sade yaşam

Merhaba hepinize
Bir süredir ben de bu konuyu okuyup okuyup evden bir sürü şeyi çıkardım .gerçekten ilham veriyor bildiğimiz şeyler belki ama ...okuyunca gaza geliyorum açıkcası ve şimdilerde aktif olmasına çok sevindim

Hadi hemen listeye adını ekle ilk gün 3 ile kapanmasın:)

26 Kasım Cumartesi

1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu

2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)

3. Papatya: yıpranan iç çamaşırlarımı sarıp sarmalayıp çöpe attım.

4. Forestgump hediye gelen ve bir gün kullanırım dediği ama hic kullabmadigi kahvaltı takımı anneye hediye olarak gidiyor

Haydi kızlar haydiiii

Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :

ben de bugün 6 yıldır falan kullanmadığım meyve sıkacağını merdiveni silen kadına verdim, çok memnun oldu, evde ki fazla halılarıda teklif ettim onlarıda alacak haftaya

Çok iyi gidiyorsun chess kardes

Hatta grup olarak her gün bir şey bulup atılacak ya da verilecek diye bir şey mi yapsak bi uygulamami başlatsak
Meyve suyu sokacağını bebeği ek gıdaya Yen'i geçen birine verebilirdin. Zira sadece o zaman kullanılıyor. Ayrıca atacağımız şeylere bu şekilde yönlendirme de yaparsak ihtiyaç sahiplerine ulaşır

Canım o kabanları biliyorum. O yıllarda çok modaydı ve çok ağır onlar. Hiç giymezsin. Ayrıca araban var. Daha inçe şeyler giyiyor olmalısın kaban anlamında. Gençlikte araba Yok dışarılarda gezme çok olunca sıcak tutan şeyler gerekir

Evet hem çok ağır hem de uzun.
4-5 tane kaşe kabanım var. Diz boyunda ya da daha kısa. Evimdeki yardımcım kışın bile bir hırka ile geliyor. Ona vermek istiyorum. Dolapta beklemesi vicdanımı rahatsız ediyor.
Hatırası var diye kıyamıyordum ama yarın çıkarıp Pazartesi vereceğim.
Evet arabayla gidiyorum ğşe. Odam da aşırı sıcak oluyor. Gömlek hatta kısa kollu bile yetiyor. Ben peteğin birini kapatıyorum genelde

Ben üç aydır her güne bir şey atıyorum. Böyle tek tek olunca hem her gün rahatlama yaşıyorum, hem de birden ev boşalmıyor dikkat çekmiyor. Misal bugün çorap çekmecesine, yarın gömleklere, ertesi gün iç çamaşırlarına, takılara, çantalara, ayakkabılara diyerek iş bölümü de oluyor

Kadın isterse boyunu kısaltabilir.

SertSessiz öyoe takıntı olmaz mı Canım ya. İnsan hergün atacak birşey arar evde.

Benim yarın için 4 parça var aklımda.

Kadın isterse boyunu kısaltabilir.
Evet olabilir ya. Kadına geniş de gelir ama onu düşünecek durumda değil.
Onu gördükçe kendimden utanıyorum bazen.resmen vicdan azabı çekiyorum. O kış günlerinde babetle geliyor. Aldığım şeylerin etiketlerini cebime koyuyorum iş yerinde çöpe atıyorum.
Evdeki çöpte görür filan diye içim rahat etmiyor.

SertSessiz öyoe takıntı olmaz mı Canım ya. İnsan hergün atacak birşey arar evde.

Benim yarın için 4 parça var aklımda.
Valla kimseye söylemiyorum takıntı oldu
misal yarın 4 parça atacaksam bir daha perşembe atıyorum
Ama 3 aydır buluyorum evden çıkaracak bir şeyler ki benim evimde fazla bir şey yoktur
Çekmeceler vs hem boş olsun istiyorum.

Benim yardımcı çeşit çeşit kap lar giyinir çantaları ve ayakkabıları renk renk. Elinde tel instagram Facebook . Bakımlıdır. Her modayı da bilir. Yeni trend ev eşyaları vs

O zaman ben yarın 4 parça verirsem Perşembe'ye kadar kafam rahat yani
Yok ya benimki 2 çocuk okutuyor. Biri üniversitede. Tam fedakar cefalar anne...
Çizme ayakkabı kutularındaki etiketleri söküyorum oturup.

Merhabalar...
Ben bu topigi daha once neden gormemisimmm? Surekli duzenlenme toplanma derdinde olan biriyim.. Vermeyi atmayi cok severimmm..
3 ay oldu yeni evimize tasinali..
Kullanmadigim hatta kullandigim mutfak esyalarimdan kocaman iki koli verdim 3 ay once.. Kiyafet desem neredeyse hic bir seyim olmuyor 3 ay once dogum yaptim :) Dogumdan once de giymedigim ne varsa verdim..
Sizlerle beraber evimi istedigim sekle, tamamen sadelige cevirebilmeyi becerebilirim insaAllah..
Beni en cok rahatsiz eden seyler kizimin oyuncaklari.. Ona da care bulamiyorumm.. Asiri dagitiyo..
Tam okuyamadim ne yaptiginizi..
Ama ben de varim bundan sonra.. :)

Önce hergün bi şey atacağız ya da ihtiyaç sahiplerine vereceğiz

Liste yapıp isim ve verdigimiz şeyi ekleriz

Ertesi gün yeni liste :)

Biraz böyle atma verme devam edelim sonra duzen işine gireriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…