sade yaşam

ben 2 haftadır sürekli atma modundayım. kendimin 2 , eşimin 2 toplam 4 çöp poşeti verilmek üzere ayarlandı. annemin orda birilerine veriyorum giderken götüreceğim.
kızımın odasına daha hiç girmedim eminim ordanda küçülen çok şey çıkacak

bunların yanında yaklaşık 3-4 poşette eski fatura evrak, eskimiş kullanılmayan içi çamaşırı, kemer , çorap gibi şeyler attım. yani yatak odam özellikle bayağı azaldı.

benim için atmak bi sorun değil ama eşim için 2 çöp poşeti kıyafet ayırmak inanın bir mucize.

2-3 hafta öncede bardaklıktaki makineden dolayı eskimiş matlaşmış bardakları ayırdım. annem bana getir ben onları hallederim olmadı pikniklere giderken kullanırız dedi. onlarıda oraya götüreceğim.

yanlış anlamazsan canım çevrende filan birileri yok mu belki böyle bişeye ihtiyacı olan ? veya yeniyse eğer evlenen varsa ona versen olmaz mı ki? Belediye de aklıma geldi alabilir belki

İyi akşamlar sadeler.
Benimde atasım var.İçimde,dışımda birikmiş her şeyi atmak istiyorum.Dışımdakiler kolayda içimdekileri nasıl atarım bilmem.

Önceden beri bu topice bakıyordum fakat bir türlü evde biriktirdiklerimi düzenlemeye girişemedim. Resmen çöp ev moduna sokuyorum odamı. Evi değil neyseki evdekiler biriktirmiyor benim gibi. Odamda bir sürü ıvır zıvr var. Kıyafetler giymediklerim çok. Kilo verdiğim için eski kilomdaki kıyafetler aman lazım olur vs diye tuttum. Eski kıyafetler var ve benim giyim zevki sıfır Alt almışım üst uyumlu birşey yok. Üst almışım alta uygun yok. Neyse kıyamadıklarımdan bir kısmını ayırdım baskasına vermeye uygun olmayanları silme bezi olarak ayırdım. Verilecek olanlardan biraz çıktı. Çekmecelerin bi kısmı düzenlendi genede çok yavaşım. Yarın çekmeceler ve kitapları düzelteyim. Gardırobu boşaltayım. Bu kıyafet yığını yüzünden yeni kıyafette alamıyorum onu farkettim. Sonra temizlik işine girişeyim.

Ben de bu gün evde 2 Battal boy çöp torbası doldurdum.Akşama çöpe atılacak.

İyi akşamlar sadeler.
Benimde atasım var.İçimde,dışımda birikmiş her şeyi atmak istiyorum.Dışımdakiler kolayda içimdekileri nasıl atarım bilmem.
aynen benim de. Hem ic hem dış temizlik tapmam lazim. .

eshma benim eve de gelir misin. Ates de yakarim senin icjn :)

Merhaba hanimlar
Bnde araniza katildim.
Evim kucuk oldugundanmidr bilmem bnde fzla esyalari sevmem gozume batar
Gecen hafta giymediklerimi ayirmistim kardesime goturcem begendigini giysin.
Bugunde kullanmadigim tabak canak perde ne varsa topladim hepsini valize koydum anneme goturcem.
Iki kisiyiz napcam 6 bardak bize yeter her ihtimale karsi fazladan acilmamis paket biraktim gerci misafirim olmuyo bulundugum sehirde tekim esimle.
Sade yasami seviyorummmmm
Sade, şık ve kullanisli pratik olsn
Duzeni cok seviyorummmm
Bi masam 3 sandalyem olsn yeter. Diger 3 sandalye bile bna fazlalik geliyo

kızlar çok mucizevi bir şey oldu paylaşmak istedim sizinle

ben çöpleri geri dönüşü olarak ayırıyorum. sabah geri dönüşüm poşetini kapının önüne koydum, işe giderken geri dönüşüme bırakmak için.
dün akşam eşim arabanın kontağını vestiyere koymuş, normalde çocuğun ulaşamayacağı yüksekliğe bırakır
işe gideceği zaman da kontağı aramış bulamamış
yedek kontağı almış, kontağın yenisini yaptırmak 2ooo den aşağı olmaz

bakıcı telefon etti kontak bulamadık, ben de koltukların altını ara, komidinlerin altına bak dedim.
sabah bakıcıyı karşılarken bizim cadı geri dönüşüm poşetini kurcalıyordu
kadın aşağı ineyim bakayım geri dönüşüm poşetine belki atmıştır dedi
o zaman hemen in araba gelip toplamadan dedim

aşağı inmiş, çöpler alınmamış ama bizim poşet yok, kadın tam geri dönüyormuş

bakmış kapıcı oğlanın elinde bizim poşet, bir elinde de kontak

sen bu anahtarı bu torbadan mı aldın demiş, çocuk evet demiş, anahtarı böylece almış. yani bir beş dakika geç gitse anahtarı bulamayacaktı. mucize gibi bir şey olmuş. Helal parayla alınmış dedi bakıcı. anlık bir farkla çocuk eve girebilir ve kontaktan haberimiz olmazdı.

bu tarz bişey banada olmuştu.
yeni evliyim aksam işten geldim yüzükleri masaya koydum sonra yemekten sonra masayı toplayıp peceleride cöpe attım: DD
o pecetenın içinde benım hem tektaşım hem alyansım varmış...
akşamdan çöpleri çıkarırım normalde, çok yorgundum o poşeti çıkarmamışım: )
sabah ara tara bulamadık. sonra eşim dedi baktık çöpe: ) bulduk.

haa sonuçta 6 ay sonra ben tektaşı kaybettim, aldık bi daha kaybettim: )
şuan tek alyansımla mutluyum. tektaş bana çok gereksiz gelmiştir hep,ama eşim seviyor. demekki tektaşta beni sevemedi...

H&M giymediğimiz kıyafetleri alıyor arkadaşlar.
Sembolik olarak hediye çeki veriyor.
Hatta yırtık,teki olmayan çoraplar da dahil.
Sitesini inceleyin isterseniz.
merhaba
hm nın sitesine baktım 24 nisana kadarmış,geri dönüşüm haftasına destek sanırım...
o zaman bu haftasonu kızlar napıyoruz:) eski yeni kışlık yazlık ayırıyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…