sade yaşam

Oh ne güzel içimi açtınız..valla benimde evde tahammül edemediğim şey kalabalık olması ..mutfak tezgahımda falan hiçbişi olmamalı..ev sade şık temiz olmalı birde güzel kokmalı :)
kalabalık evlerde nefes alamıyorum.
normal olan onlar mı ben miyim bilemiyorum ama.:)

ben de güzel kokuyu çok severim evde.
öğlen evi havalandırdım.çıkmadan koku sıktım.

bu yazınız ben düşündürdü,acaba çalışmaya başlamalımıyım diye,çocukla evde kendime zaman bulamıyorum

eşim 6:30 7:00 gibi geliyor o gelene kadar işler bitsin istiyorum. mesela yapıcaklarımı not ediyorum yanına kaç dk yaparım yazıyorum sonra yaparken dk tutuyorum böyle kontrolcü olmak hoşuma gidiyor.
: ))))) ben de aynılarını yapıyorum
demekk ki bana benzeyen insanlar da varmış

kalabalık evlerde nefes alamıyorum.
normal olan onlar mı ben miyim bilemiyorum ama.:)

ben de güzel kokuyu çok severim evde.
öğlen evi havalandırdım.çıkmadan koku sıktım.
ay bence biz normaliz boşver onları..ben başkalarına bile gidince zor tutuyorum kendimi fazlalıkları kaldırmak için..bananeyse
ben yardımcı bile almıyorum bu yüzden..çalışıyorum çok yorulduğumda oluyor ama böylesi içime siniyor..kendi yaptığım gibi yapanı görmedim maalesef heleki başkasının yaptığı yemeği falanda eşim yemez..

Birde şuna inanıyorum..ev işlerini kendimiz yaparsak kendimize zaman kalmaz denmiş ama ben katılmıorum.. düzenli programlı bir hayat olduğu zaman hepsine zaman kalıyor..bide insanın yapısıyla alakalı tabi..ben pratikleştim bu konuda....hiç yavaş iş yapamam..ama çalışmak daha iyi gibi sanki ben kızım için bi dönem evde kalmıştım..insan biraz ağırdan alıyor sanki..ama çalışınca mecburen akşamdan sabaha tek bi bardak bile bırakmıyorsun...

aynen ben şimdi o durumdayım,bıktım usandım gerçekten,neyseki ben de kiradayım
Benden sana tavsiye ozaman ev düşüncen olursa çok büyük alma..ne kadar büyük olursa o kadar işi fazla oluyor..evlenir evlenmez ev almamanın faydalarıda varmış.deneye yanıla öğreniyoruz..ilk evlilikte heves oluyo tabi büyük evler zaman geçince dank ediyo

Kesinlikle kaçırma iki yılda bir oluyor.hazırlan bence pişman olmazsin :)
umarım şimdi sınav hakkında yorumlar okuyorum 85 üstü alımlar
oluyormuş artık ne kadar kötü bide nerelerden sorular çıkıcak doğru düzgün bişey bulamadım

umarım şimdi sınav hakkında yorumlar okuyorum 85 üstü alımlar
oluyormuş artık ne kadar kötü bide nerelerden sorular çıkıcak doğru düzgün bişey bulamadım
beni yanlış anlamanı istemem ümidinde kırılmasın ama çok iyi bir altyapın yoksa kursa falan gitmeyeceksen 85 gibi puanlar almak çok zor..lise düzeyinde kpss sıkıntılı die düşünüyorum..tabi olaganüstü bir hırs yaparsan olmayacak bişi yok ama yapacak başka bişeyler varsa onları dene derim naçizane..

ne yanlış anlaması canım fikirler önemli benim için çok zor
olacak biliyorum
ama dershane şansım yok tamamen kendim
bitek matematikte sıkıntılıyım onuda çözemem çok pis hırsım var
bugünlük yarın geçmesse tabi

matematik olmadan olmaz maalesef..kurs yoksa matematik yapabilen bi yakınızdan yardım alın derim..o 85-90 gibi puanları almak için fule yakın netler çıkarmak gerekiyo..çünkü giren insan sayısı lise mezunu kategorisinde çok fazla... umarım gönlüne göre olur..

umarım sözel mükemmel zaten tarihe baktımmı sorun yok
ama matematik için baya çabalıycam

Hiç KPSS ye girmedim. Nasıl bi Sınavdır bilmem.
Ama bildiğim birşey var. Çalışmanın ve azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz...

Hiç KPSS ye girmedim. Nasıl bi Sınavdır bilmem.
Ama bildiğim birşey var. Çalışmanın ve azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz...
Aynen ben de böyle düşünüyorum
Gunde 1 saatle başla etkili çalış,10 saate kadar çıkarırsın
Yapabildiğini gördükçe daha da azimlenirsin

Aynen ben de böyle düşünüyorum
Gunde 1 saatle başla etkili çalış,10 saate kadar çıkarırsın
Yapabildiğini gördükçe daha da azimlenirsin
Ben çok çalışan bi insanım. Bu hayatta ne elde ettiysem hep çok çalışarak kazandım.
Biraz inadımdır.

İnşallah canım.
Ben çok zeki bi insan değilim. Ne başardıysam bu hayatta azimle çalışarak başardım.
Çalışmanın Gücüne hep inandım
Bende bu yaştan sonra çalışkan olabilir miyim acaba? Benim hiç standartlarim olmadi malesef.hep inişli çıkışlı,şöyle ozetliyim mesela üniversitede bir yıl sınıfta kalıp ertesi yıl iki sınıfı birden gecip bitirmem gereken zamanda bitirmiştim okulu.ben çözemiyorum kendimi.

İnşallah canım.
Ben çok zeki bi insan değilim. Ne başardıysam bu hayatta azimle çalışarak başardım.
Çalışmanın Gücüne hep inandım
ben ne kazandıysam Allah nasip etti,öyle çok dişli olduğumu söylersem yalan olur ama hep calışkan olmaya niyetliydim,bazen basardım,bazense olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…