-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.341
dikkat çekmesin bunu verme bir iki varken kocan giydir sonrada küçük geldi dersin.Kv yeni bir pijama almış oğluma onu poşete koyarken eşim gördü
Hiç giyilmemiş şeyi mi vericeksin dedi
Ayıcıklar var üstünde biliyorsun öyleleri giydirmiyorum dedim
Giydirirsin birşey olmaz dedi
Giydirmezsen verdiğini anlarım o zaman sorarım sana annemin aldığını nasıl verirsin dedi
Kesinlikle giydirmek istemiyorum
Bir akıl verin tecrübeli hanımlar , ne yapabilirim
Kesinlikle unutmaz da , hafızası çok kuvvetli bu konularda
dikkat çekmesin bunu verme bir iki varken kocan giydir sonrada küçük geldi dersin.
Hemen verme canım biraz beklet 1 ay ihtiyaç duymazsan o zaman ver.Sade hanimlar bir konuda gikre ihtiyacim var
Simdi yazlik kislik ayiriyorum. Bir poset ayirdim. Ama dolabimin daha da hafiflemesini istiyorum. Hani ikeadaki dolaplar gibi
Koca dolaba bir kac parca esya asiyorlar gerisi bos oluyor ya o hesap. Ama kiyafetlere de kiyamadim bir turlu. Hani giymediklerini ayir bende pek olmuyor.
Baska neye gore ayirabilirim? Bir de sizin kac parca esyaniz var kot pantolon kumas pantolon bluz gomlek elbise vb. Yani ben simdi calismiyorum ama ise donecegim. O zaman yeni almaya da yonelmek istemiyorum. Elimdekiler yetsin istiyorum
Sade hanimlar bir konuda gikre ihtiyacim var
Simdi yazlik kislik ayiriyorum. Bir poset ayirdim. Ama dolabimin daha da hafiflemesini istiyorum. Hani ikeadaki dolaplar gibi
Koca dolaba bir kac parca esya asiyorlar gerisi bos oluyor ya o hesap. Ama kiyafetlere de kiyamadim bir turlu. Hani giymediklerini ayir bende pek olmuyor.
Baska neye gore ayirabilirim? Bir de sizin kac parca esyaniz var kot pantolon kumas pantolon bluz gomlek elbise vb. Yani ben simdi calismiyorum ama ise donecegim. O zaman yeni almaya da yonelmek istemiyorum. Elimdekiler yetsin istiyorum
bende bayıldım...
evet hele kitap okunacak zamanda o kapakları temizlikle geçen zaman ifadesi
kesinlikle çok doğru...evet hele kitap okunacak zamanda o kapakları temizlikle geçen zaman ifadesi
Yazı çok güzelmiş papatya sağol.