- 23 Eylül 2013
- 23.862
- 48.530
-
- Konu Sahibi philosophy
Fırsattan bol bişey yok ama
çalışma azmi olsa bide
Aynen ya valla öyle oldukızlar günaydın. konu sade yaşamdan çıkıp günlük yaşam ve aktiviteler e dönmüş sanki :)
inşallah canımbizde böyle olurmuyuz ki acep :)
kızlar günaydın. konu sade yaşamdan çıkıp günlük yaşam ve aktiviteler e dönmüş sanki :)
Kizlar bence sade yasamd en sade şey kıyafet ve ayakkabı.az ama takım ve uyumlu renkler olursa az öz olur.az yer kaplar
Ben verilecekleri veriyorumKızlar ben bu ara yoğunum
perşembeden itibaren yapacağım iş şu: dolabı dökeceğim ve elbiselerimi azaltacağım
sonra da kitaplığımı... kitapları azaltacağım...
Kizlar bence sade yasamd en sade şey kıyafet ve ayakkabı.az ama takım ve uyumlu renkler olursa az öz olur.az yer kaplar
ben kızımın giysilerine hiç acımıyorum,anında veriyorum ki,hemen kullanan olsun diye,cocuklar cok hızlı büyüyorlarkıyafet benim de ayırmam gerek. ama bu aralar hiç içimden gelmiyor. bir de ben oğlumun ayakkabılarını veremiyorum. her yıl yeni ayakkabı alındığı için sanki küçüklük ayakkabılarıyla daha iyi anlıyorum büyüdüğünü. aslıdan verebişlsem de bi çocuk giyse ne iyi olur
canım giysileri ben de veriyorum aslında ama ayakkabılarını veremiyorum. o minicik botlarını filan saklıyorum.ben kızımın giysilerine hiç acımıyorum,anında veriyorum ki,hemen kullanan olsun diye,cocuklar cok hızlı büyüyorlar
benimde gelinliğim duruyorhanımlar ayakkabı ve canta dolabını düzenlemek için el attım
çok süslü ve çok yüksek topuklu ayakkabıları evde giymek için altlarını temizleyip,yıkadım..onları her gün evde giyip hakkını vereceğim
3 tane daha hiç kullanmadığım,yıllardır duran çantalarım varmış,onları vermek için ayırdım
bir de üniversitede kullandığım nike,puma çantalarım var,2 senedir filan hiç kullanmıyorum ve vermek de istemiyorum ama vermem lazım((((((((((, bir de yine yıllardır hiç giymedim lacoste ve converse ayakkabılarım var,onları da veresim yok...üniversitedeyken alışveriş delisiymişim gerçekten
şimdiki ayakkabı tercihin siyah sade hafif topuklu,yani sağlığa uygun olandan,yine çanta tercihim de siyah sade cok pahalı olmayan
nasıl vericem bu sefer zor oldu
bir de gelinliğimi de vereceğim,yazık okadar para verildi diktirildi,keşke kiralasaymışım,bir pişmanlık daha
Benimde derhal kullanmadıklarımı ayıklayıp çıkarmam gerek.. bende bişeyi devamlı kullanınca sıkılma hastalığı var..acilen bunuda yenmem gerek.. şimdi eskileri atarsam bu sefer yenilerini alma ihtiyacı doğarmı onuda bilemedimbenimde gelinliğim duruyor
geçen evlenecek parası olmayan bi kıza verdim
giyip geri getirecek
bende çantyı eskidikçe alıyorum bu daha mantıklı
10 tl lik çanta neyime yetmez
Bende işyerinde giymeyeceğim ne varsa alırım sonra işe giderken kıyafet sıkıntısı çekerim..delimiyim neyimEvet bu yaz dizleri kesik kotlar moda ama almadım eski ben olsaydım her rengini alırdım. iş yerinde giyemicem için almadım.
o zaman kıyafetleri atma eskiyene kadar giyBenimde derhal kullanmadıklarımı ayıklayıp çıkarmam gerek.. bende bişeyi devamlı kullanınca sıkılma hastalığı var..acilen bunuda yenmem gerek.. şimdi eskileri atarsam bu sefer yenilerini alma ihtiyacı doğarmı onuda bilemedim