sade yaşam

Sabah 06:45 de kalktım. Regl olduğum için namaza kılmıyorum. Onun için biraz geç oldu kalkmam.
Kahvaltı oğluşu hazırlama derken saat 8 oldu. Onu okula götürdüm. Eve gelip. 45 dk spor yapyım. Duş giyinme saç makyaj saat 10 da işteyim. Öğlen yemeğe çıkmadım. Dışarıdan söyledim. 5 tl verdim. 16 ya kadar Aralıksız çalıştım. Çıktım işten. Eve geldim. Yemek ödev derken bu saat oldu.

biz kiradayız,bizim evde büyük.temizliği işkence resmen,seni çok iyi anlıyorum.giden zamanımıza yazık yazık gercekten

Günaydın hanımlar
Eltimi hayatından çıkardım Demiştim ki, haftasonu için bize geldiler
Tabiki her şeye bahane verdi, benim tatlılarım daha güzel tarzında Konuşmalar vs.
Oğlu ilk gün kızımı itip durdu, kızım ağladı, çocuktur deyip herhangi bir şey soylemedim( bu arada kızım ateşlendi, tüm gece Ateş'i düşmesi için uğraştım)
Ikinci gün oğlu kızımı yine ağlattı, kızım ağlarken nefes almayı Bıraktı cok kötüydü, kızımla beraber ben de Ağladım
Bu tarz katılması en son iki ay önce yine o çocuk Yüzünden olmuştu
Artik bu kadına Karşı hiç tahammülüm yok, kendisini telefon defterinden sildim, hayatımdan sildim bu sefer, beni bukadar üzmeye Hakkı yok, madem esimin memleketine gittiğimizde onları görmeye mecburuz, o zaman memleketine de gitmeyeceğim.
Neyse hanımlar daha bir Sürü sinir edici şey yaşandı ama ben hatırlayıp kendimi üzmek istemiyorum, bitti gitti her şey, bundan sonra yeni bir gün yeni bir baslangic

Papatyacım senin şansın işe geç gitmen.Sabahı dolu dolu yaşıyosun ne güzel.

canım geçmiş olsun
böyle çocuk yetiştiren ailelere ayar olurum
bi yere oturmaya gider çocuklarına hiç bakmazlar
ağızlarına vurasım gelir analarının
sen çok sabretmişin eşinede
dile getir rahatsızlıgını

Siz yeni evlisiniz sanırım zamanla oturur düzen.

Şimdi yeni yeni düzen sagladım. Ama Eşyalar ucu ucuna sıgdıgı için temizlerken zorluk çekiyorum. Yemek yaparken tezgah savaş alanı gibi oluyor çok küçük oldugundan.
Halı olarak 3 parca küçük halım var yani yatak odasına halı kullanmıyorum masa koydugum odada halı yok sadece artısı bu sanırım.
Depo olarak kullanabilecegim hiçbiryer yok. yani çocuk düşünüyoruz ama beşik koycak alan yok.
Normalde memurlar tutuyormuş bu evi ama biz ev bulamadıgımızdan tutmustuk. Tasıncaz inş.
Eşim ev buldu mayıs gibi boşalcakmış bizde tasıncaz.

benim oturduğum evde mutfak tezgahı küçük
kirlenenleri doğru bulşaık makinasına
ev güzelse buldugun ne güzel
geniş ferah

Evet dün evler topluydu yemegımde vardı.
Hazır evler topluyken annemleri çagırdım ablam bana kitap almış
Sabah uyandım dünkü cerez tabaklarını bardaklarını makinaya yerleştirdim ortalıgı topladım derken sevisi kaçırdım.
Eşim beni işe bıraktı.
Bugünde merdiven silme sırası bende artık nasıl bir sıraysa anlamadım bu işi.
Eve gidince tavuk yapıcam.

:) hep sana sıra çabuk geliyor herhal
bende kpss ye başlamalıyım ama nasıl olcak o iş çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…