Sadece Bekarlar Cevaplasın

Yazdım o kadar ben de işte. Bakalım ne değerde görülecek

Ben evliyim ama bunların hepsi bana uyuyor. Sadece bekarlar yazıyor ama dayanamadım. Genelleme kısmı için doğru tespit ama düşük olasılıkla özgürlüğünü koruduğun evlilikler de var. Bu karşındaki kişiye ve sana bağlı. Çocuk işin içine girince iş değişir tabi.

Evliliğiniz de ömür boyu mutluluklar dilerim size

Ucuz da olsa bu benim bakış açım . Evet benim hayatım kadınlar kulübünden ibaret değil. Bu sitede sadece derdi olanlar konu açmıyor takip ettiğim kadarıyla.

Sana kötü bir haberim var, evlenince de özgür oluyorsun
Mesela yalnız yaşayan bir kadın da yemek, çamaşır bulaşık gibi ev sorumluluklarını yerine getirir, çalışma hayatı da yine aynı.
Karşınızda düzgün, sevdiğiniz, size değer verem, medeni biri varsa zaten iş bölümü de yapacağınız için ekstra herhangi bir yükünüz olmuyor.
Bekarken ne kadar özgürsem o kadar özgürüm. Çocuktan sonra özgürlük baya bir törpüleniyor gerçi ama evliliği bekarlıktan daha çok seviyorum ki ailem de baskıcı değildi. Gece istediğim saatte girer çıkardım ona rağmen diyorum insanın hayatını iyi kötü biriyle paylaşması, kendine bir hayat arkadaşı seçmesi neden kötü olsun. Birinin seni herkesten çok tanıması apayrı. Bir bakışımdan, sesimdeki ufacık değişimden anlar. Kimseye anlatamazsam bile ona anlatırım. Asıl özgürlük bu güven bağı bana göre

Bekarlıkla evlilik gibi tercih meselesi. Benim tercihim sadece bekarlıktan yana

Bekarlıkla evlilik gibi tercih meselesi. Benim tercihim sadece bekarlıktan yana
E ne güzel evlenmeyin de bekarlığın daha güzel olduğunu ispatlamaya çakışmanız komik. Mutluysanız neden bilimadamları ispatlasın diye uğraşıyorsunuz ki? Dediğiniz gibi tercih evli mutlu da çok bekar mutlu da çok. Biri daha mutlu daha güzel değil. Neyin ispat çabası

Ben bunu sadece bekar ve düşünmeyen üyelerle sohbet etmek amaçlı paylaştıp yani evli bireyleri hedef alan bir yazı değil. Kaldı ki sizlik bir konu hiç değil

Ben bunu sadece bekar ve düşünmeyen üyelerle sohbet etmek amaçlı paylaştıp yani evli bireyleri hedef alan bir yazı değil. Kaldı ki sizlik bir konu hiç değil
Ben size üzüldüm açıkçası.
Mastürbasyonla seksi benzer sanıyorsunuz. Karşılıklı dokunmanın öpüşmenin verdiği manevi tatminle, seksin verdiği hazzı hiç bir mastürbasyon veremez.
Siz hiç sevilmediğiniz, sevişmediğiniz için böyle kendinizi teselli ediyorsunuz bana göre.
Dilerim karşınıza seven biri çıkar mutlu olursunuz. İlişki güzeldir, güzellikten mahrum kalmamanızı diliyorum

Kız sen beni zorla banlatacak mısın? Ben değilim kız aaa ayrıca yeni konu açmak istesem alnimin akıyla açarım yeni üyelikle falan uğraşamam.
Ksjshsh ama burhan bekarlığı senin kadar öven başka bir insan daha olamaz kız yok ne banlayacaklar ya ufak bir kontrol geçirirsin o kadar

Herkes aynı şeyden keyif almak zorunda mı. Evli olduğu halde mastürbasyon da aldığı zevki tensel temastan almayan insanlar da var. Bunun nesine şaşırıyorsunuz anlamadım ki

Abla yılın evlisi seçtim seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…