sade yaşam

Benimde misafir odam yok ama masa aldım 3 kez kullanıldı sadece :)
Benimde verilcek birkaç ıvır zıvırdan sonra ferahlıcam inş birde büyük eve taşınıcaz.
sen baya geç geliyomussun
bozuk para kumparam var benımde çok iyi oluyor.
yaşadığım ilçeyi sevmesem de otobüs olayı olmadığı için memnunum :)

topigin hayirli olsun diger konunuda takip ediyordum.
3 aydir kendime hic birsey almiyordum ta ki düne Kadar.

hediye cekleri vardi elimde onlarin günleri gecmeden ve yüzde yirmi indirim varken kozmetikciden bikac ürün aldim gerci ben para ödemedim ceklerle hallettim.
ayrica yine ceklerle iki bluz bi kot aldim sanirim cekler olmasaydi alamazdim cünkü aylardir almiyorum.

yaa otobüsle aynı zamanda evde oluyorum yürüyerek sen düşün
bisiklet kışın binilmez ama yürüyebilirim
dün panik atak geçirdim otobüste zor indim aşağıya
bugün bisikletle geldi
kumbaramda baya bozuk var
ama o 100 tl alışkanlık oldu çok sıkışsakta almıyoruz lazım oluyor bi yere

Bisiklet candır
Bende bu yıl denıyorum kumbara işini 3 ayda 95 tl çıkmıştı kendime birşey almıştım sanki bedava almış gibi oldum :)

Topiğiniz hayırlı olsun.
Bende kullanmadığımız kıyafetlerin çoğunu yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine verdim.
Evimde zaten yemek masası , konsol vs şeyler yok.
Son derece sade .
Kirada oturuyorum zaten ordan oraya heba olacak eşyalar için bir ton para dökmeye gerek duymadım.TV 2.el ve tüplü mesela.:)Bunun benim için bir önemi yok.Sonuçta evime tv görmeye gelmeyecek kimse.Bu sayede hem çok borcumuz olmadı hemde bir dünya temizlik bekleyen eşyam.
Allah nasip ederde bir evim olursa şayet kalan eşyalarımı bile azaltma yoluna gidicem.
Ek olarak mutfak kumbaram mevcut.Aylık 150-200 tl arasında bir birikim oluyor.tavsiye ederim.

ay süperr fikir benim bozuklarım var onu mutfak kumbarası yapabilirim
kağıtlarıda tatil parası

canım bu ay şöyle yaptım bozukları tama çevirdim.200 tl.onuda attım kumbaraya harcanmasın diye.Şimdi kumbaramda hem 200 + bozuklarım var.
150 tllik alışveriş yetiyor bidahaki aya
bozuklukları atacağım sürekli
alışverişimi kumbaradan yapıcağım
kalan parayı da tüm yapıcam

bizde tv yok
ah şimdiki aklım olsa bende minimum esya alırdım

Kumbara olayını ben uzun zamandır yapıyorum. Geçen sene kendi özel harcamalarımı yapıyordum.
Bu sene birikiyor. Henüz ne yapayım bilmiyorum.
Güne girmek bende isterim ama malesef çevrem buna pek müsait değil.
Genelde müsrif bi çevrem vqr.

hiç bulaşmayayım diyorsun yani
bizim akrabalar ve yemek yerler 3 saat sonra giderler
bende dahil olucam niyetine girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…