Leyla da çok hırslı hazırlanıyor sınavaSenin bu bekarlık tutkun ne bacım yatamam en bekar sensin yeter artık
Bunları doğru kişiyi bulduğunda da yapabilirsin. Özgürlüğünü kısıtlamayan, kendine ve arkadaşlarına zaman ayırmanı destekleyen, sorumlulukları paylaşan, kariyerinize ve hedeflerinize saygı duyan, kavga etmekten hoşlanmayan, dışarı çıkıp gezmenize karışmayan... erkeklerde var. Nadir ama var. Bakmayın mutsuz evliliklere çoğu zaten başından kabul ediyor bütün bu yaşananları. Bu arada bekarım ve mutluyum o ayrı asdfghjköçYabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Ben Oğuz’la evlendim.. gelemem ben böyle bekar işlerine sjısskwLeyla da çok hırslı hazırlanıyor sınava
Aslında haklı değil miBurda bir üye vardı 20 yaşındaydı benim yaşıtlarımin kesinlikle erkek sevgilisi olamaz illede kız olur diye direniyorduSizde yakında kadınlar asla evlenmemeli hep bekar kalmalı sloganıyla bir dernek kurarsanız şaşırmam siz soru sorduğunuzu sanıyorsunuz ama yapmak istediğiniz kafalara bekarlığa endekslemek ve rahat hayat adı altında bu düşüncenizi kabul ettirmek
Benim kimseye bir kabul ettirmek gibi bir amacım yok. Ben bu paylaşımı bekar ve mutlu insanlar için yazım. Evlileri ilgilendiren bir durum yokBurda bir üye vardı 20 yaşındaydı benim yaşıtlarımin kesinlikle erkek sevgilisi olamaz illede kız olur diye direniyorduSizde yakında kadınlar asla evlenmemeli hep bekar kalmalı sloganıyla bir dernek kurarsanız şaşırmam siz soru sorduğunuzu sanıyorsunuz ama yapmak istediğiniz kafalara bekarlığa endekslemek ve rahat hayat adı altında bu düşüncenizi kabul ettirmek
Ya sus evli evli konuşmaBurda bir üye vardı 20 yaşındaydı benim yaşıtlarımin kesinlikle erkek sevgilisi olamaz illede kız olur diye direniyorduSizde yakında kadınlar asla evlenmemeli hep bekar kalmalı sloganıyla bir dernek kurarsanız şaşırmam siz soru sorduğunuzu sanıyorsunuz ama yapmak istediğiniz kafalara bekarlığa endekslemek ve rahat hayat adı altında bu düşüncenizi kabul ettirmek
Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilirAslında haklı değil miokurken ikna oldum
Ben evli değilimkiiYa sus evli evli konuşma
Ben evli değilim aşkoBenim kimseye bir kabul ettirmek gibi bir amacım yok. Ben bu paylaşımı bekar ve mutlu insanlar için yazım. Evlileri ilgilendiren bir durum yok
Valla ben de 28 yaşındayım ve evlilik fikrine tamamen uzağımBen 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
O zaman size ömür boyu mutluluklar dilerimBen evli değilimkiinasip ederse çeyiz hazirlayinca evliler kervanına dahil olacağım ama var biraz zaman
Buna katılmıyorum. Aksine daha sağlam adımlar atabilir. 25inden önce evlenenlerin konularını görüyoruz. Henüz kendilerini kesfedemedikleri için yaşları ilerledikçe umdukları ve buldukları farklı oluyor. Dolayısıyla çoğu anlaşamıyor ya da boşanıyor.Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir
Yaklaştığınızda bu kadar kesin hükümlü olmayacaksınızValla ben de 28 yaşındayım ve evlilik fikrine tamamen uzağım
Yaklaştığınızda bu kadar kesin hükümlü olmayacaksın