- 2 Ekim 2015
- 1.482
- 1.509
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.301
aynı şeyi bende istiyorum şöyle poşet poşet atasım var bişeyleri de bi vakit bulsam ah :)evi elden geçirip herşeyi atasım var...
yanlış anlamazsan canım çevrende filan birileri yok mu belki böyle bişeye ihtiyacı olan ? veya yeniyse eğer evlenen varsa ona versen olmaz mı ki? Belediye de aklıma geldi alabilir belkiİyi geceler arkadaşlar...Size birşey danışmak istiyorum. Tv ünitem var onu kullanmıyorum, kızım üstüne tırmanıyor.şuan boş bir odam var orada duruyor ama bu yaz çocuk odası yapmayı planlıyorum oraya. Şimdi napim ben bu üniteyi,ayrıca aynı şekilde bir de köşe koltuğum var evden yollamam gereken. Napsam bilemedim. Atsan atılmaz, satsan satılmaz hesabı.
aynen benim de. Hem ic hem dış temizlik tapmam lazim. .İyi akşamlar sadeler.
Benimde atasım var.İçimde,dışımda birikmiş her şeyi atmak istiyorum.Dışımdakiler kolayda içimdekileri nasıl atarım bilmem.
merhaba.kızlar Kapadokya gezisinden geldik haftasonu bişey yapamadım.
yazlık kışlık olayına benimde el atasım var...
aynen benim de. Hem ic hem dış temizlik tapmam lazim. .
eshma benim eve de gelir misin. Ates de yakarim senin icjn :)
Güzel bir uygulamaymış.H&M giymediğimiz kıyafetleri alıyor arkadaşlar.
Sembolik olarak hediye çeki veriyor.
Hatta yırtık,teki olmayan çoraplar da dahil.
Sitesini inceleyin isterseniz.
bu tarz bişey banada olmuştu.kızlar çok mucizevi bir şey oldu paylaşmak istedim sizinle
ben çöpleri geri dönüşü olarak ayırıyorum. sabah geri dönüşüm poşetini kapının önüne koydum, işe giderken geri dönüşüme bırakmak için.
dün akşam eşim arabanın kontağını vestiyere koymuş, normalde çocuğun ulaşamayacağı yüksekliğe bırakır
işe gideceği zaman da kontağı aramış bulamamış
yedek kontağı almış, kontağın yenisini yaptırmak 2ooo den aşağı olmaz
bakıcı telefon etti kontak bulamadık, ben de koltukların altını ara, komidinlerin altına bak dedim.
sabah bakıcıyı karşılarken bizim cadı geri dönüşüm poşetini kurcalıyordu
kadın aşağı ineyim bakayım geri dönüşüm poşetine belki atmıştır dedi
o zaman hemen in araba gelip toplamadan dedim
aşağı inmiş, çöpler alınmamış ama bizim poşet yok, kadın tam geri dönüyormuş
bakmış kapıcı oğlanın elinde bizim poşet, bir elinde de kontak
sen bu anahtarı bu torbadan mı aldın demiş, çocuk evet demiş, anahtarı böylece almış. yani bir beş dakika geç gitse anahtarı bulamayacaktı. mucize gibi bir şey olmuş. Helal parayla alınmış dedi bakıcı. anlık bir farkla çocuk eve girebilir ve kontaktan haberimiz olmazdı.
merhabaH&M giymediğimiz kıyafetleri alıyor arkadaşlar.
Sembolik olarak hediye çeki veriyor.
Hatta yırtık,teki olmayan çoraplar da dahil.
Sitesini inceleyin isterseniz.