- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- Konu Sahibi philosophy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ne varmış senin yaşında.Bende bu yaştan sonra çalışkan olabilir miyim acaba? Benim hiç standartlarim olmadi malesef.hep inişli çıkışlı,şöyle ozetliyim mesela üniversitede bir yıl sınıfta kalıp ertesi yıl iki sınıfı birden gecip bitirmem gereken zamanda bitirmiştim okulu.ben çözemiyorum kendimi.
eskileri vermiyorum,onlar çöpeKızlar size sormak istediğim birşey var
Evden kıyafet verirken neyi kriter olarak uyguluyorsunuz
Eskidiği içşn mi, uzun zamandır gitmediğiniz için mi, modası geçtiği için mi?
Birşeyleri uzaklaştırmak istiyorum evden. Özellikle kendi kıyafetlerinden. Ama kıyamıyorum bazılarına.
Begenmediklerimi veriyorum ben,düşünmeden aldıklarımı, kendimi rahat hissetmedigim kıyafetleri.bir de uzun zamandır giymediklerimi de veriyorum ama meselâ düğünde vs.giymek için aldiklarim değil günlük kıyafet bazında degerlendiriyorum.Kızlar size sormak istediğim birşey var
Birşeyleri uzaklaştırmak istiyorum evden. Özellikle kendi kıyafetlerinden. Ama kıyamıyorum bazılarına.
Yani bu alışkanlığı kazanabilir miyim acaba manasında dedim.:)Aaaa ne varmış senin yaşında.
Ben bu yaşta hala deli gibi çalışıyorum.
Gri bi gömleğim var kısa kollu ne geçen yıl ne de bu yıl giydim. Belki Kışın hırka içine giyerim diye bekliyor
kot bi eteğim var. Geçen yıl tatilde giydim bi kere. Bu sene hiç ymedim. Bunlar şimdilik aklıma gelenler.
Bunları yavaştan uzaklaştırayım ben evden. Az önce bi etek bi pantolon bir de kazak ayırdım. Evdeki yardımcımın kızına vereceğim.
Günaydın..amin...herkese hayırlı bereketli maddi ve manevi kazanimlari olan birgün olsun Inşallah..Günaydın hanımlar...
Günümüz güzel geçsin inşallah...
Kızlar size sormak istediğim birşey var
Günaydın İnş canımGünaydın hanımlar...
Günümüz güzel geçsin inşallah...
Günaydın..amin...herkese hayırlı bereketli maddi ve manevi kazanimlari olan birgün olsun Inşallah..
Kızlar size sormak istediğim birşey var
çok giymediğim bişey oldugunda yiğenimeKızlar size sormak istediğim birşey var
vay çok güzel taktikmiş bunu yapıcam:)Hiç giymediklerini kıyamıyorsan bir poşete ayır biraz bekle 1-2 hafta yada 1 ay aklına gelmiyorsa ver. Ben bazı şeyleri evde giyerim diye ayırdım. Bende 3 tane şişme yelek var farklı renklerde en eski olanı vermek için ayırmıştım ama eşim bu sana çok yakışıyor diye verdirmedi bu kış sonuna kadar giymezsem yine vericem.