sade yaşam

alışveriş anlamında hep sadeydim. çünkü hiç abartacak imkanım olmadı :KK70::KK70::KK70:

ama 1.5 yaşında bebeğim var. burası sayesinde onun eşyaları konusunda ve en önemlisi de facebook'u kapatma amlamında hep bu topikten gaza geldim.

hep okuyordum ama atma festivali sayesinde yazmadan duramadım :)

bir de M maviduvar1 'nın dediğine göre 5 gün kafam rahat. cumartesiye kadar atacak bir şeyler bulmam lazım :)

alışveriş anlamında hep sadeydim. çünkü hiç abartacak imkanım olmadı :KK70::KK70::KK70:

ama 1.5 yaşında bebeğim var. burası sayesinde onun eşyaları konusunda ve en önemlisi de facebook'u kapatma amlamında hep bu topikten gaza geldim.

hep okuyordum ama atma festivali sayesinde yazmadan duramadım :)

bir de M maviduvar1 'nın dediğine göre 5 gün kafam rahat. cumartesiye kadar atacak bir şeyler bulmam lazım :)

olsun sen yine de bir şey bulursan at ve listeye adını ekle :)

Nifff Merhaba sadeler

İyi akşamlar sadeler

İyi pazarlar sadeler

Demekle olmuyor :)

Her gün bir şey atacağız ya da ihtiyaç sahibine vereceğiz

Liste yapıyoruz

Papatya bugünku listeyi başlattı

Hadi sen de katıl adını listeye ekle:)
Hay çok yaşa yesa ben konuyu takip ediyorum ya okurken merhaba sadeler yazdığım son mesajdan okuyorum o yüzden öyle hep yazıyorum kolay oluyor.

Ben oğlumun yeni bir botu var.Onu merdiven temizleyen ablaya vereceğim.

yesa yesa aslında ben kendimi atsam ne ii olur.Öyle yapsam şu kaygılardan takıntılardan kurtulsam en büyük temizlik ama yapamıyorum.

28 kasım pazartesi

1.mornergis: eşimin giymediği yanı da açılmış bot

2.sarıpisisi : 1 far paleti, 2 tane tekli far, 1 siyah göz kalemi, bir oda spreyi --> arkadaşıma verildi.

3. BahaRaslan99
1 market poşeti çöpe kıyafet.
1 mavi büyük çöp poşeti kullanılabilir kıyafet giysi bankasına atılmak üzere ayrıldı...

4. Yesa1 = 1 adet kupa ayrıldı

5. Nifff =oğlunun botu verilmek uZere ayrıldı

Süpersiniz kızlar haydi yok mu arttıran :)

Niffff sen genelde böyle yapıyorsun tipiklerde
Merhaba yazıp geçiyorsun. En son nerede kaldığını bilmem için buna gerek Yok ki
Sayfanın yukarısında sayfa numaralarını gösteren yerin yanında "konuyu takip et" var. Oraya tıklarsan konuyu takip edersin. Kk ya girdiğinde izlenen konular kısmına tıklayınca izlediğin konular çıkar. En son girdiğinden bu yana yorum yazılanlar koyu renkte oluyor. Konuya tıklayınca en son okuduğun sayfa açılır. Oradan okumaya başlarsın

28 kasım pazartesi

2.sarıpisisi : 1 far paleti, 2 tane tekli far, 1 siyah göz kalemi, bir oda spreyi --> arkadaşıma verildi.

3. BahaRaslan99
1 mavi büyük çöp poşeti kullanılabilir kıyafet giysi bankasına atılmak üzere ayrıldı...

6. Sertsessiz : kolye, atılmak üzere ayrılacağı için bu gün son kez taktım ve arkadaşa bunu artık takmayacağım dedim. Bana verebilirsin Dedi Yarın Yen'i sahibine gidecek.

Niffff sen genelde böyle yapıyorsun tipiklerde
Merhaba yazıp geçiyorsun. En son nerede kaldığını bilmem için buna gerek Yok ki
Sayfanın yukarısında sayfa numaralarını gösteren yerin yanında "konuyu takip et" var. Oraya tıklarsan konuyu takip edersin. Kk ya girdiğinde izlenen konular kısmına tıklayınca izlediğin konular çıkar. En son girdiğinden bu yana yorum yazılanlar koyu renkte oluyor. Konuya tıklayınca en son okuduğun sayfa açılır. Oradan okumaya başlarsın
Evet diğer takip ettiğim bir kaç konu var.Onlardada yapıyorum.Ama en azından merhaba demiş oluyorum.

O zaman ben yarın 4 parça verirsem Perşembe'ye kadar kafam rahat yani :KK48:
Yok ya benimki 2 çocuk okutuyor. Biri üniversitede. Tam fedakar cefalar anne...
Çizme ayakkabı kutularındaki etiketleri söküyorum oturup.
O teyzenin ellerinden öperim kiyamam ya

Kızlar sakın yenileri alacağız, yer açalım diye atmak yok
Yenilerini almak Yok, sadece ihtiyaç olanlar alınacak, modaya uyalım diye alış veriş olmayacak

Biz şimdi bu atma işini yazarken sadece maddi anlamda sadelik yaşıyoruz. Eğer gün içinde faceden 5 kişiyi takipten çıktım. Bugün kendimi zorladım instagrama bakmadım, twetter okumadım gibi zamanınızı alan şeyleri de yazabilirsiniz
Sadelik her alanda yazıyor ilk sayfada

Bir de ihtiyacımız olmayan eki eşyalarımız, başkasının yenisi ve ihtiyacı olabilir. Öncelikle ihtiyaç sahiplerine gitmeli
Belediyeler evlerden eşya alabiliyor. Eşya verecek arkadaşlar belediyeye ulaşabilirsiniz.

Sosyal ağlardan bi tek Facebook a bakıyorum. Onda da arkadaşlar pek yok bakmadığı için çıkmıyor artık grupların paylaşımları geliyor.

Gecen gün bisey okudum. Mesela bu kitabı yarım biraktiginizda beyin arka planda o bilgi ile uğraşıyormuş tamamlamak için.bi dusundumde okumayip ara verdiğim sonra kaldığım yerden devam ettigim kitaplar var beynim yazık onları unutmamak için ne çaba gösteriyor. Belki de herşey için geçerlidir bu. Mesela evde yapılacak diye bıraktığımız işler eşyalar vs hepsini beyin bi kosede tutuyor.
Yapılacak işlerim var ara ara onları yapınca mutlu oluyorum bende

Merhabalar..
Daha once de yazmistim yeni tasindigim icin tasinmadan once bir cok kiyafet vwrmistim. Tasinsiktan sonra mutfagimizin kucuk olmasi sebebiyle koskocaman iki koli verdim ve mutfagimda atilacak verilecek bir sey kalmadi. Alinacak bile var, ihtiyac :) Orta boy bir bavula yine giymedigim kiyafet ayakkabi vs. Doldurup ihtiyaci olan birine vermistim.. Esyam kalmadi saniyordum. Taa ki dune kadar.. Dun ve bugun.. Iki gundur esya ayikliyorum.. Baza altini bosalttim tek tek hurclari actim.. Kullanmadigim ne varsa cikardim. Bazilari kaldi.. Masa ortuleri, kiyafetler... Bir hurc verilecek kiyafet ayirdim.. Bir buyuk hurc da bana olmayanlar fakat yeni aldigim kiyafetlerim vat onlari ayirdim. Dogumdan cikalibir kac oldu henuz. Onlari bir sureligine dolabimda gormek istemiyorum.. Dolabimi baya azalttim.. Yarin da sifonyerime baslayacagim insaAllah..

Sare_ : Bir hurc dolusu kiyafet.. Gomlek, pantolon, esofman, etekler, badiler, iki masa ortusu, vs...

28 kasım pazartesi

3. BahaRaslan99

6. Sertsessiz : kolye, atılmak üzere ayrılacağı için bu gün son kez taktım ve arkadaşa bunu artık takmayacağım dedim. Bana verebilirsin Dedi Yarın Yen'i sahibine gidecek.

7. sare_ : Bir hurc dolusu kiyafet verilmek uzere ayrildi.. (Gomlek, pantolon, esofman, badi, kazak, vs..
Iki masa ortusu.. )

Kızlarrrrrr dün 7 ile kapatmis iz listeyiii iii

Çooook güzel herkesin ellerine sağlık

Bi de ben tekrar yazmadım ama dün çanta içlerini temizledim ve 1 de çekmece yine atılacak şeyler çıktı :'(

Her gün yapacağım inşallah :)

Kızlar çok mutluyum

Yeni eve çıkan bekar çocuklara evden ayirdiklarimiz inşallah bu hafta sonu vereceğiz o gün eklerim listeye

1 tek kişilik baza ve yatak
5 adet plastik sandalye
2.adet plastik sebzelik
1 hali

Ayrıca evden de küçük kötü olmuş bir masa atıyoruz yani çöpun yanına koyarız belki ihtiyacı olan alır durumu çok iyi değil balkonda durup duruyordu

X