- 20 Kasım 2015
- 522
- 1.305
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.901
günaydın hanımlar
bu topik canlandı, çok iyi oldu :)
Cok iyi olmus.. Hem ihticai olana verilmis olacak, hem de baya rahatlamis olacak eviniz.. Cok guzell..Kızlar çok mutluyum
Yeni eve çıkan bekar çocuklara evden ayirdiklarimiz inşallah bu hafta sonu vereceğiz o gün eklerim listeye
1 tek kişilik baza ve yatak
5 adet plastik sandalye
2.adet plastik sebzelik
1 hali
Ayrıca evden de küçük kötü olmuş bir masa atıyoruz yani çöpun yanına koyarız belki ihtiyacı olan alır durumu çok iyi değil balkonda durup duruyordu
Ben de geriden aldım okuyorum ve eve gidip yeni bir şeyler bulmak için sabırsızlanıyorum :)Yaaaa kızlar okudukça eve gidesim geliyor :)
Kolay gelsinnnn ne kadar çoooook kıyıp ayıklayabilirseniz büyüüüük bir rahatlama olacak :) :)
Tesekkur ederim. Sagolun..Kolay gelsinnnn ne kadar çoooook kıyıp ayıklayabilirseniz büyüüüük bir rahatlama olacak :) :)
Bende de var birine söyledim bakıp dönecek koca koca kitaplar
Ben de cantalara basladim :)
Canım ne kadar coklar kullanmiyorsan dagit hele genç kız varsa ver gitsin çok sevinirler. Güzel duruyorlar
Eki Görüntüle 1918781
Benim arkadaştan da ses çıksa verilen kitapları. Koca koca sıfır kitaplar bekliyor. Almazsa satayim bariBugün verdim umarım ulaştırdığı kişinin işine yarar iki poşet kullanılmayan kitabım gitmiş oldu :) Ayrıca okuldaki dolabım oldukça dağınıktı bugün vakit ayırıp düzenli hale getirdim neden o kadar sıkıntısını çekimişim dedim kendime.
Benim nerdeyse kitaplar bir senedir bekliyordu iki ay önce netten birileri alacağını söyledi sonra ses soluk çıkmadı önceki gün bu kişi yazınca hadi dedim saat ayarladık sağolsun aldı. O benim ona iyilik yaptıgımı sanıyor ama aslında o bana yaptı evde bi yüküm gitti bir yere de koyamıyorum her yer tıkış tıkış iyi olduBenim arkadaştan da ses çıksa verilen kitapları. Koca koca sıfır kitaplar bekliyor. Almazsa satayim bari
Aynen.. Alanin da isi gorulmus olur sizin de..Benim arkadaştan da ses çıksa verilen kitapları. Koca koca sıfır kitaplar bekliyor. Almazsa satayim bari
Neeeee bu kadar çant evde mi duruyor
Şimdilik 3 tane iyi bir sayı. Zamanla ev boşaldıkça onlar da elden çıkacak zamanı varAynen.. Alanin da isi gorulmus olur sizin de..
Ben cantalarimi eleyemedim..
3 tanecik verilmek uzere ayrildi..
Neeeee bu kadar çant evde mi duruyor
Sen günde tek parça atma canım
Senin işin çok