- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- Konu Sahibi philosophy
evet bende çok severimPetbsise kâğıt ve pil
atmamaya özen gösteririm
geri dönüşüm poşetler var sokaklarda çok iyi
oluyor hepsini oraya atıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bende çok severimPetbsise kâğıt ve pil
Iş arkadaşlarım değişiktir. Mesela pazara gitmezler. Günlük Yaşarlar. Dışarıda yemek yemek kahvaltıya falan gitmek karizmadır onlar için.hiç bulaşmayayım diyorsun yani
bizim akrabalar ve yemek yerler 3 saat sonra giderler
bende dahil olucam niyetine girdim
öyle leri o paraları nasıl yetirir bilmiyorumIş arkadaşlarım değişiktir. Mesela pazara gitmezler. Günlük Yaşarlar. Dışarıda yemek yemek kahvaltıya falan gitmek karizmadır onlar için.
Ben para biriktirmek için güne yapalım desem yüzüme bön bön bakarlar. O ne ki diye.
Benim iş arkadaşlarım çok sıkıydı özellikle paylaşmayı hiç sevmezlerdi. Evlendiler şimdilerde yeni işe girenler oluyor ama gelen gideni aratmıyorIş arkadaşlarım değişiktir. Mesela pazara gitmezler. Günlük Yaşarlar. Dışarıda yemek yemek kahvaltıya falan gitmek karizmadır onlar için.
Ben para biriktirmek için güne yapalım desem yüzüme bön bön bakarlar. O ne ki diye.
bizimkiler de öyle herkezin kendine göre burnu büyükBenim iş arkadaşlarım çok sıkıydı özellikle paylaşmayı hiç sevmezlerdi. Evlendiler şimdilerde yeni işe girenler oluyor ama gelen gideni aratmıyor
Hemen hemen aynı parayı kazanıyoruz. Hatta ben bazılarından fazla kazanıyorum.öyle leri o paraları nasıl yetirir bilmiyorum
nasıl oluyor ya bunların yaşamları
haklısın cnm ama yün olduğuna emin değilim,sanki onlar da elyaf gibiO yün yorganlar özellikle eski olanlar organik hanımlar ve cidden çok sıcak tutuyor. Elerken kendinize bir iki tne bırakmanızı tavsiyte ederim anti kanserojen, bütün gece kanserojen elyafları soluya soluya uyuyoruz bir güzel kafamızı gömüp. Annane pamuğu patiskası gibi var mı işte size basit hayat :)
aynen benimde öyle bi kütüphanem var ama daha kücükhiç eşya hayalim yok ama kocaman bir kütüphane hayalim var inşallah
bende atik yaglari toplayip atik yag kumbaralarina atiyorum. plastik pil, kagit vb. maddeleri de geri dönüsüm kutularinaGeri dönüşüme önem veriyorum
günaydın kızlar
kumbaramı saydım 300 tl var
tatilde patlatmıştık :)
nese atmaya devam
alışverişimi daha yapmadım ama
günlük almak daha kötü biran önce alsak çok iyi olacak
bide arkadaşaıma bebek uyku seti alcam nereye baksam nerden alsam bilemedim
tamam canım evkur daha iyi taksitle alıveririm olmadıEvkur yada özdilek e bakabilirsin. karaca home da var. Englishhome de ugra indirime giriyor bazen.
yaa benim bi pazar kahvaltı oluyor evde yoksa sadece akşam yemeğiDün mutfak dolaplarıma baktım. yapılacak şeyleri gözden geçirdim yemek programı hazırlamayı düşünüyorum. Böylece ziyan etme durumunu azaltıcam.
mesela kahvaltılık sos sevmedik bende çigköftenin içinde kullandım.
Kalan peynirlerlede börek yapmam lazım.
Kaşar peyniri rendeleyip dondurucuya attım pizza ve tost da kullanıcam.