Tanıdığım,tanımadığım herkese binlerce defa teşekkür ediyorum..a.s.
Gerçekten anladım ki boşanmak öyle o kadar kolay değilmiş..
Maddi manevi hiç bir sıkıntım yok..
Ailem zaten gözümün içine bakıyor,ne istiyorsam önüme seriyorlar..
Tam gülüp eğlenirken pat kapı çalıyor! Kocam!
Geldiği zaman da görüyor ortada güzel bir muhabbet olduğunu,mesela,bana alınan bir hediye ortada kalmış oluyor. Benimle konuşurken gözü hep o hediyeye takılıyor...Onun yalvarmaları benim sakin tavrım arasında yıpranan ailem oluyor açıkçası..
Çünkü o ağlayıp yalvarıp gittikten sonra yine başıma ağrılar giriyor..Açıkçası bir insanı üzmek,kırmak gerçekten benim yapıma çok ters. Onu ağlatıyor olmak beni üzüyor.
Yine diyorum,benim için bu evlilik bitmiştir..Tek dileğim onu daha fazla yıpratmadan bu işi sonuçlandırmak..
Geldiği zaman da görüyor ortada güzel bir muhabbet olduğunu,mesela,bana alınan bir hediye ortada kalmış oluyor. Benimle konuşurken gözü hep o hediyeye takılıyor...Onun yalvarmaları benim sakin tavrım arasında yıpranan ailem oluyor açıkçası..
Çünkü o ağlayıp yalvarıp gittikten sonra yine başıma ağrılar giriyor..Açıkçası bir insanı üzmek,kırmak gerçekten benim yapıma çok ters. Onu ağlatıyor olmak beni üzüyor.
Yine diyorum,benim için bu evlilik bitmiştir..
Tek dileğim onu daha fazla yıpratmadan bu işi sonuçlandırmak..
Yine diyorum,benim için bu evlilik bitmiştir..
Tek dileğim onu daha fazla yıpratmadan bu işi sonuçlandırmak..
laleciğim bir kadının hayatındaki en büyük travmalardan biridir boşanmak bundan ötesi travma allah korusun sevdiklerini sonsuza uğurlamaktır
buda geçecek ablam zaman senin yaralarını yavaş yavaş saracaktır
madem bu konuda kararın kesin eşini biraz kendinden uzak tutmaya çalış oda zamanla bu durumu kabullenmek zorunda kalacaktır
senin şimdi zaten hiç tadın yoktur birde onun yalvarıp yakarmalarından etkilenme ablacığım allah yardımcın olsun sakın kendini üzme dediğim gibi bu günlerde geçecek seni çok ama çok seviyorum ve mutsuz olduğunu görünce çok üzülüyorum inan
Ablacım inan ki asla buluşmuyorum onunla..
Kendi geliyor,hiç haber bile vermeden..
Geldiği zaman da son derece ciddiyim,güzellikle anlatıyorum. Ondan tek beklentimin onun da bu işi uzatmaması olduğunu..
Geceleri gelip kapının önüne çiçekler bırakıp gidiyor..
İnan bunalıyorum.. Bir yere bile çıkmak istemiyorum,çünkü gideceğim yerleri o iyi bilir,dışarıda bari uğramayayım diyorum..
Bir kaç gün aramıyor.İyi oluyorum..Hayatımı düzenlemeye çalışıyorum.
En fazla 3 gün geçince arayınca heh eşyalarını alacak galiba diye açıyorum telefonu,yeniden yalvarmalar,gözyaşları..
Sonra karar veriyorum,hiç bir çalan telefonu açmıyorum bu defa da eve geliyor..
Kovamayız ki...
İnan doluya koyuyorum almıyor,boşa koyuyorum dolmuyor..
NOT:Ayrılık sebebimi merak edenlere,anlaşamadık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?