Sadece Bekarlar Cevaplasın

pnarasena

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2023
841
940
29
Yabancı bilim insanlarının yaptığı araştırmalara göre bekar insanların daha mutlu ve sağlıklı yaşam sürdüklerini tespit edildi.
Bekarlığın Avantajları
Kendimize daha fazla vakit ayırabiliyoruz.
Sürekli kavga gerginlik yaşamıyoruz.
Sorumluluk almıyoruz.
Sadece kariyerimize odaklanabiliyoruz.
İstediğimiz saatte uyuyup istediğimiz saatte uyanıyoruz.
İstediğimiz saatte evden çıkıp istediğimiz saatte eve gelebiliyoruz.

Siz neler düşünüyorsunuz?

Burda bir üye vardı 20 yaşındaydı benim yaşıtlarımin kesinlikle erkek sevgilisi olamaz illede kız olur diye direniyordu Sizde yakında kadınlar asla evlenmemeli hep bekar kalmalı sloganıyla bir dernek kurarsanız şaşırmam siz soru sorduğunuzu sanıyorsunuz ama yapmak istediğiniz kafalara bekarlığa endekslemek ve rahat hayat adı altında bu düşüncenizi kabul ettirmek

Bunları doğru kişiyi bulduğunda da yapabilirsin. Özgürlüğünü kısıtlamayan, kendine ve arkadaşlarına zaman ayırmanı destekleyen, sorumlulukları paylaşan, kariyerinize ve hedeflerinize saygı duyan, kavga etmekten hoşlanmayan, dışarı çıkıp gezmenize karışmayan... erkeklerde var. Nadir ama var. Bakmayın mutsuz evliliklere çoğu zaten başından kabul ediyor bütün bu yaşananları. Bu arada bekarım ve mutluyum o ayrı asdfghjköç

Son düzenleme:
Aslında haklı değil mi okurken ikna oldum

Benim kimseye bir kabul ettirmek gibi bir amacım yok. Ben bu paylaşımı bekar ve mutlu insanlar için yazım. Evlileri ilgilendiren bir durum yok

Ya sus evli evli konuşma

yabancı bilim insanlarının araştırmasını baz alacaksak evlilerin yazması daha doğru olur, bekarlar evlilik hayatını bilmediği için kıyas yapamaz, mantıken bir şeyin daha iyi olduğunu bilmek için diğer şeyi de deneyimlemiş olmak gerekir.

Evet, bekarlık daha rahat çünkü sorumlu olduğun tek kişi kendin oluyorsun

Aslında haklı değil mi okurken ikna oldum
Ben 22 yaşındayım ama 28-29 yaş ve üzerinde tanıdıklarım 25 ine kadar bekarlık sultanliktir diye düşünmüş şu an ise çok seçiciler ve gerçekten düşüncelerimiz yaş ilerledikçe değişiyor bu yüzden bir şeye körü körüne baglanmamak gerek her şey zamanda akış gösteriyor şimdi böyle konuşur ama ileride birisiyle bir yuva kurmak istediğinde doğru kişiyi seçmekte zorlanabilir

Valla ben de 28 yaşındayım ve evlilik fikrine tamamen uzağım

Buna katılmıyorum. Aksine daha sağlam adımlar atabilir. 25inden önce evlenenlerin konularını görüyoruz. Henüz kendilerini kesfedemedikleri için yaşları ilerledikçe umdukları ve buldukları farklı oluyor. Dolayısıyla çoğu anlaşamıyor ya da boşanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…