- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.881
alışveriş anlamında hep sadeydim. çünkü hiç abartacak imkanım olmadı
ama 1.5 yaşında bebeğim var. burası sayesinde onun eşyaları konusunda ve en önemlisi de facebook'u kapatma amlamında hep bu topikten gaza geldim.
hep okuyordum ama atma festivali sayesinde yazmadan duramadım :)
bir de M maviduvar1 'nın dediğine göre 5 gün kafam rahat. cumartesiye kadar atacak bir şeyler bulmam lazım :)
Hay çok yaşa yesa ben konuyu takip ediyorum ya okurken merhaba sadeler yazdığım son mesajdan okuyorum o yüzden öyle hep yazıyorum kolay oluyor.Nifff Merhaba sadeler
İyi akşamlar sadeler
İyi pazarlar sadeler
Demekle olmuyor :)
Her gün bir şey atacağız ya da ihtiyaç sahibine vereceğiz
Liste yapıyoruz
Papatya bugünku listeyi başlattı
Hadi sen de katıl adını listeye ekle:)
yesa aslında ben kendimi atsam ne ii olur.Öyle yapsam şu kaygılardan takıntılardan kurtulsam en büyük temizlik ama yapamıyorum.
Yok yok bu beyin kaç yaşına geldi.Ama olmuyor işte.O da olur inşallah canım benim
Evin ferahladikca sen de ferahlayacaksin bence
Evde ayırdığım kullanmadıgım sınava hazırlık kitapları vardı bugun netten biriyle görüştüm yarın ihtiyaç sahibi bir kişiye ulaştıracağım iki poşet kitap :)
Evet diğer takip ettiğim bir kaç konu var.Onlardada yapıyorum.Ama en azından merhaba demiş oluyorum.Niffff sen genelde böyle yapıyorsun tipiklerde
Merhaba yazıp geçiyorsun. En son nerede kaldığını bilmem için buna gerek Yok ki
Sayfanın yukarısında sayfa numaralarını gösteren yerin yanında "konuyu takip et" var. Oraya tıklarsan konuyu takip edersin. Kk ya girdiğinde izlenen konular kısmına tıklayınca izlediğin konular çıkar. En son girdiğinden bu yana yorum yazılanlar koyu renkte oluyor. Konuya tıklayınca en son okuduğun sayfa açılır. Oradan okumaya başlarsın
Tabi ki merhaba demen çok güzel.Evet diğer takip ettiğim bir kaç konu var.Onlardada yapıyorum.Ama en azından merhaba demiş oluyorum.
O teyzenin ellerinden öperim kiyamam yaO zaman ben yarın 4 parça verirsem Perşembe'ye kadar kafam rahat yani
Yok ya benimki 2 çocuk okutuyor. Biri üniversitede. Tam fedakar cefalar anne...
Çizme ayakkabı kutularındaki etiketleri söküyorum oturup.
Belediyeler evlerden eşya alabiliyor. Eşya verecek arkadaşlar belediyeye ulaşabilirsiniz.Kızlar sakın yenileri alacağız, yer açalım diye atmak yok
Yenilerini almak Yok, sadece ihtiyaç olanlar alınacak, modaya uyalım diye alış veriş olmayacak
Biz şimdi bu atma işini yazarken sadece maddi anlamda sadelik yaşıyoruz. Eğer gün içinde faceden 5 kişiyi takipten çıktım. Bugün kendimi zorladım instagrama bakmadım, twetter okumadım gibi zamanınızı alan şeyleri de yazabilirsiniz
Sadelik her alanda yazıyor ilk sayfada
Bir de ihtiyacımız olmayan eki eşyalarımız, başkasının yenisi ve ihtiyacı olabilir. Öncelikle ihtiyaç sahiplerine gitmeli
Bende de var birine söyledim bakıp dönecek koca koca kitaplarEvde ayırdığım kullanmadıgım sınava hazırlık kitapları vardı bugun netten biriyle görüştüm yarın ihtiyaç sahibi bir kişiye ulaştıracağım iki poşet kitap :)