Merhabalar kızlar..
Hepinize sevgiler ve mutlu haftalar:)
Ben o kadar rahatladım ve hafifledim ki anlatamam, neden mi? Şöyle ki...Haftasonu il dışından görümcemler, kv ve kp geldiler, çok güzel geçti herşey. Bebekten sebep ne zamandır üst kattaki(evim dubleks ama maalesef kiracıyım) ardiya odasını düzenleyemiyordum çağırdım kayınvalidemi, sağolsun el attı ve odayı adam ettik, zaten biçok şey kayınvalidemlerden gelmişti, ayıkladık, ayarladık, oda öyle boşaldı ki, kuş gibi hissettim kendimi sonrasında..
Kavanozlar, plastik yoğurt kapları, eski ayakkabılar, Suriyeliler için bi dünya kıyafetler, çatlamış ama hala dışarda iş görebilcek kovalar, örtüler, koliler, çok sayıda boş çanta ve poşetler, eski tencereler, eski viledalar, fırçalar, su şişeleri, vb vb
Kayınbabamın bağ evi var, orda bu tarz şeyler çok lazım oluyo, nihayetinde bağ bahçe, herşey eski de olsa işe yarıyo onlar için, atmaya kıyamadım, kayınvalidem pek sevindi, kıyafetleri de mahallesindeki Suriyeli kardeşlerimize vercek, ohh be rahatladım
Üstümden koca bir yük kalktı, ferahlık ve sadelik gibisi yok, herşey az ve öz olsun, lazım olsun, gereksiz hiçbişey evde yer kaplamasın
Altı üstü çekirdek aileyiz ne çok kalabalığımız varmış, vere vere bitmiyo, gene bişeyler çıkıyo zamanla...