- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
-
- Konu Sahibi philosophy
heey senin profildeki Cathy benim adımdaki Cathysevdim seni :)))
misafirlerimi koltuklarim aciliyor orda yatiriyorum. bazen cok kalabalik oluyoruz oda zaten aile üyeleri yere de yatak yapiyorum. miafir icin ayri yatak odasi mi yaptiniz. benim 4-5 yorgan 10 kadar yastigim var ama ihtiyacim oluyor özellikle yazin aile üyelerinden misafirim cok oluyor. cok nevresim takimim yok o yüzden onlarin kalabaligiyla ugrasmiyorum eskisinler alirim en dogrusu bu sanirimKızlar bir sorum var
Misafiri nerede yatırıyorsunuz
Bana eşya alınırken misafir için karyola aldırdılar
Evde tam hatırlayamadım ama 8 civarı yorgan var, sayısını bilmediğim kadar yastık
Ne yapacagım ben bunlarla : (((( evdeki en büyük sorun bunlar
Bir de deli gibi para verdiğim bir yatak örtüm var, neredeyse hiç kullanmadım, cok ağır bir şey zaten, neden aldım hiç bilmiyorum
Bir şey daha koltuk örtüsü, hali örtüsü kullanıyor musunuz , özellikle çocuğu olanlar
Kızlar bir sorum var
Evde tam hatırlayamadım ama 8 civarı yorgan var, sayısını bilmediğim kadar yastık
Bir de deli gibi para verdiğim bir yatak örtüm var, neredeyse hiç kullanmadım, cok ağır bir şey zaten, neden aldım hiç bilmiyorum
Bir şey daha koltuk örtüsü, hali örtüsü kullanıyor musunuz , özellikle çocuğu olanlar
Kızlar bir sorum var
Öncelikle elinde bulunan makyaj malzemelerinin hepsini önüne diz tarihi geçenleri at kullanmadıklarını ayır. Ne var ne yok gör sonra magazaya girdiginde bu zaten bende var demen için dolapları kurcalamak şart :) mesela ben sürekli parfüm alıyordum ama sadece şimdi 2 şişe parfümüm var biri romantik biri soft bunlar bitince başka alıcam ama bitmeden almıcam gibi şartlar koy sende kendinemerhaba hanımlar.. çok büyük ilgi ile takip ediyorum konuyu. çok faydalı olmuş gerçekten. ben de uzun süredir bu konuda kendime çeki düzen vermeye çalışıyorum. zaafım kıyafet ve makyaj malzemesi. artık çantalara sığdıramadığım kadar paletim rujum allığım vs var ama yine de her indirimde gratis watsons tutamıyorum kendimi. kıyafet konusunda da açıkçası gerçekten ihtiyacım var mı bilmiorum. öyle tıka basa dolaplarım yok. sürekli almak istiyorum ama sanırım yeterince de var kıyafetim. bu işin olması gereken düzeyi nedir bir bilen söylesin lütfen :)
Misafirlerimi kucuk odamdaki iki cekyatta yatiriyorum( o oda kapali normalde.biz salonda oturuyoruz)Kızlar bir sorum var
senin ev soğuk olur kuzuBende dün eve göz attım 2 adet bornoz takımı var artık ne yapıcaksam onları. Ceyizleri dağıttım zaten ama daha verileceler bitmedi patik giymemde bana olmayan patikleri de evde tutmanın anlamı yok bence
Son aydir bayagi bir tutumluyum artik. Birsey bitmeden yenisi almiyorum. ama en cok artik kiyafet alisverisi yapmadigima, hatta almak istemememe seviniyorum. Omuzumdan yük kalkmis gibi kendimi huzurlu ve stressiz ve de doymus hissediyorum. Tabi bu sabah dolabin önünde yine ben ne giyecegim krizi gecirdim. Dedim al o kazagi giy,artismisin ki bir giydigini bir daha giymeyeceksin. Ne sacmaliyorum böyle dedim ve gayet iyi giydim kazagimi ciktim oh.
Hicbirseyim yok yerine herseyim var cümlesini slogan haline getirelim.
Evet KK kadinlari Hep bi agizdan
HERSEYIMIZ VAR!
senin ev soğuk olur kuzu