sade yaşam

kızlar günaydın. konu sade yaşamdan çıkıp günlük yaşam ve aktiviteler e dönmüş sanki :)

O halde ben ana fikre döneyim. Evimde tadilat var. Mutfakta çalışıyorlar. Ben de boş durmayım dedim. Makyaj malzemelerinden başlamıştım. Ojelerden sonra rujlara geldi sıra. Allahım ne ara almışım bu kadar ruju. Ki kullanılmamış olanlardan bahsediyorum. Hepsini bir araya toplayıp verilecekler-elde tutulacaklar diye ayırınca dehşete düştüm. Hele renkler.. Neyse kime ne vereceğime karar verdim. Poşetledim. Bir kaç güne yeni sahiplerine kavuşacaklar.

çok sevindim ana fikrine
benim bi tane kırmızı rujum var eşim alır
söylüyorum bitti diye alıyor sağolsun

Farklı bir açıdan bakarsak lütfen atık yağlarınızı , tehlikeli atıklarınızı , normal çöplerinizle karıştırmayın. Bir litre atık yağ bir milyon su kirletiyor, mutfak lavabonuzdan dökmeyin.

Floresanlar, piller gibi elektrikli ürünlerde çevremizi ve insan sağlığını tehdit ediyor. Bunların hepsi ayrıştırılmalı.

Ne kadar şehir hayatında betonların arasında yaşasak da , doğaya aitiz, ve gelecek nesilleri de düşünmeliyiz.

yağ ve plastık kagıt atıga dıkkat edıyorum

profıl resmı harıka..sıyah beyaz bır baska benım gozumde

Durun daha bitmedi. Aşka geldim bir kere, tutamazsınız beni : ))

Sonra yazlıklarıma geldi sıra. Dolapları açarken bu yaz giymediklerimi dağıtma kararındaydım. Ama... Elden geçirmeye başlayınca neredeyse iki üç yazdır dokunmadığım bir sürü kıyafetim olduğunu gördüm. Bıraksam gelecek yaz da kullanmayacağım. Hepsini etekler, tişörtler, ceketler... Sonra fark ettim ki.. Bunlar hep aynı arkadaşımla birlikteyken aldığım şeyler. Çok tatlı bir insandır. Ama çok coşkulu, hızlı karar veren, hızlı uygulayan biri. Demek ki dedim. Onunla gezicem, yiyip içicem, ama alışveriş... bir daha asla. Resmen bir koca valiz dolusu eşya çıktı. Yarın muhtarlığa bırakacağım hepsini Belediyenin dağıtım bürolarından gelip alıyorlar. Temiz ve ütülü bile olsa tekrar yıkayıp ütüleyip ihtiyaç sahiplerine veriyorlar.

Kendimi hafiflemiş ve huzurlu hissediyorum. Tadilat epey yol aldı. Fazlalıklar belirlendi, ayıklandı. Bir izin günüm böylece bitti

ayda bır yapmak lazım bu fazlalık tespıtını

tutmayın küçük enişteyi
valla tebrik ederim
ben onu yapamıyorum
ama eskieyene kadar giyme taraftarıyım

kızlar Ankara'da olup kullanılmış sıvı yağ biriktiren var mı? varsa, nereye veriyorsunuz? ben biriktiriyorum gerçi tek yaşadığım için çok yavaş birikiyor da kavanoz dolunca nereye vereceğim bunu bilmiyorum

Benim de eve el atıp fazlalıkları uzaklaştırmam gerek. Ama nereden başlayacağım bilmiyorum.
Eşim şu anda eski kitapları götürüyor okuluna. Oradaki geri dönüşüm kutusuna bırakacak
Nerden başlasam bilmiyorum.
Ama ev Üstüme Üstüme geliyor sanki
Allahım kıyafet insanı mutsuz eder mi
Ediyor işte... Sıra gelmiyor giyinmiyor eskimiyor.
Modası geçiyor.
Ne yapmak lazım bilmiyorum.

kıyafetleride verebilirsin belki
bende yeni eve taşıncağım zaaman eksiltcem
öyle düşünüyorum

Birazını ayır sonra mevsim geçişlerinde göz atarsın dolaba

kıyafetleride verebilirsin belki
bende yeni eve taşıncağım zaaman eksiltcem
öyle düşünüyorum

Birazını ayır sonra mevsim geçişlerinde göz atarsın dolaba
bi ara çok veriyordum. ama bu aralar vermiyorum.
ya giyersem ya şöyle ya böyle derken yığıldı kaldı. mesela pudra rengi bi ceketim var. en son önceki yıl giydim. çünkü geçen yıl başka bi pudra rengi ceket aldım. onu da 2 kere giydim daha. eskiyi ver di mi. ne bekletiyorsun..
bekliyor işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…