- 23 Eylül 2013
- 23.872
- 48.549
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.241
Günaydın sadeler hayırlı cumalar.Kızlar ilgili topiklerden yanıt gelmiyo bişi sorcam .Kruvaze. perde kullanan varmı aranızda kullanımı zormu?
Teşekkürler canım benimde bel boyun fıtıklarım olduğu için takmakta zorlanırmıyım diye düşünüyorum ama çok da şık duruyo cezbediyo insanı ,bakalım ...Ben kullanıyorum. Mekanizması var. tülü çıkarmak için mekanizmayı çıkarmak gerekiyor, çıt çıtlarını açınca çıkıyor. Mekanizma ip ile tüle bağlı (büzülmesi için) ipini açıyorsun, tülü çıkarıp yıkıyorsun. Makinadan çıkartıp tülü geri takıyoruz, mekanizmayı takıyoruz. O şekilde kurumasını bekliyorum. Ertesi gün ipini geçirip bağlıyorum ve büzdürüyorum. Normal tül olsa heme çıkar yıka. Biraz zahmetli ama salon ve yatak odamda kullanıyorum, görüntüsünü çok beğeniyorum :)
Teşekkürler canım benimde bel boyun fıtıklarım olduğu için takmakta zorlanırmıyım diye düşünüyorum ama çok da şık duruyo cezbediyo insanı ,bakalım ...
benimde tüm perdeler pileli zebra.ben zebraa perde kullanıyorum bürün perdeler zebra 2 yıl biticek.yıkamaya vermem gerek duyduğuma göre çokta ucuz değilmiş yıkama fiyatları.siz nasıl temizlyorsunuz zebra perdeleri yıkamaya veren var mı...bi yıpranma söz konusu olur mu?
ben olsam atardım.Her gun kucuk de olsa buraya rapor vermeye karar verdim. Kendi kendime cabaliyorum ama destek de gormem lazim. Bir desayfalari bastan okuyayim oyle katilirim tam olarak diye dusundum ama daha 10m sayfaya gelemedim
Evdeki biskuvi kutusu gibi seyleri atabildim. Bu cok guzel duruyor ben bundan araba yaparim demedim.
Karayollari haritasini atabildim. 10 sene once annem vermisti evlenirken, yolculuga cikariz diye
Bugün mutfak cekmecelerini yerlestiriken bir seyler fark ettim sizden yardim alayim kiyamadim. Bu catal bicak takimiyla gelen kucuk kasiklar var. Yani corba kasigi ile tatli kasigi arasi bir sey. Standardi olmayan 2 kasik. Sonra bir de 2 disli kucuk catal var. Fondu icin sanirim ama fondu kim ben kim.. ne yapayim onlari hurdaciya mi vereyim. Yoksa baska amaclarla mi kullaniliyor?
Benim eltim balkonda yere sermiş araba fırçası ve sıvı sabunla yıkadı.Temiz oldu ama özelliği gitti yumuşaklaştı bir tuhaf oldu.ben zebraa perde kullanıyorum bürün perdeler zebra 2 yıl biticek.yıkamaya vermem gerek duyduğuma göre çokta ucuz değilmiş yıkama fiyatları.siz nasıl temizlyorsunuz zebra perdeleri yıkamaya veren var mı...bi yıpranma söz konusu olur mu?
Her gun kucuk de olsa buraya rapor vermeye karar verdim. Kendi kendime cabaliyorum ama destek de gormem lazim. Bir desayfalari bastan okuyayim oyle katilirim tam olarak diye dusundum ama daha 10m sayfaya gelemedim
Evdeki biskuvi kutusu gibi seyleri atabildim. Bu cok guzel duruyor ben bundan araba yaparim demedim.
Karayollari haritasini atabildim. 10 sene once annem vermisti evlenirken, yolculuga cikariz diye
Bugün mutfak cekmecelerini yerlestiriken bir seyler fark ettim sizden yardim alayim kiyamadim. Bu catal bicak takimiyla gelen kucuk kasiklar var. Yani corba kasigi ile tatli kasigi arasi bir sey. Standardi olmayan 2 kasik. Sonra bir de 2 disli kucuk catal var. Fondu icin sanirim ama fondu kim ben kim.. ne yapayim onlari hurdaciya mi vereyim. Yoksa baska amaclarla mi kullaniliyor?
Ben kıyafetleri direk veriyorum.bu aralar evdeki kıyafet beni basmaya başladı yine.
bi eleme daha yapmak istiyorum. ama önce bazanın altına kaldırıyorum. bi süre aklıma gelmiyorsa ya da lazım olmuyorsa ondan sonra veriyorum.
chentiq bence bu senin icin bi basari devami gelecek inaniyorum sana ... esinden yardim alsan biriktirdigin ise yaramayan esyalari atmak icin nasil olur.. kasik catal takimindaki o malzemelrin ne ise yaradigi konusunda hic bi fikrim yok benimkinde yoktu öyle bir sey.. ama isine yaramiyor ve kullanmiyorsan at bence ¥ada ver gitsin hurdaciya ohh ferahlarsinHer gun kucuk de olsa buraya rapor vermeye karar verdim. Kendi kendime cabaliyorum ama destek de gormem lazim. Bir desayfalari bastan okuyayim oyle katilirim tam olarak diye dusundum ama daha 10m sayfaya gelemedim
ben de onlar 5 sene durdu. Sonra 5 tl ye gittim bileyleyici aldim. Kp bileyledi sag olsun. Simdi domates patares kesiyor kivi kesemeyen alet.. bana gonder bir daha basina gelirse :)Bisürü kesmeyen bıçak vardı evde ,belki on tane.Eşime bileylettir dedim dedim dedim götürmedi.Bende bikaçkat gazeteye sarıp attım çöpe.Gittim iki tane canavar gibi kesen bıçak aldım.Aferin bana
bebek bekliyormussun. Cok sevindim hayirli ugurlu olsun. Nasilsin gorusmeyeli??Ben de çoğu insana göre sade bi tarzım olduğumu söyleyebilirim, şöyle ki evime vitrin almadım, tüllerimi hep makinede yıkanabilir aldım, ihtiyaç dışındacam mutfak eşyası hiç almadım hep hediye geldi onları kullanıyorum, aksesuar da hiç almadım ama gelin görün ki evim 2+1 ve odalar küçük olduğundan herşey üst üste gibi geliyor bana, bir de üstüne kokulu taş kursuna gittim satış da yaptıkça bi dünya malzeme aldım ama şimdi hamileyim ve kokulardan rahatsız olduğum için yapamıyorum ve küçük odam kullanılamaz durumda o derece kalabalık. Bi yanım sat hepsini kurtul diyor bi yanım belki yaparsın yine diyor
ben o kutunun icine ne koydugumu da unuturum, ihtiyacim olan bir sey olursa ararken oraya bakmak da aklima gelmez, icine koyarim bir daha satin alirim onu da..... yok yok bunlar bahaneydi dimicanım kullanmıyacagın seyleri kutuya koy kaldır 4-5 ay sonra kapının önüne koyarsın yani verirsin baskasına
zaten ihtiyaç duyarsan geri alır kutudan kullanırsın :) pişmanlık yaşamamak için ben böyle yapıyorum.
benımde ceyizden fularlar falan çıktı onları vericem.
Teşekkürler. Esim benden daha betermis malesef. Yada adamcagiza kendimi oyle tanitmisim. Adam gomlekten cikan yaka duzlestirici atac benzeri seyleri bana vermeye kalkmisti gecenlerde bak cok guzeller sen bunlari degerlendirirsin diye. Gotuuuurrr cabuuuk gozum gormesin dedim ama. Icim de gittichentiq bence bu senin icin bi basari devami gelecek inaniyorum sana ... esinden yardim alsan biriktirdigin ise yaramayan esyalari atmak icin nasil olur.. kasik catal takimindaki o malzemelrin ne ise yaradigi konusunda hic bi fikrim yok benimkinde yoktu öyle bir sey.. ama isine yaramiyor ve kullanmiyorsan at bence ¥ada ver gitsin hurdaciya ohh ferahlarsin
geri donusturulebilirse donusmesinden yanayim tabiki de . Zaten biraz sebebi duygusallik istifciligimin biraz da dogaya duskunluk. Basina ne gelecegini bilememenin husumeti. Evdeki ambalaj atiklsrini bile bir muddet biriktirdikten sonra belediyelere , sove sove atiyorum çöpe.Chentiq sade yaşama pek uygun değil ama o kaşık çatal tarzı şeyleri ve kupaları kullanarak çiçek şelalesi denilen süsler yapılıyor. Çok şık duruyor. Benim evimde çok fazla süs yok. Güzel fincan filan denk getirirsem belki bende yaparım. Fikir olur belki
hadi yaa iste bu hic olmadiTeşekkürler. Esim benden daha betermis malesef. Yada adamcagiza kendimi oyle tanitmisim. Adam gomlekten cikan yaka duzlestirici atac benzeri seyleri bana vermeye kalkmisti gecenlerde bak cok guzeller sen bunlari degerlendirirsin diye. Gotuuuurrr cabuuuk gozum gormesin dedim ama. Icim de gitti