sade yaşam

Ödediğim belgeleri saklarım ben. Bir tanıdığıma yıllar sonra bir şirketten ödemediniz diye yazı gelmişti. Taaa evlenmeden önce mi evlendiği zaman mı ne neredeyse 8-9 yıl öncesine ait.

2 dişli küçük çatal
Zeytin ya da limon içn kullanılabilir

Gunaydin sadeler.

Bu ara evde biriktirdigim kagitlara operasyon duzenledim. Benim kagitlar sizinkiler kadar (kullanim klavuzu, garanti belgesi vb.) Masum da degiller ustelik. Poset poset... Sıkılana kadar devam edecegim. Optum hepicinizi

Konunuzu gizlice takip ediyorum :)

Ben de sizden feyz olarak
yatak odasına el attım

dolapta bu kış giymediğimiz aklımıza bile gelmeyen kıyafetleri eledim
Yazlık olarak da geçen yaz giyilmeyenleri, bu sene akla gelmeyeceğini düşündüklerimi ayırdım
iki battal boy çöp poşeti çıktı
temizdi zaten kıyafetler
hemen poşetledim çöpün yanına koydum, daha önce de böyle yapıyordum alıyor ihtiyaç sahibi olanlar
temiz koymaya özen gösteriyorum

dolap ferahladı
ama daha elden geçireceğim şeyler var
kullanılmayan birkaç eski havlu ayırdım

bir sürü yorgan yastık var hurç içinde
3 yıldır açmadığım
onları kayınvalideme iade etmeyi düşünüyorum
baza altındakiler yetiyor da artıyor zaten

biraz nefes almaya yer kalsın dimi :)
enerji akmıyor sanki kalabalık eşyadan

İyi geceler arkadaşlar...Size birşey danışmak istiyorum. Tv ünitem var onu kullanmıyorum, kızım üstüne tırmanıyor.şuan boş bir odam var orada duruyor ama bu yaz çocuk odası yapmayı planlıyorum oraya. Şimdi napim ben bu üniteyi,ayrıca aynı şekilde bir de köşe koltuğum var evden yollamam gereken. Napsam bilemedim. Atsan atılmaz, satsan satılmaz hesabı.

Belki satılır canım

Let Go
sahibinden
ve zebroma ya koy bi bakalim :)

Belki satılır canım

Let Go
sahibinden
ve zebroma ya koy bi bakalim :)
Satılır mı acaba, nakliyesi filan nasıl oluyo, alan mı öder. Tv ünitesi fena değil, çocuk olmasa kullanırım, çok büyük değil. Bilemedim şimdi,bi araştırayım bakim,sağolasın.

Satılır mı acaba, nakliyesi filan nasıl oluyo, alan mı öder. Tv ünitesi fena değil, çocuk olmasa kullanırım, çok büyük değil. Bilemedim şimdi,bi araştırayım bakim,sağolasın.

Alan kişi gelip elden alıyor canım kargo nakliye isteyen de kendi ödüyor

kızlar şuan evimde gözüme batan en büyük şeyler vazolar.
eşim çok fazla çiçek almayı sever zibil gibi vazo var. çok güzeller kıyamıyorumda.
gidip bir çiçekçiye veresim var : ) işe yarasın...

ünite işinize yarayabilir bence. çünkü bebekler belli dönem ünitenin üzerine tırmanıyorlar. bizim bebelerde öyleydi. büyüyünce vazgecti. diğeri tırmanma aşamasında:)

koltukları da öğrenci evine verebilirsiniz.

yıllar önce ödenen faturalara tekrardan borç çıkıyormuş. ama artık bilgisayar sistemi var. ödenmeyen fatura anında ekranda görülüyor. kaldı ki insanların çoğu otomatik ödeme talimatı yada internetten ödüyorlar. böylece kağıt falan da olmuyor zaten. ödenmiş faturaların hepsini atın bence. hem ödenemeyen elektrik faturası borcu 1-2 ay içinde kapatmaya gelirler ve haberiniz olur. yani yıllar sonrayı beklemiyorlar tahsil etmek için.

ancak güvenilir olmayan bir firmadan taksitli alış veriş yaptıysanız saklayın.

garanti belgelerine gelince; 5 yıl önce alınan televizyonun garantisi zaten dolmuştur. ben garanti süresine bakarım 2 yıl ise o 5 yıllık garanti belgesini hop çöpe atarım. ancak beyaz eşya ve elektronik eşya vs onların faturasını saklarım. bunun içinde bir sunum dosyam var. faturaları oraya güzelce yerleştirdim. bir ara fotosunu atayım. ayrıca artık servisler garanti belgesini değil faturayı istiyor. bu yüzden fatura saklarım. bir de cep telefonu, bilgisayar vs çalınma durumunda fatura ile kanıt gerekiyor.

Beyaz eşyaların,mobilyaların senetlerini ıvır zıvır kağıtlarını hep attım torbalarca kağıt çıktı. Faturaları son 1 senedir mobil bankacılıktan ödüyorum,ne alakaysa eski faturaları da saklamışız;onlar da çöpe gitti:) Sadece bulaşık-çamaşır-buzdolabı kullanım klavuzlarını bıraktım.Taşınma durumu gibi bir şeyler olursa kurulumuna bakmak gerekir diye.Kablolar filan da vardı onları da attım,evdeki en sorunlu dolabı sorunlu olmaktan kurtardım yani :)

Kıyma canım dış kapının önüne banyoya bile konuyor artık vazo çok da hoş oluyor ben beğeniyorum.

selam sadeler yazamadim ne zamandir asilama oldum beklemedeyim...

Gunaydin sadeler.

Bu ara evde biriktirdigim kagitlara operasyon duzenledim. Benim kagitlar sizinkiler kadar (kullanim klavuzu, garanti belgesi vb.) Masum da degiller ustelik. Poset poset... Sıkılana kadar devam edecegim. Optum hepicinizi
selam chentiq eline ne gecerse at alisacaksin sen bu atma olayina
evi elden geçirip herşeyi atasım var...
ayni psikoloji beni de yiyip bitiriyor söyle iki hafta sonra ancak elim varir ama her odayi ince eleyip sIk dokuyacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…