ben de hiç bir şey almıyorum bugünd e sabah tv zlerken evimin temizliğini hallettim şimdi çalışmaya oturacağım bakalım... bu arada aaa bunu da yazsam diye aklıma geliyor ama hep unutuyorum, bir kere alışveriş yok, fazla kitapları da atıyorum artık hiç okumayacağım şeyler,
Sabun almıştım: sabunlar artık çok kurumamış satıldığı için kurutmak gerek yokas vıcık vıcık olup oraya buraya bulaşıyor ziiynalık , ben de bütün havlu çarşaf arasına beyaz sabun koydun hem kurusun hem mis kokutsun, börek ve omletlere lor kullnıyorum o da iyi oluyor, tasarruflu bir yol diyeyim,
Cilt kremi çok kullandım yüzüm çok problemli: ama bana tek iyi gelen şey kesssssinlikle kil maksesi attardan 2 tl lik alın, soda zeytinyağı ve limonla karıştırıp yüzünüze sürün, kuruyup kalınca bekltetin hatır hatır yıkayın yüzünüzü peeling yaparak naassssıılll iyi geliyor anlatamam
Nikahlarda orada burada dağılıtılan kalitesiz kokulu şeyleri ayakkabı dolaplarına koyun miss koksun
evimde soğan kavurdum kıyma kavurdum mercimek nohut yaptım ev koktu yaaaa.. açın camları havalansın, sonrasında temizlik ve çamaşır yani bazen önce temizlik yapılyıro yaaa o koku temizlikiğin kokusunu da götürüyor benim bazı komşularımın evi çok pis kokuyor yaaaa nasıl yaşıyorlar anlamıyorum ...
bugün terziye götürdüğüm pantolonlarımı alacağım pazarlık da ettim dedim benim vaktim var boş zamanında yap al sana iş, böylece 7 tane pantolonun tadilatını 40 tl yerine 25 tl ye yaptırmış olsum cuk oturacaklar üstüme o da tamam...
teyzemi doktora götürecektim kuzenim ben götüreyim dedi hiç takmadım kafama basit hayat az düşünmeyle başlar di mi ??
haaa en büyüğü akılla ilgili olanı dedik ya sade yaşamın, benden beklentisi olan bir sömürgeciye rest çekip hayatımdan çıkarttım sessizce, toplantıma çağırmadım, ha surat da etmem... kırılırsa kendi bilir hahahaha