sade yaşam

Günaydın kk nın güzellikleri :) sıkı takipçisiyim bu konunun. O kadar çok ıvır zıvır varmışki evimde. Biblo tabak çanak tencere tava yatak yorgan kıyafet kitap... Farkında değildim fazla olduklarının. Evim sürekli dağılıyor ben strese giriyorum vs. Sayenizde aydınlandım... Henüz kıyamasam da çoğu eşyamı vermeye atmaya bir taraftan başlayacağım...

aynen burasıda öyle fark yok
uykuya çözüm sırada
sonuç vaktimizde önemki

hoşgeldin canım
inşallah devamını getirirsin canım
sende katıl aramıza

Bende kullanmadıklarımı hep dagıtıyorum
pazar gününden beri evim toplu çünkü fazlalıkları kaldırdıkça ev ferahladı.
Sen vermeye basla kendine en büyük iyiligi yapıcaksın ömrün belki onları temizlemekle geçicek

hoşgeldin canım
inşallah devamını getirirsin canım
sende katıl aramıza

Herşeyden çifter çifter var evimde sanki açıkta kalacağım.. Üstüne bekarlığımdan kalma şeyler var... Onlardan takımı bozulmuş tabak bardak vslerden ayırdım.. Kıyafetlerdende giymediklerimi ayırdım biraz.Hala evde duruyor :) Biran önce verecek birilerini bulup rahatlamam lazım :)

Sevdim bu paylaşım alanını.

Yaz bitmeden tüm fazla kıyafetlerimi Suriyeli bir aileye verdim. Kışlık, yazlık, büyük, küçük demeden doldurdum çuvalı. Şimdi kışlık giyecek bir şey bulamıyorum. :) Sorun değil ama ne zamandır aklımdaydı. Eskilerden kurtulmak. Eşyalarımı eskitemediğimden duruyorlar, evlenmeden önceki kıyafetlerim bile duruyordu. Verdim gitti. Çok rahatladım, hem odamda yer açıldı yeni kıyafetler için, hemde bir aileye yardımım dokundu. Beni gören kayımvalidem de açtı bazasının altını, bir sürü kıyafette o çıkardı. :)

Ertesi gün ise oğlumun oyuncaklarını toparladım. Oynamadığı, yüzüne bakmadığı oyuncakları yine o aileye verdim. Bizimki arabalarla oynamayı daha çok seviyor. Oradan da alan açıldı bana. Fakat dede ve amca hiç rahat durmuyor. Sürekli oyuncakla geliyorlar. O alan yine doldu.

Yine bir akşam sokakta uyuyan bir anne ve bir bebek görmüş görümcem. Beni aradı. 2 battaniye ve oğlumun giymediği kıyafetlerinden hazırlamamı istedi. Ben fazlasını yaptım, bez, çorap, kazak, zıbın, tişört, atlet ne varsa doldurdum. Oğlumun giydiği kıyafetlerden de koydum, daha yeniydi. Mutlu olsun annesi istedim.

Dün aşkamda oğlumun kışlıklarından bazılarını çıkardım. Sürekli hasta oluyor, kalın giyinmesi lazım artık. Fakat boy attığı için kışlıkları biraz küçük geliyor. Bunları kaldırıp, yenilerini almam lazım. Fakat koyacak yerim yok. Odam çok dar ve yer yok.

Yine oğluma yastık yapmak için şilte çıkardım. Halası yastık yapmış ama şiltesiz olmuş, yıkayamıyorum. Düzenleme yapmam lazım.

Hafta sonu yine kullanmadığımız kıyafet ve eşyaları dağıtacağım. Çok sıkıldım dar alanda paslaşmalardan.

Ve yazlıklar gider, kışlıklar gelir.

Birde kocaman bir ilaç torbası var. Bunları da imha etmem lazım. Nasıl yapacağım bilmiyorum.

En çok dagılan yerden başla :)
bende mutfagı elden geçiricem
mutfağımda pek fazlam yok. annemin zamanında emek emek aldığı tencere takımı var. türünü bilmiyorum ama yemek yapılmıyor. yoğurt falan yapmak için. emaye deniyor sanırım.
şu anda evimi gözxden geçiriyorum da heryerde fazlalık çok aslında. kilerden tut da giyinme odama kadar..
ama bir yerden başlamak gerek değil mi?

Çok güzel en azından ihtiyacı olanları mutlu ediyosun bu çok iyi.
İlaçları bende kaplarından çıkartarak atıyorum şurubu çöpe döküyorum en azından biri bulup içemez.
Ama kullandıgın şeyleri vermenı tavsiye etmem tamam sonuçta ihtiyacı olan kişiler var ama bizde mücadele ediyoruz hayatta. Durumun iyiyse bilemem tabi.
Bende birikim yapıyorum.
kendime alışveriş yasagı koydum :)

Evet onlar çok iyi tencereler. Çorba yapılıyor onlarda
Kilerden başla derim. Giyinme odandan birkaç günde çıkamazsın gibi geliyo :)

ilaçlarını sağlık ocağına götür onlar ilgilenirler canım
bi aileyi sevindirmişşin allahta seni sevindirsin

Eminim öyledir bende bu ferahlığı istiyorum her yerde eşya ruhum daralmaya başladı toplaması silmesi kaldırması hepsi yük üzerimde

Birşey sorayım uyku düzeni konusunda ne önerirsiniz, siz nasıl yapıyorsunuz belli bir düzeniniz plan programınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…