sade yaşam

Önce hergün bi şey atacağız ya da ihtiyaç sahiplerine vereceğiz

Liste yapıp isim ve verdigimiz şeyi ekleriz

Ertesi gün yeni liste :)

Biraz böyle atma verme devam edelim sonra duzen işine gireriz
Uyuyamadim hala sayfa sayfa yazdiklarinizi okuyorum..:)
Suan aklima takilan yer bazamin alti :) bir de yatak odasi ust sifonyer cekmecem..
Cocuklardan zaman bulamiyorum baza altina bir turlu.. Iki uc gun once de bebegimin sifonyerini komple bosalttim. Kuculenleri ayikladim. 3 yasindaki kizimin dolabini da tamamen ayikladim.. Buyugunkileri kucuge sakliyorum malesef :KK43: kocaman buyuk bir hurc yapip kaldirdim onlari da..
Duzensizligi ve daginikligi bunyem hic kaldirmiyo.. Daginik yerde oturamiyorum.. Kizim surekli odasini salona tasiyor.. Sabahtan aksama kadar toplama derdine dusuyorum..
Zihnim.. En cok da zihnim yoruluyor..
InsaAllah duzene girecegim sizler beraber..

Uyuyamadim hala sayfa sayfa yazdiklarinizi okuyorum..:)
Suan aklima takilan yer bazamin alti :) bir de yatak odasi ust sifonyer cekmecem..
Cocuklardan zaman bulamiyorum baza altina bir turlu.. Iki uc gun once de bebegimin sifonyerini komple bosalttim. Kuculenleri ayikladim. 3 yasindaki kizimin dolabini da tamamen ayikladim.. Buyugunkileri kucuge sakliyorum malesef :KK43: kocaman buyuk bir hurc yapip kaldirdim onlari da..
Duzensizligi ve daginikligi bunyem hic kaldirmiyo.. Daginik yerde oturamiyorum.. Kizim surekli odasini salona tasiyor.. Sabahtan aksama kadar toplama derdine dusuyorum..
Zihnim.. En cok da zihnim yoruluyor..
InsaAllah duzene girecegim sizler beraber..
Birak tasisin cocuk. Toplama. Onun mutlulugu evin duzeninden daha onemli. Belkide oyuncagi coktur. Bir kismini saklayip tekrar cikarabilirsiniz.

Birak tasisin cocuk. Toplama. Onun mutlulugu evin duzeninden daha onemli. Belkide oyuncagi coktur. Bir kismini saklayip tekrar cikarabilirsiniz.
Asiri dagitan bir cocuk.. Sadece oyuncak olsa.. Mutfagi bile salona tasiyor.. Toplamaktan kastim duzenlemek aslinda. :) Yani oyuncaklar yine salonda yerlerini aliyor :) Tam 5 adet Buyuk cop posetine kaldirdim bir kismini. O kadar cok oyuncagi var ki ikinci bebegim olmasa cogunu verirdim..
Kendi ofasinda oynadiginda sikintim olmuyor. Gece yatmadan once topluyorum.. Neyse bakalim.. Once kendi esyalarimdan baslayip duzene girmeye calisacagim..

27 kasım pazar
1. Papatya: bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak

Evet bekliyorum kızlar. Bugün neler atıldı evden.

27 KASIM PAZAR

1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak

2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi

27 KASIM PAZAR

1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak

2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi

3. Sertsessiz : Bir adet çocuk kot pantolonu

Kızlar sakın yenileri alacağız, yer açalım diye atmak yok
Yenilerini almak Yok, sadece ihtiyaç olanlar alınacak, modaya uyalım diye alış veriş olmayacak

Biz şimdi bu atma işini yazarken sadece maddi anlamda sadelik yaşıyoruz. Eğer gün içinde faceden 5 kişiyi takipten çıktım. Bugün kendimi zorladım instagrama bakmadım, twetter okumadım gibi zamanınızı alan şeyleri de yazabilirsiniz
Sadelik her alanda yazıyor ilk sayfada

Bir de ihtiyacımız olmayan eki eşyalarımız, başkasının yenisi ve ihtiyacı olabilir. Öncelikle ihtiyaç sahiplerine gitmeli

Bak bunu çok sevdim SertSessiz SertSessiz
Daha önce de defalarca kere yazmıştım. Sosyal medyayı takip etmek zamanımı alıyor. Ama bundan kurtulamıyorum.
Şu an hemen Facebook dan birini engelleyeceğim. Sürekli dakika başı foto ekliyor.

Bak bunu çok sevdim SertSessiz SertSessiz
Daha önce de defalarca kere yazmıştım. Sosyal medyayı takip etmek zamanımı alıyor. Ama bundan kurtulamıyorum.
Şu an hemen Facebook dan birini engelleyeceğim. Sürekli dakika başı foto ekliyor.
Engelleme de takipten çıkar. Engelleyince o insan lüzumsuz da olsa tribini çekersin. Yine arkadaş kalsın takibi bırak bence. Öneri

Kızlar sakın yenileri alacağız, yer açalım diye atmak yok
Yenilerini almak Yok, sadece ihtiyaç olanlar alınacak, modaya uyalım diye alış veriş olmayacak

Biz şimdi bu atma işini yazarken sadece maddi anlamda sadelik yaşıyoruz. Eğer gün içinde faceden 5 kişiyi takipten çıktım. Bugün kendimi zorladım instagrama bakmadım, twetter okumadım gibi zamanınızı alan şeyleri de yazabilirsiniz
Sadelik her alanda yazıyor ilk sayfada

Bir de ihtiyacımız olmayan eki eşyalarımız, başkasının yenisi ve ihtiyacı olabilir. Öncelikle ihtiyaç sahiplerine gitmeli

Supersin valla çooook güzel yazmissin

Belediyenin giysi toplama kutuları var onlara verilebilir :)

Bi de 4 parça attım 1 parça alırım mantığı da yok bir süre :)

Engelleme de takipten çıkar. Engelleyince o insan lüzumsuz da olsa tribini çekersin. Yine arkadaş kalsın takibi bırak bence. Öneri
Ben de öyle yaptım. Takini bırak dedim.
Yok ben birşey almayacağım. Bu kez kararlıyım.
Bu kısır döngüden kurtulacağım. Çok sevdiğim kıyafetlerimi bile doyasıya giyemiyorum. Sıra gelmiyor. Bir sonraki yıl o kıyafetin modası geçmiş oluyor filan.
Bu yıl hiçbirşey almadan kışı çıkaracağım inşallah

X