- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.145
- Konu Sahibi philosophy
- #3.261
Eveeet, uzun suredir yapmak isteyip de yapamadigim seyleri son bir aydir yapiyorum. Bu topigi okumustum, keske ben de sizin kadar cesur olabilsem diyordum okurken... Yeni eve tasindim 1+1, 3+1 den buraya gecmek kolay olmadi tabi. Once diger evde vazgectigim seyleri bi guzel toparladim. Ceyizimde gelen iki cicek, giymedigim kiyafetler, cesit cesit kablolar, gereksiz mutfak esyalari... Hepsinden tek tek kurtuldum.tabi kullanan olur diye copun kenarina biraktim posetlerle. Eminim birilerinin isine yariyordur.
Simdi kucuk evimde daha sade bi hayatim var. Ama yine de esyam cok. Keske temel seyleri alip gerisine ozentilik etmeseydim. İnsallah bi gun kendi evime cikarsam, esya kalabaligi istemiyorum. Cunku ne kadar esyadan kurtulursam o kadar hafifledigimi anladim. Esyalarin kolesi olmak hic bana gore degilmis. Simdilik hayata gecirebildiklerim bu kadar. Ama arinmak icin daha cok sey yapmam lazim. Daha kiyip da atamadigim seyler var tabi
Simdi kucuk evimde daha sade bi hayatim var. Ama yine de esyam cok. Keske temel seyleri alip gerisine ozentilik etmeseydim. İnsallah bi gun kendi evime cikarsam, esya kalabaligi istemiyorum. Cunku ne kadar esyadan kurtulursam o kadar hafifledigimi anladim. Esyalarin kolesi olmak hic bana gore degilmis. Simdilik hayata gecirebildiklerim bu kadar. Ama arinmak icin daha cok sey yapmam lazim. Daha kiyip da atamadigim seyler var tabi