- 26 Şubat 2015
- 1.908
- 4.422
-
- Konu Sahibi philosophy
- #3.121
boluda sadece gölcük gölünü gördüm. ama abant ve yedigölleri de görmeyi çok isterim.kızlar tatil demişken bende bolu tarafına gitmek istiyorum bi haftasonu gidip önerdiğiniz biyer var mı acaba
aynen bizde abanta gitmek istiyoruz otel önersi var mıa acaba ?boluda sadece gölcük gölünü gördüm. ama abant ve yedigölleri de görmeyi çok isterim.
hiç bir fikrim yok. tatil topiklerini bi karıştır istersen.aynen bizde abanta gitmek istiyoruz otel önersi var mıa acaba ?
Canım Büyük Abant Oteliydi galiba babamlar bazı komisyon toplantılarını orada yaparlardı hemen her baharda. Futbolcular falan kampa gelirdi. Çok hoş bir yer, tertemiz, hava soğuk olduğu zaman kapalı spor alanlarında futbolcular bile programlarına devam ederdi, havuzları jakuzileri falan güzel ve çok temizdir tavsiye ederim.aynen bizde abanta gitmek istiyoruz otel önersi var mıa acaba ?
aynen bizde abanta gitmek istiyoruz otel önersi var mıa acaba ?
Ben daha feci bişey yaptım pegasus ve booking uygulamalarını telefonuma indirdim nerelere bakmadım ki hergün bakıyorum iyi geliyor canım sikkinken:)Bu aralar kafayı gezmeye tozmaya taktım. Durup durup turları uçak biletlerini falan inceliyorum.
Bi de siyah pantalon almak istiyorum. Bi türlü AVmye yolun düşmedi m
aynı şeyi ben de yaptım bir rezervasyonlar yaptım ucuz ucuz aklın hayalin durur. geçen ay k kartı ekstresi gelince eşiminin gözleri yuvalarından fırladı. ama zaten şirket te karar aldılar 15 er gün zorunlu izin kullanımı ile ilgili bir ay geçmez yani iyi oldu :)Ben daha feci bişey yaptım pegasus ve booking uygulamalarını telefonuma indirdim nerelere bakmadım ki hergün bakıyorum iyi geliyor canım sikkinken:)
Tvyi açıkçası film izlemek için aldım, biraz da hevesten. Tv, dizi hiç açıp bakmam ama film izlemek tek eğlencem evdeki o yüzden alayım dedim. Bulaşık makinesi de mutfak küçük olduğu için istiyorum. Ailem kardeşlerim gelince bulaşık çabuk birikiyor. Yada arkadaşlar misafirliğe gelince. Küçücük tezgahta hem yıkaması zor hem de 2 parça tabak bardak bile dolduruyor tezgahı. Hâlâ düşünüyorum aslında ama benim gibi tek yaşayıp az eşyası olan arkadaşlar kullanıyor. Durulayıp koyuyorlar, 3 günde bir bulaşık yıkanıyor. Bence böyle au tasarrufu daha iyi yapılır ve vakitten çalınmaz. Ama ben de şu an alamayacağım. Çok acil değil, yaz bitişi gibi düşünüyorum.