- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.201
kıyafetleri nereye verebilirim tanıdığımız felan yok vericek bir yer bilen var mı istanbulda
İnsanları kafana çok takma canım.Üç maymunu oyna yoksa başa çıkamazsın.Görme,Duyma ve Bilme.Merhaba sadeler :)
Daha önce yazmıştım sadeleşme çabalarıma kendimden başladım diye. Artık kimseyi takmamaya çalışıyorum. Ailem yeter bana. Diğerleri dış kapının mandalı. Bilmiyorum bu çabalarım nasıl sonuçlanacak.. olacak mı bişeyler
Sorun şu ki insanları kafaya çok takıyorum ayrıca çok alınganım.
Var mı bana önerileriniz?
al bendende okadar herkesi çok fazla önemsiyorum.kendim gibi sanıyorum ve sonra kırılıyorum.....bazen kendimden nefret ediyorum kimileri ne kadar rahat ve vurdumduymazlar çok özendiğim oluyorr...Merhaba sadeler :)
Daha önce yazmıştım sadeleşme çabalarıma kendimden başladım diye. Artık kimseyi takmamaya çalışıyorum. Ailem yeter bana. Diğerleri dış kapının mandalı. Bilmiyorum bu çabalarım nasıl sonuçlanacak.. olacak mı bişeyler
Sorun şu ki insanları kafaya çok takıyorum ayrıca çok alınganım.
Var mı bana önerileriniz?
Canım eşit şekilde zamanı kullanabiliyosun sen.Ayrıca yediğini içtiğini ,hiçbir özelliği olmayan fotoları ,eşiyle pazar kahvaltısını paylaşanlardan değilsin.O yüzden ne zararı var ki?Boşver çağın getirdiği bir renk sosyal medya bence...Sadece arada bir temizlik yapmak gerekiyor.onu yapıyorum ben.sadevehuzurlu temizlik insanı nasılda ferahlatıyor değil mi? Ellerine sağlık
Kızlar galiba ben sosyal medya bağımlısıyım.
Kapatmayı başaramadım. Bugün Facebook ve Twitter çalışmıyor. Çok yavaş. Sanki sinirlerim bozuldu.
Aslında evet haklısın canım. Çok paylaşım yapmıyorum. Hele hele dediğin şeyleri hiç paylaşmadım. Ancak gezmeye falan gidersem değişik bi yere ancak o zaman ekliyorum.Canım eşit şekilde zamanı kullanabiliyosun sen.Ayrıca yediğini içtiğini ,hiçbir özelliği olmayan fotoları ,eşiyle pazar kahvaltısını paylaşanlardan değilsin.O yüzden ne zararı var ki?Boşver çağın getirdiği bir renk sosyal medya bence...Sadece arada bir temizlik yapmak gerekiyor.onu yapıyorum ben.
Ben Facebook kapattım papatya.Olmazsada olur.Onun yerine buraya takılıyorum.Aslında evet haklısın canım. Çok paylaşım yapmıyorum. Hele hele dediğin şeyleri hiç paylaşmadım. Ancak gezmeye falan gidersem değişik bi yere ancak o zaman ekliyorum.
Ama bazen farkında olmadan sık sık kontrol ediyorum.
Kimseyi silmedim ancak görmek istemediğim kişileri engelledim sadece. Kapatmayı kafama koymuştum ancak başarılı olamadım.
aynı durum bendede var,merhaba kızlar,hava çok güzel ama biyere gezmeye korkar olduk.sürekli huzursuzum.ne yapacağız bilmiyorum.nereye gidiyoruz ne olacağız bilmiyorum.henüz çocuğum yok ve galiba bu gidişle çocuk yapmayacağım....
Gelecegimin belirsiz olduğu bir ortama can getirmek ne kadar guvnli. Evet bende dusunmuyorummmmerhaba kızlar,hava çok güzel ama biyere gezmeye korkar olduk.sürekli huzursuzum.ne yapacağız bilmiyorum.nereye gidiyoruz ne olacağız bilmiyorum.henüz çocuğum yok ve galiba bu gidişle çocuk yapmayacağım....