-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.181
İlgili bir anneye benziyorsunuz
Okul araştırılen bunlara dikkat etmediniz mi yoksa okullar pek açıklamıyor mu, sonradan mı ortaya çıkıyor
Benim de bu yıl vermem gerekecek de ben de böyle bir okulda olsun istemem
Bu arada hangi şehir kazara oraya vermeyeyim
Aa gunaydin canim sende mi sadeciydin.Merhabaaa,
Marie Kondo'nun Derle Topla Rahatla isimli kitabını okudum geçenlerde,
O günden beri evden eşya çıkar çıkar hala bitiremedim ama artık sanırım sona yaklaştım inşallah yani :)
Kıyafetlerimden bir sürü ayırdım bizim burada bir teyze ihtiyacı olanlar için küçük bir yer yaptı oraya getirilen her şeyi yıkıyor ütülüyor boyuyor vs. ihtiyacı olanlar gelip oradan alıyor. O yüzden içim çok rahat torbalar dolusu eşya götürdüm oraya.
Baza altı çeyizlerini hala tam bitirememiştim kalanların tamamını topladım doğru anneme istediğini yapsın :)
Hatıra vs diye sakladığım bir sürü saçma sapan şey vardı en 5 poşet çop çıkardım daha da çıkar gibi.
Ama sadeyim ve çooook mutluyum :)
Aa gunaydin canim sende mi sadeciydin.
Kiyafet katlamalarini konmari yapabiliyor musun ya.. benim sıkıntı. Dun utuleneneleri katlamak utuden fazla vaktimi aldi
bir de ustteki mesajimGünaydın kizlar. Epeydir yazamadim.tr_lelli ne kadar cok seyler atmissin masallah. Darisi basima.
Ben de hsonu yapabildiklerimi yazayim.
Birikmis kartvizitleri attm
Esimin bunlar isine yarar mi diye getirdigi zerzavata yaramaz diyebilme basarisini gösterdim
Ayakkabilarimi elden cikardim 3 tane
Kablo cehenneminden eslesmeyen her turlu seyi attim
Ay sag ol bideneeeemmmmSeninle gurur duyuyorum
Esim verilecekleri ayirdi. Saydim tam 32 parca.
6 si pantolon
2 si mont
Gerisi gömlek ve sweat tarzi
Ya cogu da sürekli giydigi yepyeni seyler. Gelince konusup bir kacindan vazgeciresim var. Nasil becerebildi kiymayi anlayamadim. Dolabinda bir kac parcasi kaldi. Sizlerde mi boylesiniz? Verilecekleri ayirqcagim deyince bu kadarini beklemiyordum
Esteğfirullah..geç okuyup geç yazıyorum,özür....
okul araştırması yapmadım.çünkü ana sınıfına vermeyi istemiyordum.kendim yaklaşık bir yıl çocuk eğitimi konusunda(3-6yaş) bir kursa gitmiştim...çalışmayıp evde kızımla ilgilendim vaktimin çoğunda..
ha,okulda da açıklama hiç yapılmadı....her ne kadar istemesem de iki okullagörüşmem oldu...burada karar kıldık.
okul ilköğretim okulu olmadığı için 23 nisan etkinliği de yapılmayacakmış! öğretmen hanım! milli eğitimden davet gelirseymiş çocukları bir yerlere götürebilirlermiş! onlar da benim gibi haber bekliyorlarmış ! bilginize.....
kıyafetleri nereye verebilirim tanıdığımız felan yok vericek bir yer bilen var mı istanbulda