- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.141
Bende sürekli birşeyler çıkarıyorum evden ama hala bitmedi.Merhabalar arkadaşlar.
Bir kaç gündür canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Hava karanlık, yağmurlu... İçim daralıyor resmen...
Geçen gün salonumdan fazla süs eşyalarından bazılarını kaldırdım. Toz almak daha kolay oldu. Yatak odamda makyaj masamın üstünde de birşey yok. Dışarıda hiçbir ürün bırakmamaya özen gösteriyorum. Herşey çekmecelerde. Çekmecelere sığmayanlar banyo dolabının rafında. Temizlik daha kolay oluyor.
Kıyafet dolabını düzenlerken, bir iki gömlek, kırılmış askılıkları attım. Düğmelerini alırım diye tutuyordum aman alıp nereye dikicem uğraştığıma değmez dedim attım çöpe. Psikolojik olarak rahatlattı :)
Düzenlenmesi gereken bazı çekmeceler var ama o kadar üşeniyorum kiÇorap çekmecem, ilaç çekmecem, hatıra anı biriktiriğim çekmece...
Papatya benimde bu aralar evdeki her şeyi atasım var.Ben de birşeyler yapmak istiyorum ama üşeniyorum.
Mutfak dolaplarının içini temizleyip çatlamış kırılmış tabakları atacağım. Yenilerini almam gerek.
Annem yemek takımını günlük kullan diyor. Beklemesin dolabın içinde diyor. Yılda 2 kere ya çıkıyor ya çıkmıyor yerinden.
Hafta sonu perdeleri de yıkamak istiyorum. Evdeki herşeyi atasım geliyor.
Ben arada eşim de gümbürtüye gidecek onu da atacağım diye korkuyorum.Papatya benimde bu aralar evdeki her şeyi atasım var.
Ben de birşeyler yapmak istiyorum ama üşeniyorum.
Mutfak dolaplarının içini temizleyip çatlamış kırılmış tabakları atacağım. Yenilerini almam gerek.
Annem yemek takımını günlük kullan diyor. Beklemesin dolabın içinde diyor. Yılda 2 kere ya çıkıyor ya çıkmıyor yerinden.
mutfak dolabi isine bende girisecegim en kisa zamanda gözüme batanlar var... esim yakinda beni de atarsin alistin atmaya diyor(kendisi sürekli biriktirme taraftari olunca)Ben de birşeyler yapmak istiyorum ama üşeniyorum.
DenizGeldi Okuldaki yemek sorununda sen haklısın.Diyorum ki diğer Veli'lerle konuşsan.Bence senin dışında da böyle düşünen Veli'ler vardır.Belki senin gibi dile getirmiyorlardır.
canım tamamen kısmet işi cep telefonlarına indirilen uygulamalar var ama ucuza kalmak pahalıya kalmak diye birşey sadece türkiyede var diyebilirim sana bir çok yer kendi kampanyasını yapar, hınca hınç dolu olan mevsimler haricinde hemen her yerde optimum birşeyler ayarlaman mümkün. Elbetteki 10000 tl lik tatili 1000 tl ye ayarlaman pek fazla söz konusu olmuyor. ben işim gereği falan çok gezimiyorum ama ailemin yarısı başka yerlerde yaşıyor dolayısıyla ister istemez sirekli bir bavul taşıma halindeyim diyebilirim o arada bakıyorum. pegasus, booking ve trip advisor ı çok kullnıyorum kendi adıma. Ayrıca, ben de gezi ve yemek sitelerinde ve bir kaç blogda yorumlar yazıyorum ve takipçilerimin önerilierini çok değerlendiriyoum. yani şurayı gördünüz mü burayı deneyin tarzı denen yerlere gidip karıştırınca çok fazla butik fırsat buluyorum... Yani işin içinde olman fırsat bulmanla çok ilintili, yanlız sana tek diyeceğim hatun başına ben kilimimi sudan çıakrtırım diye gezmelere kalkardsan arada bir yukarıdaki ne başına canııımmm??? diye yokluyor seni aman haaa. Sapık doluHangi uygulamalar var
Ben erken rezervaayon da yaptırsam hep oahalıya kalıyorum