır ,bir taraf diğerini kullanıyorsa partneri de onu kullanıyor demektir.(ki kullanmak bence doğru kelime değil,burada anahtar sözcük''paylaşımdır'' )
cinsellik burada bir tabu olmuş gördüğümüz kadarıyla.aslında buradada insanlar çok şey yapmak istiyor ama bırakın uygulamayı bunu itiraf etmekten korkuyorlar (kendilerine bile! )
bu forumdada böyle bir tutum var sanırım.adet gelemek örf namus vs gibi şeylerle kendinizi sınırlıyorsunuz.
tabi herkesin kendi fikri,ben burada benim düşüncelerimi ve türkiye hakkındaki tespitlerimizi paylaşmak istedim.şahsen şu miras işini halleder halletmez hemen ve asla geri dönmemek kaydıyla holland'a geri döneceğeim.burada yaşamak zorunda olsaydım ne yapardım inanın bilmiyorum.
biliyorum beni eleştirenler bana kızanlar da çıkacak ama ben size kızmayacağım,burada suç. sizin değil sizin böyle olmanızı sağlayan dogmaları size dayatanların.
kendinize iyi bakın.
Ne kadar az yüksekten uçarsan, düstügün zaman o kadar az incinirsin.