- 19 Aralık 2008
- 3.280
- 1.898
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.861
Sen güzel giyiniyorsun zaten ben senin iş hayatındaki ve iş dışı giyimini de beğeniyorum Çevrende de çok söyleyen oluyırdur. Bir de herkes güzel giyiniyorsun dedikçe, insan daha çok almak istiyorBen de öyle yaptım. Takini bırak dedim.
Yok ben birşey almayacağım. Bu kez kararlıyım.
Bu kısır döngüden kurtulacağım. Çok sevdiğim kıyafetlerimi bile doyasıya giyemiyorum. Sıra gelmiyor. Bir sonraki yıl o kıyafetin modası geçmiş oluyor filan.
Bu yıl hiçbirşey almadan kışı çıkaracağım inşallah
Çok teşekkür ederimSen güzel giyiniyorsun zaten ben senin iş hayatındaki ve iş dışı giyimini de beğeniyorum Çevrende de çok söyleyen oluyırdur. Bir de herkes güzel giyiniyorsun dedikçe, insan daha çok almak istiyor
Evet bu kez çok kararlıyız
İlk işim yarın canım merak etme atarım buraya listeyiHadi canım listeye ekle adını sen de çıkar kurtul bir şeyleri hayatından :)
İyi ki bu başlığa bakmışım. Ne zamandır gözüme takılıyor dolabımda kazakların olduğu bölüm karmakarışık ve kış başladığından beri oradan hiçbir şey giymedim görünmüyor ki giyebileceğim giymeyeceğim karışmış. Burayı görünce hadi bir gayret hepsini döktüm verilecekleri ayırdım emekli olanları silme bezi olacak kısma bıraktım. Verilecek kitaplar vardı onları ayırdım kapıya bir kaç işimi de o rahatlıkla yaptım. Yeni almayacağım ben de eskilerden kurtulmaya çalışayım. oda da fazla ne varsa gözüme göründükçe uzaklaştırayım.
Olur evim çöp ev olmaktan kurtulsun odam berbat bana göre gene yazın buradan heveslenip tüm giysilerimi elden geçirmiştim yarı yarıya azaldı ama hala giymediğim yer kaplayanlar var onları da çıkarayım artık elden.İşte bu Süpersiniz valla
Bundan sonra listeye de ekleyelim ismimizi:)
27 KASIM PAZAR
1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak
2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi
3. Sertsessiz : Bir adet çocuk kot pantolonu
başka güne atılacak bırakmamışsın baharbugunun rekoru bende:)
1 market poşeti çöpe kıyafet.
1 mavi büyük çöp poşeti kullanılabilir kıyafet giysi bankasına atılmak üzere ayrıldı...
:)başka güne atılacak bırakmamışsın bahar
bence de say...:)
montlar var aklımda...
bir ara ayıklasam iyi olacak.
bu bana bir ay yeter. keşke saysaydım yaklaşık 70 parça var.
Merhabaaa :)
Çoook uzun zaman olmuş buraya uğramayalı :) Sadeleşmeyi az alışveriş anlamında öğrendim gibi :)
Hafta sonu bir sürü ıvır zıvır attım ve kilo vermiş girmiş rahatladım şimdi eve gidince ne atsam diye düşünüyorum :)
yesa sayesinde yeniden burada olduğum için mutluyum