sade yaşam

Cok iyi olmus.. Hem ihticai olana verilmis olacak, hem de baya rahatlamis olacak eviniz.. Cok guzell..
Benim de bir odam baya daginik suan.. Toplayip toplayip fazlaliklari oraya koyuyorum iki aksamdir.. Gunduz cocuklar, ev, yemek firsat bulamiyorum. Hemen aksam oluyor.. Gece yapiyorum bu isleri :) Hem ayiklama hem duzenleme..

29.11.2016 - SALI

1- heyecandorukta : Çeşitli boylarda kutular kardeşim yurtta kullansın diye ayrıldı. Hafta sonu kitaplarda eleme yapmıştım fakat gözden kaçırdığım iki kitap daha ihtiyacı olan birine verildi :)

29.11.2016 - SALI

1- heyecandorukta : Çeşitli boylarda kutular kardeşim yurtta kullansın diye ayrıldı. Hafta sonu kitaplarda eleme yapmıştım fakat gözden kaçırdığım iki kitap daha ihtiyacı olan birine verildi :)

2- sare_ : Bir kac parca daha bebek kiyafeti verilmek uzere ayrildi :)

Kolay gelsinnnn ne kadar çoooook kıyıp ayıklayabilirseniz büyüüüük bir rahatlama olacak :) :)
Tesekkur ederim. Sagolun..
3 ay once vermistim ama daha cook vermem gerekk.. Kullanmiyorum. Iki cocukla ancak buyuk cantalarimi kullanabiliyorum.. Bunlar cook yer isgal ediyor.. Rahatlayacagim insaAllah.. (Kiyabilirsem )
Yatak odasindan basladim..
Sirayla tum odalar bosalacak insaAllah.. :) Hepimize kolay gelsin :)

Bende de var birine söyledim bakıp dönecek koca koca kitaplar

Bugün verdim umarım ulaştırdığı kişinin işine yarar iki poşet kullanılmayan kitabım gitmiş oldu :) Ayrıca okuldaki dolabım oldukça dağınıktı bugün vakit ayırıp düzenli hale getirdim neden o kadar sıkıntısını çekimişim dedim kendime.

29.11.2016 - SALI

3- maviask iki poşet kullanılmayan kitabım gitmiş oldu :) okuldaki dolap düzeltildi

4- yesa = elbise 1 hırka belediye giysi toplama kutusuna 1 üst de ihtiyaç sahibi birine :)

Ben de cantalara basladim :)
Canım ne kadar coklar kullanmiyorsan dagit hele genç kız varsa ver gitsin çok sevinirler. Güzel duruyorlar

Eki Görüntüle 1918781

Benim arkadaştan da ses çıksa verilen kitapları. Koca koca sıfır kitaplar bekliyor. Almazsa satayim bari

Benim arkadaştan da ses çıksa verilen kitapları. Koca koca sıfır kitaplar bekliyor. Almazsa satayim bari
Benim nerdeyse kitaplar bir senedir bekliyordu iki ay önce netten birileri alacağını söyledi sonra ses soluk çıkmadı önceki gün bu kişi yazınca hadi dedim saat ayarladık sağolsun aldı. O benim ona iyilik yaptıgımı sanıyor ama aslında o bana yaptı evde bi yüküm gitti bir yere de koyamıyorum her yer tıkış tıkış iyi oldu Netten bu yardım freecycle tarzı gruplar var oradan ilan aç hemen kaparlar.

29.11.2016 - SALI

3- maviask iki poşet kullanılmayan kitabım gitmiş oldu :) okuldaki dolap düzeltildi

4- yesa = elbise 1 hırka belediye giysi toplama kutusuna 1 üst de ihtiyaç sahibi birine :

5- sertsessiz : uzun süredir evde olan kokuyu bitirdim, kuru saç şampuanı(elidorun saçan sapan bir şey saçı yıkamıyorsun ama bir işe de yaramıyor) saç köpüğü- bunlar tüketilir maddelerden ama uzun süredir banyoda bekliyordu. Attım çekmece ferahladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…