16 yaş!!!! çok geç yaşamıssın ilk ilişkini biras daha erken yaşasaydın ya.. hayret birsey birde marifetmiş gibi yazıyorsun.. yapmısın bir hata diyemiyecegim.. büyük bi hata cunkuu..çek bakalım ceremesini
ben yaptıgıyla övünmüş diye bir şey söyleemedim lütfen düzgün okuyun... ben sütten çıkmıs akkasıgım demiyorum benımde oldu gençlik maceralarım ama ben 16 yasında böyle bir ilişki yasamadımm...ayrıca benım 4 4 tük bi insan olup olmamam sizi hiç ilgilendirmez:1closedeyes: siz beni hiç bi hakla bu şekilde eleştiremezsiniz..o kızın ablasından da farkım yok ewet..bende bir ablayım benımde kardeşim böyle birşey yapsa tabiki aileme anlatmam ama gözünü korkuturum bir daha böyle bir ilişki yaşamaması için....
Üstteki yazı sana ait bana değil...
Nasıl bir dille ve üslupla yazılmış sence?
Sen nasıl bu şekilde sert bir üslup yazıyorssan ve kimseye sormuyorsan benimde yazıcağım şeyi sana sormak gibi birşey olamaz...
Kırmızı ile işaretlediğim yerlere bakın ne güzelde yazmışsınız sizi hiç ilgilendirmez ve eleştiremezsiniz diye aynı şekilde sizde bi insanı o şekilde eleştiremez ve alaycı bi şekilde yazdığına cvp veremezsiniz.. :1closedeyes:
Bilmem anladınız mı artık:1closedeyes: