sade yaşam

Eminim öyledir bende bu ferahlığı istiyorum her yerde eşya ruhum daralmaya başladı toplaması silmesi kaldırması hepsi yük üzerimde

Ben veriyorum kullanıcagım kadar bırakıyorum herseyi ilerde ihtiyaç olunca zaten modaya uygun alırım bir kaybım olmaz.

Anlıyorum ama o konuda hiç bişey yapmadığım için
hep pişöman oluyorum
ama bunu yapmak içinde çabam yok
bu bambaşka bi konu ama namazda huzuru yakalayınca dünya bambaşka görünüyor insanın gözüne...
namaz kılmaya vakit ayırmak insanı dünyalık işlerden uzaklaştırııyor.
keşke bi çaba gösterip başlayabilseniz.

inşaallah allah nasip eder
bende çabalayabilirm

Birde kocaman bir ilaç torbası var. Bunları da imha etmem lazım. Nasıl yapacağım bilmiyorum.
ilaclarinizin tarihi gecmemisse aile hekim liginize götürün onlar degerlendirir ihtayici olanlara verirler.

selam kizlar konuyu takip ediyorum aam bildirim gelmemis nedense hic

ben kilerimi temizledim fise yaramazlari attim. üniversiteden kalma ders notlarim vardi hepsini geri dönüsüme gönderdim. kiyafetlerimede yarin ki nöbetten sonra el atacagim ayiracagim. calistigim yerde 15 kisiyiz.herkesi örgütlemek istiyorum bu konuda giyilebilecek olan kiyafetleri ayirip ihtiyac sahibine vermeyi. meslegimiz geregi ihtiyaci olanlari tespit etmekte zorlanmiyoruz suriyeli ailede olabilir bi arkadasin yaptigi gibi bakalim basarabilecek miyim.

sabah namaza kalkıyorum. bu benim için yeterince uyarıcı bi durum zaten.

Ben de uzun zamandır namaza başlama niyetindeyim daha dogrusu basladım bıraktım. bırakmamaya niyet edip pratik namaz elbisesi aldım ama işte şu sabahki namazlara kılarken de bir kez kalktım Halbuki 7.30 da kalkıyorum şöyle 6.00 da kalksam hiç fena olmayacak... Ben 24.00-01
00 gibi uyuyorum 7.30da uyanıyorum ve sürekli yorgun hissediyorum kendimi

J jasminej sabah namazının vakti benim yaşadığım şehirde 7 de bitiyor. Büyük ihtimalle senin yaşadığın yerde de Öyledir. Ya da 3-5 dk farkeder. 6 da kalkmana gerek yok. Yarım saat erken kalksan yeter canım

bu konuda bende muzdaribim sabah namazina pek kalkamazdim ama bi abi söyle bi tavsiyede bulundu her gün normalde yattigindan bi ssat erken yat ve saatini elinin altina koyma yani kalkip kapatabilecek uzaklikta olsun dedi. denedim ve ise yaradi. insallah sende de yarar.

Avm deyim.
Bi montum vardı. Işe pek gitmiyorum. Spor birşey. İmitasyon. Kalkmış bazı yerleri. Eve gidince hemen poşete koyup Pazartesi yardımcıma vereceğim.
Şöyle pufidik motorcu kontlarından alayım dedim. Sonra kendime verdiğim söz geldi aklıma. Vazgeçtim. . 1 Ocak tarihine kadar birşey almak yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…