sade yaşam

kıyafetleri nereye verebilirim tanıdığımız felan yok vericek bir yer bilen var mı istanbulda

Çoğu AVM'de bulunan DRY Center kuru temizleme firması eski kıyafetleri alıyor bilginiz olsun. Ben kaç poşet kıyafet ve ayakkabı götürdüm. Kuru temizlemesini yapıp ihtiyaç sahiplerine veriyorlarmış.

Bir de Şişli ve Maltepe belediyesi sokaklara kullanılmış eşya konteynırı koymuş. Oralara da götürüyorum ara ara elden çıkardıklarımı. Başka belediyelerde de vardır belki bir bakın sokaklara caddelere. Olmadı arayın belediyeleri.

Bende bugün bir spor ayakkabımı atmak üzere ayırdım (artık bir yeri yırtılmıştı, ama o kadar beğeniyordum ki, tekrar aynısı olsa bıkmam alıp giyerim :) )

Eski converselerim vardı, bir ara ne kadar popülerdi. Artık daha şık şeyler giydiğim için tarzı çok spor geliyor...
Son olarak 1 defa giydiğim sivri ökçe çizmelerim vardı, onları da ayırdım. Rahat kullanamıyordum.

Merhaba sadeler, sadeleşmek yolunda olanlar :) :) :)

Dün banyo dolabını düzenledim, kullanmadığım 2 havluyu kaldırdım,atılacakları attım. Daha derli toplu oldu.
İlaç çekmecisini düzenledim, tarihi geçenleri attım, neredeyse hiç kutulu ilaç kalmadı .)
Bir de bizim hatıra diye sakladığımız şeylerin olduğu bir yer var, gezip geldikçe açıp atmışım elimdekileri. Orayı düzenledim. Nostaljik bir hava oldu :)

Kocaman bir torba çöp çıktı ancak kullanacağımız şeyler hala yerli yerinde duruyor. Nasıl öyle birikiyor anlamıyorum.

1. Sayfadan tekrar okumaya basladim. 350 sayfa gozumde buyuyor. Yok mu benim gibi bu konuya yeni bakan biri adim adim gitsek sadelesme yolunda

Merhaba sadeler :)
Daha önce yazmıştım sadeleşme çabalarıma kendimden başladım diye. Artık kimseyi takmamaya çalışıyorum. Ailem yeter bana. Diğerleri dış kapının mandalı. Bilmiyorum bu çabalarım nasıl sonuçlanacak.. olacak mı bişeyler
Sorun şu ki insanları kafaya çok takıyorum ayrıca çok alınganım.
Var mı bana önerileriniz?

İnsanları kafana çok takma canım.Üç maymunu oyna yoksa başa çıkamazsın.Görme,Duyma ve Bilme.

ilişkilerdede sadeleştirme yapmak istiyorum.özellikle görümcem.....hayatımda olmasın onu hiç görmeyim istiyorum.ama olmuyor.bi şekilde hayatımda olucak eşimin ablası sonuçta ....siz nasıl başarıyorsunuz...sevmediğiniz hoşlanmadığınız insanlara katlanırmısınız

al bendende okadar herkesi çok fazla önemsiyorum.kendim gibi sanıyorum ve sonra kırılıyorum.....bazen kendimden nefret ediyorum kimileri ne kadar rahat ve vurdumduymazlar çok özendiğim oluyorr...

Selam canlar nasilsiniz,ugrayamiyorum coktandir.
Bugün ,elimden geldigince bayagi bi ayristirma yaptim.
Ödemesi bitmis cogu eski fatura ve yazisma kagitlarrin cogunu attim.iki dosya Bosa cikti,onlarida attim.
Bir sürü eski dergiler ayiklanip atildi.
Eski giyilmeyen kuyafetler ayiklandi.
Kullanmadigim mumlar cöpe atildi.
Ve oturma odami detayli temizledim,oh mis gibi ferahladim.
Biraz mola verdim insallah diger kisimlarida yapicam.

Merhaba kızlar
Bugün 40ımız çıkıyor ve artık eşim, ben ve bebeğim başbaşa kalıyoruz, şükürler olsun :) gerçekten doğum ve lohusalık zor bi süreç ve bitti ohh be:)
Görümcem gitmeden fırsatı değerlendirdim ve gardırop temizliği yaptık, kışlıkları kaldırdık bazaya, yazlıkları ve mevsimlikleri çıkardık, kocaman bir hurç kıyafet ayırdım, epeydir duran ve giyilmeyen parçalar, belediyeyi arıcam vericem, ne güzel yer açıldı, ohh ferahladım:)

sadevehuzurlu temizlik insanı nasılda ferahlatıyor değil mi? Ellerine sağlık

Kızlar galiba ben sosyal medya bağımlısıyım.
Kapatmayı başaramadım. Bugün Facebook ve Twitter çalışmıyor. Çok yavaş. Sanki sinirlerim bozuldu.

Canım eşit şekilde zamanı kullanabiliyosun sen.Ayrıca yediğini içtiğini ,hiçbir özelliği olmayan fotoları ,eşiyle pazar kahvaltısını paylaşanlardan değilsin.O yüzden ne zararı var ki?Boşver çağın getirdiği bir renk sosyal medya bence...Sadece arada bir temizlik yapmak gerekiyor.onu yapıyorum ben.

Aslında evet haklısın canım. Çok paylaşım yapmıyorum. Hele hele dediğin şeyleri hiç paylaşmadım. Ancak gezmeye falan gidersem değişik bi yere ancak o zaman ekliyorum.
Ama bazen farkında olmadan sık sık kontrol ediyorum.
Kimseyi silmedim ancak görmek istemediğim kişileri engelledim sadece. Kapatmayı kafama koymuştum ancak başarılı olamadım.

Ben Facebook kapattım papatya.Olmazsada olur.Onun yerine buraya takılıyorum.

aynı durum bendede var,
birçok şey yapasım var ayrıca hiçbirşey yapasım yok...
yarın gideceğim tiyatro oyununu bile iptal ettim.

Gelecegimin belirsiz olduğu bir ortama can getirmek ne kadar guvnli. Evet bende dusunmuyorummm

merhaba kızlar
uzun zamandır saç kremi kulanmıyordum. dün akşam azıcık sürdüğm kafama. allahım şıu anda kafamda bi ton ağırlık var sanki.
bi daha hayatta kullanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…