- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.821
Merhaba hepinize
Bir süredir ben de bu konuyu okuyup okuyup evden bir sürü şeyi çıkardım .gerçekten ilham veriyor bildiğimiz şeyler belki ama ...okuyunca gaza geliyorum açıkcası ve şimdilerde aktif olmasına çok sevindim
26 Kasım Cumartesi
1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu
2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)
3. Papatya: yıpranan iç çamaşırlarımı sarıp sarmalayıp çöpe attım.
4.forestgump :hediye gelen ve belki kullanırım deyip hiç kullanmadığı kahvaltı takımını annesine hediye etti :)
Haydi kızlar haydiiii
Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :
Ay ben yapamadım galibaHadi hemen listeye adını ekle ilk gün 3 ile kapanmasın:)
Ay ben yapamadım galiba
ben de bugün 6 yıldır falan kullanmadığım meyve sıkacağını merdiveni silen kadına verdim, çok memnun oldu, evde ki fazla halılarıda teklif ettim onlarıda alacak haftaya
Meyve suyu sokacağını bebeği ek gıdaya Yen'i geçen birine verebilirdin. Zira sadece o zaman kullanılıyor. Ayrıca atacağımız şeylere bu şekilde yönlendirme de yaparsak ihtiyaç sahiplerine ulaşırÇok iyi gidiyorsun chess kardes
Hatta grup olarak her gün bir şey bulup atılacak ya da verilecek diye bir şey mi yapsak bi uygulamami başlatsak
Canım o kabanları biliyorum. O yıllarda çok modaydı ve çok ağır onlar. Hiç giymezsin. Ayrıca araban var. Daha inçe şeyler giyiyor olmalısın kaban anlamında. Gençlikte araba Yok dışarılarda gezme çok olunca sıcak tutan şeyler gerekirBizim öğrenciliğimiz zamanında 96-97 ki yıllarda böyle bileklere kadar uzanan kaşe paltolar pek meşhurdu. Öğrenim kredimle almıştım. 30 TL. Yıllardır kullanmıyorum. Yarın onu çıkarıp vereceğim. Lazım olmaz değil mi? Pişman olur muyum acaba. Bana zararı Yok nasılsa...
@chess çok güldüm yorumuna. Çatlak kadınlar yazmışsın ya
Süperdi valla
Evet hem çok ağır hem de uzun.Meyve suyu sokacağını bebeği ek gıdaya Yen'i geçen birine verebilirdin. Zira sadece o zaman kullanılıyor. Ayrıca atacağımız şeylere bu şekilde yönlendirme de yaparsak ihtiyaç sahiplerine ulaşır
Canım o kabanları biliyorum. O yıllarda çok modaydı ve çok ağır onlar. Hiç giymezsin. Ayrıca araban var. Daha inçe şeyler giyiyor olmalısın kaban anlamında. Gençlikte araba Yok dışarılarda gezme çok olunca sıcak tutan şeyler gerekir
Kadın isterse boyunu kısaltabilir.Evet hem çok ağır hem de uzun.
4-5 tane kaşe kabanım var. Diz boyunda ya da daha kısa. Evimdeki yardımcım kışın bile bir hırka ile geliyor. Ona vermek istiyorum. Dolapta beklemesi vicdanımı rahatsız ediyor.
Hatırası var diye kıyamıyordum ama yarın çıkarıp Pazartesi vereceğim.
Evet arabayla gidiyorum ğşe. Odam da aşırı sıcak oluyor. Gömlek hatta kısa kollu bile yetiyor. Ben peteğin birini kapatıyorum genelde
Evet olabilir ya. Kadına geniş de gelir ama onu düşünecek durumda değil.Kadın isterse boyunu kısaltabilir.
Valla kimseye söylemiyorum takıntı olduSertSessiz öyoe takıntı olmaz mı Canım ya. İnsan hergün atacak birşey arar evde.
Benim yarın için 4 parça var aklımda.
26 Kasım Cumartesi
1 chess (meyve sıkacağıni verdi 6 yıldır kullanmiyordu
2. Yesa1 (1 poşet kağıt atti ve hiç kullanmadığı bulasikligi verdi :)
3. Papatya: yıpranan iç çamaşırlarımı sarıp sarmalayıp çöpe attım.
4. Forestgump hediye gelen ve bir gün kullanırım dediği ama hic kullabmadigi kahvaltı takımı anneye hediye olarak gidiyor
5. Isparta'dan hediye gelen içinde el kremleri Gül suyu bulunan beyaz sepet
Haydi kızlar haydiiii
Cevapla deyin listeye adınızı ekleyin :
Benim yardımcı çeşit çeşit kap lar giyinir çantaları ve ayakkabıları renk renk. Elinde tel instagram Facebook . Bakımlıdır. Her modayı da bilir. Yeni trend ev eşyaları vsEvet olabilir ya. Kadına geniş de gelir ama onu düşünecek durumda değil.
Onu gördükçe kendimden utanıyorum bazen.resmen vicdan azabı çekiyorum. O kış günlerinde babetle geliyor. Aldığım şeylerin etiketlerini cebime koyuyorum iş yerinde çöpe atıyorum.
Evdeki çöpte görür filan diye içim rahat etmiyor.
Merhabalar...
Ben bu topigi daha once neden gormemisimmm? Surekli duzenlenme toplanma derdinde olan biriyim.. Vermeyi atmayi cok severimmm..
3 ay oldu yeni evimize tasinali..
Kullanmadigim hatta kullandigim mutfak esyalarimdan kocaman iki koli verdim 3 ay once.. Kiyafet desem neredeyse hic bir seyim olmuyor 3 ay once dogum yaptim :) Dogumdan once de giymedigim ne varsa verdim..
Sizlerle beraber evimi istedigim sekle, tamamen sadelige cevirebilmeyi becerebilirim insaAllah..
Beni en cok rahatsiz eden seyler kizimin oyuncaklari.. Ona da care bulamiyorumm.. Asiri dagitiyo..
Tam okuyamadim ne yaptiginizi..
Ama ben de varim bundan sonra.. :)