- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 39
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.841
Uyuyamadim hala sayfa sayfa yazdiklarinizi okuyorum..:)Önce hergün bi şey atacağız ya da ihtiyaç sahiplerine vereceğiz
Liste yapıp isim ve verdigimiz şeyi ekleriz
Ertesi gün yeni liste :)
Biraz böyle atma verme devam edelim sonra duzen işine gireriz
Birak tasisin cocuk. Toplama. Onun mutlulugu evin duzeninden daha onemli. Belkide oyuncagi coktur. Bir kismini saklayip tekrar cikarabilirsiniz.Uyuyamadim hala sayfa sayfa yazdiklarinizi okuyorum..:)
Suan aklima takilan yer bazamin alti :) bir de yatak odasi ust sifonyer cekmecem..
Cocuklardan zaman bulamiyorum baza altina bir turlu.. Iki uc gun once de bebegimin sifonyerini komple bosalttim. Kuculenleri ayikladim. 3 yasindaki kizimin dolabini da tamamen ayikladim.. Buyugunkileri kucuge sakliyorum malesefkocaman buyuk bir hurc yapip kaldirdim onlari da..
Duzensizligi ve daginikligi bunyem hic kaldirmiyo.. Daginik yerde oturamiyorum.. Kizim surekli odasini salona tasiyor.. Sabahtan aksama kadar toplama derdine dusuyorum..
Zihnim.. En cok da zihnim yoruluyor..
InsaAllah duzene girecegim sizler beraber..
Asiri dagitan bir cocuk.. Sadece oyuncak olsa.. Mutfagi bile salona tasiyor.. Toplamaktan kastim duzenlemek aslinda. :) Yani oyuncaklar yine salonda yerlerini aliyor :) Tam 5 adet Buyuk cop posetine kaldirdim bir kismini. O kadar cok oyuncagi var ki ikinci bebegim olmasa cogunu verirdim..Birak tasisin cocuk. Toplama. Onun mutlulugu evin duzeninden daha onemli. Belkide oyuncagi coktur. Bir kismini saklayip tekrar cikarabilirsiniz.
Merhaba sadeler.
27 KASIM PAZAR
1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak
2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi
Nifff Merhaba sadeler
İyi akşamlar sadeler
İyi pazarlar sadeler
Demekle olmuyor :)
Her gün bir şey atacağız ya da ihtiyaç sahibine vereceğiz
Liste yapıyoruz
Papatya bugünku listeyi başlattı
Hadi sen de katıl adını listeye ekle:)
27 KASIM PAZAR
1. Papatya : bir adet palto, biri benim biri eşimin 2 adet gömlek, 1 adet bana ait kazak
2. Yesa1 : hiç kullabilmayan köşede unutulmus rengi solmuş bardak Altlığı ve kulpu kırılmış bir fincan atildi
Engelleme de takipten çıkar. Engelleyince o insan lüzumsuz da olsa tribini çekersin. Yine arkadaş kalsın takibi bırak bence. ÖneriBak bunu çok sevdimSertSessiz
Daha önce de defalarca kere yazmıştım. Sosyal medyayı takip etmek zamanımı alıyor. Ama bundan kurtulamıyorum.
Şu an hemen Facebook dan birini engelleyeceğim. Sürekli dakika başı foto ekliyor.
Kızlar sakın yenileri alacağız, yer açalım diye atmak yok
Yenilerini almak Yok, sadece ihtiyaç olanlar alınacak, modaya uyalım diye alış veriş olmayacak
Biz şimdi bu atma işini yazarken sadece maddi anlamda sadelik yaşıyoruz. Eğer gün içinde faceden 5 kişiyi takipten çıktım. Bugün kendimi zorladım instagrama bakmadım, twetter okumadım gibi zamanınızı alan şeyleri de yazabilirsiniz
Sadelik her alanda yazıyor ilk sayfada
Bir de ihtiyacımız olmayan eki eşyalarımız, başkasının yenisi ve ihtiyacı olabilir. Öncelikle ihtiyaç sahiplerine gitmeli
Ben de öyle yaptım. Takini bırak dedim.Engelleme de takipten çıkar. Engelleyince o insan lüzumsuz da olsa tribini çekersin. Yine arkadaş kalsın takibi bırak bence. Öneri