Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çünkü cümlenin bi yerinde böyle birşey söylenmiş,
anlamıda farklı oysakii,
ama magazin programlarındaki gibi okadar cünlenin içinden sadece biri alınmış,
ee doal olarakda bizde o tek alınan cümleyi açıklamaya koyularız mecburen,
bu seferde açıklanan cümleden bi parça alınıyorkaydirigubbakcemile3
artık ne diim gerisini sen düşün:roflol:
siz heralde sitede erkeklerin dolaşmasından rahatsız olmayan bir toplum kategorisinde yeralıyosunuz rahatsız olmadıgınıza göre ben neyi ifasde etmek istedigimi anlıyan anladı ok
adam gibi uyardım seni kimseyle dalaştıgım yok geri kafalı agzını bozma dedim sana seninle ugraşcak halim yok bekarsızın die paylaşamazsınız die bişimi dedim ben sana sadece nedense hep cinsellik 18 açılmış konuların dedim adam gibi tartışmasını bilmiyosan söyle bileyim kavgaya ne çeviriyon ortamı hemen altta kalcagımımı sandın yaniha erkeğim ben? :) daha kapsamlı bir araştırmaya davet ediyorum seni güzelim. hadi işine bak dalaşma milletle. hem erkek bile olsam "aaa evet ya ne kadar akıllıymışsın hemen anladın erkegim ben" demezdim dimi. boş işlerle ugrasıyosunuz ya.
hahahay gülüyim bari zaten istesende uğraşamazsın benimle yavru
oraya buraya laf yetiştirmekmiş diyene. istediğime laf yetiştiririm de istediğimi yaparım burası paylaşım sitesi unuttunmu, insanlar burda birbirlerinin seviştikleri yeri vs. merak ediyolarda ben burda bazı şahısları merak etmişim çokmu....
hadi bakalım ben kariyer yapmaya gidiyorum böcükte çocuk :ecrin_bebek:
yawrıı sende merak etmıyon deıl yanı ben senı senın topıcınde zatı resıl etmıstım anacım gezdın yerlerı bırbır kopyaladım durdum herks dusncesını yazdı sldı neler nler oldu ve sen hala +18 lerde gezıyodun ohıoo ben senın ne dolaplar cevrdığını ı bılıyompaylasım sıtesı olduğunu senden daha ı bılen ben ceyıslerımlerımın resımlernı koyarak paylasıyom artı benı takıp etmekten vazcazz anacım başedemen benlen sımdık sana byy sen gez toz karıyerde ole olur ya zatı:jeyyar:
gurbık kusura bakma cnm bura az kıırlendı sana goca bulakta bende rahatlatım basklarıdaŞeniz
özel msj göndermeyi beceremedim cnm , halandan bende alsam yardımcı olurmusun?