- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
biz kiradayız,bizim evde büyük.temizliği işkence resmen,seni çok iyi anlıyorum.giden zamanımıza yazık yazık gercektenGünaydın hanımlar.Ben hayatımda hiç koltuk örtüsü kullanmadım.Onu düzeltmek hergün silkelemek işkence.Benim hem salonda hem o.odamda açılabilen kolttuklarım var.Yün yorgan ve yer yataklarımı köyde k.v lerin evi var oraya gönderdim.Orda kalabalık oluyoruz lazım oluyo ,böylece ben de kurtulmuş oldum.çok yer kaplıyolardı.Misafir için bir tane tek bir tane çift kişilik yorganım var.kanepelerin altı sandıklı orda duruyolar.Bitek benim ailem gelir arada sırada kalmaya.yastığım 6 tane yedek var ama hiç kullanılmıyo gözümü onlara diktim şimdide.english home yastıkları ve yorganları kullanışlımı terletiyomu?oğluma almak istiyorum bir yorgan.Aslında minimalist yaşamda bence kocamaaann evlere de gerek yok.Biz yeni taşındık kredi çektik biraz da eşimin ailesi yardım etti aldık bu evi.Ama bize göre çok büyük bu ev.Süpürmek silmek öyle zorluyoki anlatamam.Valla hesabını vereceğimiz ve bu dünyada bırakıp gidecegimiz mal için bu kadar çabalamaya gerçekten değmez diye düşünüyorum.
biz kiradayız,bizim evde büyük.temizliği işkence resmen,seni çok iyi anlıyorum.giden zamanımıza yazık yazık gercekten
Papatyacım senin şansın işe geç gitmen.Sabahı dolu dolu yaşıyosun ne güzel.Sabah 06:45 de kalktım. Regl olduğum için namaza kılmıyorum. Onun için biraz geç oldu kalkmam.
Kahvaltı oğluşu hazırlama derken saat 8 oldu. Onu okula götürdüm. Eve gelip. 45 dk spor yapyım. Duş giyinme saç makyaj saat 10 da işteyim. Öğlen yemeğe çıkmadım. Dışarıdan söyledim. 5 tl verdim. 16 ya kadar Aralıksız çalıştım. Çıktım işten. Eve geldim. Yemek ödev derken bu saat oldu.
Siz yeni evlisiniz sanırım zamanla oturur düzen.Benim evimde çok küçük ama çok çabuk dagılıyor
evet canım bu benim için avantaj. aslında biz de mesai yok. gitmesem de kimse nerdesin demez...Papatyacım senin şansın işe geç gitmen.Sabahı dolu dolu yaşıyosun ne güzel.
canım geçmiş olsunGünaydın hanımlar
Eltimi hayatından çıkardım Demiştim ki, haftasonu için bize geldiler
Tabiki her şeye bahane verdi, benim tatlılarım daha güzel tarzında Konuşmalar vs.
Oğlu ilk gün kızımı itip durdu, kızım ağladı, çocuktur deyip herhangi bir şey soylemedim( bu arada kızım ateşlendi, tüm gece Ateş'i düşmesi için uğraştım)
Ikinci gün oğlu kızımı yine ağlattı, kızım ağlarken nefes almayı Bıraktı cok kötüydü, kızımla beraber ben de Ağladım
Bu tarz katılması en son iki ay önce yine o çocuk Yüzünden olmuştu
Artik bu kadına Karşı hiç tahammülüm yok, kendisini telefon defterinden sildim, hayatımdan sildim bu sefer, beni bukadar üzmeye Hakkı yok, madem esimin memleketine gittiğimizde onları görmeye mecburuz, o zaman memleketine de gitmeyeceğim.
Neyse hanımlar daha bir Sürü sinir edici şey yaşandı ama ben hatırlayıp kendimi üzmek istemiyorum, bitti gitti her şey, bundan sonra yeni bir gün yeni bir baslangic
papatyacım iş konusunda çok şanşlısınevet canım bu benim için avantaj. aslında biz de mesai yok. gitmesem de kimse nerdesin demez...
unvanımın da etkisi var tabi
Siz yeni evlisiniz sanırım zamanla oturur düzen.
benim oturduğum evde mutfak tezgahı küçükŞimdi yeni yeni düzen sagladım. Ama Eşyalar ucu ucuna sıgdıgı için temizlerken zorluk çekiyorum. Yemek yaparken tezgah savaş alanı gibi oluyor çok küçük oldugundan.
Halı olarak 3 parca küçük halım var yani yatak odasına halı kullanmıyorum masa koydugum odada halı yok sadece artısı bu sanırım.
Depo olarak kullanabilecegim hiçbiryer yok. yani çocuk düşünüyoruz ama beşik koycak alan yok.
Normalde memurlar tutuyormuş bu evi ama biz ev bulamadıgımızdan tutmustuk. Tasıncaz inş.
Eşim ev buldu mayıs gibi boşalcakmış bizde tasıncaz.
benim oturduğum evde mutfak tezgahı küçük
kirlenenleri doğru bulşaık makinasına
ev güzelse buldugun ne güzel
geniş ferah
sağol canım...papatyacım iş konusunda çok şanşlısın
kıskandım ama kötü anlamda değil
Mutfak büyük olmalı valla daracacık olunca bende sevmiyorumİçini daha görmedim ama 3+1 miş inş mutfagı büyüktür.
bizde böyle olurmuyuz ki acep :)sağol canım...
evet öyle ama işimde hiyerarşi var. ben en üst konumdayım da ondan kızlar...
:) hep sana sıra çabuk geliyor herhalEvet dün evler topluydu yemegımde vardı.
Hazır evler topluyken annemleri çagırdım ablam bana kitap almış
Sabah uyandım dünkü cerez tabaklarını bardaklarını makinaya yerleştirdim ortalıgı topladım derken sevisi kaçırdım.
Eşim beni işe bıraktı.
Bugünde merdiven silme sırası bende artık nasıl bir sıraysa anlamadım bu işi.
Eve gidince tavuk yapıcam.
:) hep sana sıra çabuk geliyor herhal
bende kpss ye başlamalıyım ama nasıl olcak o iş çözemedim
Fırsattan bol bişey yok amaBaşla bencede ama ev-iş derken inş fırsat bulup çalışırsın canım