- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.221
Maşallah canım Allah daim etsin çok sevindim hayırlı olsunselam kizlar nasilsiniz...
ben detayli temizlik yaptim cok ferahladim...
bi büyük cöp poseti eski kiyafet canta cüzdan ayirdim geri dönüsüme, bi büyük poset kiyafet ve 4 cift ayakkabiyi da ihtiyaci olanlara verilmek üzere ayirdim.. ve hayatimda aldigim cok öenmli bi karar var daha bi hafta olmadi kizlar kapandim ama az ve öz kiyafet aldim. bosa cikan kiyafetlerimi arkadaslarima verdim begendiler ve aldilar... baya rahatim artik..
tesekkür ederim canim daim olsun hakkiyla olsun insallahMaşallah canım Allah daim etsin çok sevindim hayırlı olsun
Bahsettiğiniz perdeden kullanamayacak kadar sade yaşıyorum. Ama kullanması zor değil. Eğer ucu boncuklu olursa onları yıkarken çıkarıp takmak zaman alıyor. Ona da bir çözüm bulmuşlar; cırt cırtlısını gördüm. Ama bir yerde memnun olmayan vardı. Dikim farkı olabilir. İçiniz rahat etsin diye; perdecide hazır dikilmiş modeline iyice bakabilirsiniz. O zaman daha güvenli olur.Günaydın sadeler hayırlı cumalar.Kızlar ilgili topiklerden yanıt gelmiyo bişi sorcam .Kruvaze. perde kullanan varmı aranızda kullanımı zormu?
Teşekkür ederim.Zaten ben de herşeyin kolay kullanımlı ,fonksiyonel olanını seçerim.Ama bunlara çok heves ettim bakalım .Bahsettiğiniz perdeden kullanamayacak kadar sade yaşıyorum. Ama kullanması zor değil. Eğer ucu boncuklu olursa onları yıkarken çıkarıp takmak zaman alıyor. Ona da bir çözüm bulmuşlar; cırt cırtlısını gördüm. Ama bir yerde memnun olmayan vardı. Dikim farkı olabilir. İçiniz rahat etsin diye; perdecide hazır dikilmiş modeline iyice bakabilirsiniz. O zaman daha güvenli olur.
Güzel günlerde kullanırsınız inşallah. Bence de çok güzeller. Ben sadelikten çok ev tozu allerjisinden kullanamıyorum. ev tozu allerjisi başlıbaşına bir sadelik sebebi:)Teşekkür ederim.Zaten ben de herşeyin kolay kullanımlı ,fonksiyonel olanını seçerim.Ama bunlara çok heves ettim bakalım .
yani inan aynı şeyi zamanında eşimde bana söyledi yabani olduğumu insanlardan kaçtığımı hatta dahası küçük gördüğümü kendimi begendiğimi falan filan. anlamasını beklemiyorum ben daha değerliyim benim düşündüklerim daha değerli kendimi eskisinden daha çok önemsiyorum.ve bundan sonrada böyle olacak. yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum başkalarının lafıyla değil inan değmiyor. arkadaşlarının eşlerinden hoşlanmadıklarım var kafa dengim değil diyelim. sürekli planlar yapıp bizi dahil etmeye çalışıyorlardı. bende gitmek istediğimi defalarca söylememe rağmen bu eşimle aramda sıkıntıya neden olurdu.öyle zoruma gidiyordu ki benimle bu sebepten kavga etmesi. onlar önemliydi bense değil. beni önemsemeyen benim mutlu olmayacağım bir ortama sırf ayıp olmasın diye gitmem için zorlayan eşim kendi değerini biçmiş oldu böylece. çok istiyorsan sen git dedim. herkesin eşi var sen yoksun olur mu dedi ama gitti. aylarca bunun için söylendi durdu. o arkadaşlarına ayıp olduğunu düşünüp yakınırken bu işin hangi kısmında benim kırıldığım vardı.kocaman bir yok. benim payıma düşen bu. o zaman benim için ne düşündüğü niye beni ilgilendirsin ki. şimdiyse inatçı olduğumu düşünüyor. itiraf etmeliyim ki bu da benim işime geliyor. biliyor ki istemediğim hiçbirşeyi bana yaptıramaz. Hayır demeyi öğrendiğim günden beri ben olmaya başladım.ben mailimin ve telefonumun dolu olmasından nefret ediyorum. rahat her gün yapıyorumdur bu saydıklarını. kullanmadığım banka hesaplarını da 2015'in başında kapatmıştım. şu an sadece 3 hesabım var, üçü de işle ilgili :)
çok güzel yazmışsın. bu yaptığın uzun zamandır aklımda olan ve yapmak istediğim şey. ama henüz yapamıyorum. çünkü ben bunları yapmaya çalıştıkça eşim bana asosyal olduğumu ima ediyor. şu kısmını kabul ediyorum, herkesle anlaşamıyorum. ama gerçekten etrafımda şu an kafama göre kimse yok. ben de gelip burdaki topiklerde yazıyorum :)
yani inan aynı şeyi zamanında eşimde bana söyledi yabani olduğumu insanlardan kaçtığımı hatta dahası küçük gördüğümü kendimi begendiğimi falan filan. anlamasını beklemiyorum ben daha değerliyim benim düşündüklerim daha değerli kendimi eskisinden daha çok önemsiyorum.ve bundan sonrada böyle olacak. yaşamak istediğim hayatı yaşıyorum başkalarının lafıyla değil inan değmiyor. arkadaşlarının eşlerinden hoşlanmadıklarım var kafa dengim değil diyelim. sürekli planlar yapıp bizi dahil etmeye çalışıyorlardı. bende gitmek istediğimi defalarca söylememe rağmen bu eşimle aramda sıkıntıya neden olurdu.öyle zoruma gidiyordu ki benimle bu sebepten kavga etmesi. onlar önemliydi bense değil. beni önemsemeyen benim mutlu olmayacağım bir ortama sırf ayıp olmasın diye gitmem için zorlayan eşim kendi değerini biçmiş oldu böylece. çok istiyorsan sen git dedim. herkesin eşi var sen yoksun olur mu dedi ama gitti. aylarca bunun için söylendi durdu. o arkadaşlarına ayıp olduğunu düşünüp yakınırken bu işin hangi kısmında benim kırıldığım vardı.kocaman bir yok. benim payıma düşen bu. o zaman benim için ne düşündüğü niye beni ilgilendirsin ki. şimdiyse inatçı olduğumu düşünüyor. itiraf etmeliyim ki bu da benim işime geliyor. biliyor ki istemediğim hiçbirşeyi bana yaptıramaz. Hayır demeyi öğrendiğim günden beri ben olmaya başladım.
Ben yatağın bazası ve koltukların altına hiç bir şey koymuyorum.Oh bomboş temizlemesi çok rahat.
Yesa benim gardolabında üstü boş.Yün yatak,yorganlar ve yastıkları sandığın üstüne istifliyorum.Her yaz balkonda güneşlendirip sonra aynı şekilde topluyorum.Böyle daha kolayıma geliyor.Peki canım yorganlar nevresimler ceyizlik verilen o ürünleri (hatıra diye sakladiklarim) elden çıkardıklarımda oldu ama nereye koyuyorsun ?
İlk evlendiğimde benimde yün yoganlarım ve iki tanede yer yatağım vardı.Giderek gücüm tükendi çok ağırdılar.Köye ev yaptirdı bizimkiler verdim gitti .Ama oğlumla eşim yün yastıktan vazgeçemiyolar.Benimde astımım var bakımını yapamıyorum bakalım bu yaz bir çare düşüncem.Yesa benim gardolabında üstü boş.Yün yatak,yorganlar ve yastıkları sandığın üstüne istifliyorum.Her yaz balkonda güneşlendirip sonra aynı şekilde topluyorum.Böyle daha kolayıma geliyor.
Onlar sandığın içinde Can'ım.Benim çeyizim çoktu.Bende çok hediye verdim ama yinede çoğu hala duruyor.Peki canım yorganlar nevresimler ceyizlik verilen o ürünleri (hatıra diye sakladiklarim) elden çıkardıklarımda oldu ama nereye koyuyorsun ?
Basi Agriyan Ordek ellerine sağlık.
benim de evde bazı yerleri yeniden gözden geçirmem gerek. ama bu aralar hiç enerjim yok.