- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.670
-
- Konu Sahibi philosophy
akıllı telefon mecbur oldu gibi bişeyAkıllı telefon çılgınlığına değinmek istiyorum.
Kullanım alanı çok genişledi. Yalnızca kişiler arası iletişim değil , iş hayatında firmaların da vazgeçilmezi halinde.
Ama hunharca model değiştirmek hiç akıllıca değil. Bu çılgınlık tüm dünyayı sarmış durumda. Çünkü önünü alamıyoruz. Reklamlar, sosyal baskı buna zorluyor gibi. İrade çok önemli.
Çocuklara belli bir yaşa gelene kadar kesinlikle cep telefonu verilmemeli bu oran 6 yaşa kadar düşmüş durumda. Bu resmen çılgınlık.
En azından model değiştirmek yerine elimizdekileri kullanılamayacak duruma gelene kadar değiştirmemeliyiz.
vay çok güzel taktikmiş bunu yapıcam:)
Kaprisli adamla uğraşması zorGünaydın kızlar
sabah gene uyanamadım
12:30 yattım erken kalkıcam dedim
ama evrenle aramda iletişim koupukluğu oldu gene
bu işyerinde bna o kadar daral geldiki anlatamam
mobing uyguluyor resmen
salak patron falanda değil ama burnu büyük
bende mi patrona gidip şikayet etsem acaba
bu gidip beni patrona nasılsa şikayet ediyor
buişyerinde günüm hiç güzel başlamıyor
hergün aynı şeyler sıkıldım
bide hiç bi bağımız yok herkesin işi farklıKaprisli adamla uğraşması zor
Günaydın kızlar
sabah gene uyanamadım
mobing uyguluyor resmen
ben herkesin herşeyini biliyorumHaklı sebeplerin olmalı ve bunları kanitlaman lazım.kimse o mudur mu ne ters konuşunca sende tersle
Akıllı telefon çılgınlığına değinmek istiyorum.
Kullanım alanı çok genişledi. Yalnızca kişiler arası iletişim değil , iş hayatında firmaların da vazgeçilmezi halinde.
Ama hunharca model değiştirmek hiç akıllıca değil. Bu çılgınlık tüm dünyayı sarmış durumda. Çünkü önünü alamıyoruz. Reklamlar, sosyal baskı buna zorluyor gibi. İrade çok önemli.
Çocuklara belli bir yaşa gelene kadar kesinlikle cep telefonu verilmemeli bu oran 6 yaşa kadar düşmüş durumda. Bu resmen çılgınlık.
En azından model değiştirmek yerine elimizdekileri kullanılamayacak duruma gelene kadar değiştirmemeliyiz.
akıllı telefon mecbur oldu gibi bişey
ben sevgilimle whatsapp tan yazışıyorum mesela
normal mesajlaşma denesem fatura ödenmez
Bende başladımcanım..bitane demir paralar için birde kağıt paralar için..yaza kadar dokunmıcam..tatil parasını çıkarmayı düşünüyorum biriktirebilirsem..o bari ekstra olmasın..Öncelikle kendime kumpara yaptım maaşımdan kalanları oraya atıcam her ay sonu
Boş kavanozları verdim kv turşu yapıyorlar.
güle güle güzel günlerde oturun..Tünaydın hanımlar... Bugün son izin günüm. Evimde son rötuşlar yapılıyor. Tadilat çok şükür bitiyor artık.
Elemanlar çalışırken ben de ayakkabıları elden geçirdim. Kime vereceğim de belli. Akşam üstü o yükten de kurtuluyorum
iş hayatında hakkını aramak gerek..yoksa kendini bilmezler iyice havaya giriyor.. tavrınızı net ortaya koyun..gerekirse şikayet edin bence..Günaydın kızlar
sabah gene uyanamadım
mobing uyguluyor resmen
bende ayarladım sayılmaz..bu hafta sonu hepsini çıkarmam gerek..Yazıklar kalktı kisliklar tam olarak çıktığı millet? Ben daha kıyafetleri tam ayarlayamadim
Bizimde bebek var planımızda inş olursa ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüyorum nakit para hep lazımBende başladımcanım..bitane demir paralar için birde kağıt paralar için..yaza kadar dokunmıcam..tatil parasını çıkarmayı düşünüyorum biriktirebilirsem..o bari ekstra olmasın..
o beni şikayet etsinde bende onu edicemiş hayatında hakkını aramak gerek..yoksa kendini bilmezler iyice havaya giriyor.. tavrınızı net ortaya koyun..gerekirse şikayet edin bence..
Inşallah olur canim..Allah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin size.. zaten bebek olunca anneler kendini unutuyo hersey ilk evlada sonra bize..Bizimde bebek var planımızda inş olursa ihtiyaçlarını karşılarım diye düşünüyorum nakit para hep lazım
günaydın hanımlar
arkadaşımın bebeğine a101 gelen yorgan ve nevresimden aldım bayıldı
çok ucuz tuttu benim baktıgım takım 120 tl falan dıgerçi lisanslı falandı ama neyse
arkadaşım çok beğendi benimde param cebimde kaldı
facebook u kapattım ama işyerinde neti açtıgımda hala elim face yazıyor ya
nasıl bağımlılıkdsa erken uyanamıyorum 8 de uyanıyorum hala