O evlilerin eşlerinde sorun vardır. Yada erken boşalma gibi bir sorun yaşıyorlardır. AksiHerkes aynı şeyden keyif almak zorunda mı. Evli olduğu halde mastürbasyon da aldığı zevki tensel temastan almayan insanlar da var. Bunun nesine şaşırıyorsunuz anlamadım ki
Cinsellik kendi alanında birden fazla tercih barından bir eylem. Herkes aynı yaşayacak diye bir kural yokO evlilerin eşlerinde sorun vardır. Yada erken boşalma gibi bir sorun yaşıyorlardır. Aksi
Mümkün değil.
Sevişmenin verdiği zevki mastürbasyondan aldığını iddia eden insanın seks hayatında büyük bir sorun vardır.
Yahu elmayla armutun neyini tartışıyoruz acaba? Elbette her tür eylemin farklı zevki ver. Oral anal vajinal seksin farklı zevkleri var tercih edilir. Çünkü seni başkası uyarır. Karşılıklı bir eylemdir. Bunların kulvarı mastürbasyon değildir. Mastürbasyonla kıyaslanamaz.Cinsellik kendi alanında birden fazla tercih barından bir eylem. Herkes aynı yaşayacak diye bir kural yok
Öyle sinir bozucu tartisiyosunuz ki aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Birakin az eğlenelim ya. Bacım sende git kocanın koynuna.O evlilerin eşlerinde sorun vardır. Yada erken boşalma gibi bir sorun yaşıyorlardır. Aksi
Mümkün değil.
Sevişmenin verdiği zevki mastürbasyondan aldığını iddia eden insanın seks hayatında büyük bir sorun vardır.
Gözardı edebilirsiniz rahatsızsanız. Neyi nasıl yazacağımı size soracak değilim. Sondaki cümle gibi üslupsuzluklarla bana gelmeyin yalnız zira öyle bir samimiyetimiz yok. “Kocanızın koynuna”yazdığınız zaman sizde sempatik yada komik olmuyorsunuz basit duruyorsunuzÖyle sinir bozucu tartisiyosunuz ki aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Birakin az eğlenelim ya. Bacım sende git kocanın koynuna.
Bu konuya neden taktınız . Sadece bekarlara özel açtım sizlik bir mevzu değil. Ayrıca cinsellikle tercihlerim sadece beni ilgilendirir.Yahu elmayla armutun neyini tartışıyoruz acaba? Elbette her tür eylemin farklı zevki ver. Oral anal vajinal seksin farklı zevkleri var tercih edilir. Çünkü seni başkası uyarır. Karşılıklı bir eylemdir. Bunların kulvarı mastürbasyon değildir. Mastürbasyonla kıyaslanamaz.
Ama ben çok ona şaşırmadım valla yaşamadığınız şeyleri ne de güzel yaşıyor gibi değerlendiriyorsunuz.
Evlenmeden evliliği yargılıyor, sadece elle tatmin olarak seksi yargılıyorsunuz
Neresi sinir bozucu ki .. gayet düzgün bi sekilde ifade edip mantklı seyler söyledi konu sahibineÖyle sinir bozucu tartisiyosunuz ki aynı şeyleri söyleyip duruyorsunuz. Birakin az eğlenelim ya. Bacım sende git kocanın koynuna.
Tuhaf geldi çünkü evliliğe ihtiyaç yok elle tatmin oluyoruz demeniz.Bu konuya neden taktınız . Sadece bekarlara özel açtım sizlik bir mevzu değil. Ayrıca cinsellikle tercihlerim sadece beni ilgilendirir.
Ben komik buldum sizin evliliği ve seksi canhıraş övmenizi daha komik buldum.Gözardı edebilirsiniz rahatsızsanız. Neyi nasıl yazacağımı size soracak değilim. Sondaki cümle gibi üslupsuzluklarla bana gelmeyin yalnız zira öyle bir samimiyetimiz yok. “Kocanızın koynuna”yazdığınız zaman sizde sempatik yada komik olmuyorsunuz basit duruyorsunuz
Yahu sizene kızın cinsel zevklerinden. Surda eğlenceli konuyu ne hale getirdiniz. Tamam en evli sizsiniz. Sizinle yaşayan insanlara sabır diliyorumGözardı edebilirsiniz rahatsızsanız. Neyi nasıl yazacağımı size soracak değilim. Sondaki cümle gibi üslupsuzluklarla bana gelmeyin yalnız zira öyle bir samimiyetimiz yok. “Kocanızın koynuna”yazdığınız zaman sizde sempatik yada komik olmuyorsunuz basit duruyorsunuz
Canhıraş savunmuyorum.Ben komik buldum sizin evliliği ve seksi canhıraş övmenizi daha komik buldum.
Sadece seksten bahsetmiyor ama bunun manevi tatmin yönünede değindiBu konuya neden taktınız . Sadece bekarlara özel açtım sizlik bir mevzu değil. Ayrıca cinsellikle tercihlerim sadece beni ilgilendirir.
Sizinle bu konu uzayacak. Bekar kalma isteği de aseksüel olmamda benim tercihim bu kadar. Ayrıca benim gibi düşünen insanların sayısı da hiç az değilTuhaf geldi çünkü evliliğe ihtiyaç yok elle tatmin oluyoruz demeniz.
İnsanlık tarihi kadar eski mastürbasyon. Hayvanlar dahi yapıyorlar. Dediğiniz gibi aynı şey olsaydı yüzyıllardır insanlar seks yapmazdı. Neden uğraşsınlar neticede. Yeni bulunan bir şey değil neticede.
Bence soruyu daha sağlıklı karşılaştırma yapabilecekleri için evliler cevaplasın.İkisini de tecrübe ettilerYabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Bekarlar tarafından linç yedimSadece seksten bahsetmiyor ama bunun manevi tatmin yönünede değindi
Ama bekarlık tercih ediyorum dedim olmuyor. Aseksüelim dedim olmuyor. Habire beni ikna etme çabasındaSadece seksten bahsetmiyor ama bunun manevi tatmin yönünede değindi
Evliler pek güzel cevap veriyor sürekli saldırı halindelerBence soruyu daha sağlıklı karşılaştırma yapabilecekleri için evliler cevaplasın.İkisini de tecrübe ettiler
Linç edenlerden biri benim bende evliyim. Neyin ne olduğunu biliyorum.Bekarlar tarafından linç yedim
Tamam seksle mastürbasyon aynı şey arkadaşlar. Evet. Elle devam edin en şahanesi o. Haklısınız
Kız bu ehliyet mi ?Kesinlikle. Evliliklerin 5 sene geçerlilik süresi olması lazım. Sen memnun musun bu adamdan ona göre sözleşmeyi yeniliyorum demesi lazım nüfus müdürlüğünün. Bu arada evlilik nüfus müdürlüğüne mi bağlı neye bağlı?