desteklere teşekkür....
sanırım haklı olmak pek bişey ifade etmiyor çoğu zamna...hayatın hemen her konusunda...diğe r velilerle konuşmak..........yeni yıla girerken eğlence konusunda fikrimi söyledim...malum.yerli malı haftasını geçmiştik...başka okullarda kutlanmış bizde adı bile geçmemişti...biraz baş olan bir veliye söyledim...karıştırmayın ortalığı,öğretmen istemiyor oldu...aynen
oldum...fikrinizi söyleyince mikser oluyorsunuz...
heh...toplantı olmuş...karar verilmiş....öğretmenimizin bir çok konuda la kayıt olduğunu düşünüyorum.
sadelikten de bir kaç şey yazayım konu dışı olmasın....kızkardeşim,annem cam eşya konusunda yeni bir şey gördüler mi hoşlarına gitti mi kendilerine alacakları zaman bana da alacaklarını söylüyorlar istemiyorum alma diyorum..var.yirmi küsür yıllık evliyim.daha çeyizden kırılmayan şeylerim var.bitsin...ihtiyaç olsun öyle alayım diyorum...o zaman ben alayım...
ya da kızıma ananesi şunu gördüm alıyiiım bunu gördüm vs vs vs ....fazlalıkların hepsi dolap bekçisi..eskiler derlermiş ya çocuğun yediği helal giydiği haram diye...
hem çok fazla eşya ve oyuncağın çocuğu doyumsuz yapacağına inanıyorum..gözlemlerim böyle...