sade yaşam

vakit yok canım ya süt almaya
eve 7.30 da falan varıyorum halim kalmıyor
ben marketten günlük süt alıyorum onunla yoğurt yapıyorum,yoğurt makinem var,ancak onunla tutturuyorum ( becerikli sayılmam) ya da kışın kaloriferin üstünde de yoğurt güzel tutuyor
bunu ne zaman yapmaya basladın dersen,bebeğim 6 ay olduktan sonra her gün 1 çay bardığana yoğurt yaptım,kendimize de yapmaya basladım

harikaaa

bir iki çok kötü kitaba ben de yaptım öyle ama çok nadir .. onun dışında hayatta atmam gider bir vapur iskelesine bırakırım gelen gelen okusun ama atmam. Nadiren bazı kitaplar özellikle kişisel gelişimle ilgili olanlar çok kötü ve yanlış yönlendirici olabiliyor herkes için çok bariz yanlış yönelendiren bir iki iktaba yaptım ama ....

Ben de kitaplara içim yanar
br defasında eşimin yakın bir akrabası henüz okumadığım 2 kitabı ben bunları alıyorum diyerekten çantasına koydu,karnıma ağrılar girdi
oysa mesela eltimin oğlu nişan çikolata tabağımı kırdı,kızı kardeşimin aldığı bir hediyeyi kırdı,bunlara hiç üzülmedim neredeyse,canları sağolsun dedim ama kitap konusunda cok hassasım

teşekkür ederim güzel yorumların için, kil maskesi kirli birşey açıkçası, kuruyan parçalar yeşil yeşil dökülüyor dolayısıyla 15 günde bir yapıyorum ama üşenmesem haftada 1 yapdam muhteşem olur eminim. gözeneklerim kapanıyor, cildim bir yumuşuyor siyah noktaalr bir azalıyor falan, ne clinque ne roche hiç biri bu performansı göstermedi bende özellikle nemlendirme ve gözenek kapatma konsunda

Aynen canım ya bende güvenilir olmayan tiplere kitap verirken kaç kere tembihliyorum görmen lazım

hiç bi sorunu olmuyor
maşallah hastada olmuyor
anlamadım

Bende en son roche seti aldım..maalesef hiç bişi yaptığı yok.. bugün iş çıkışı açık bulursam alcam inşallah..

çok becerikli annesin maşşallah

bende kızım ufakken yapıodum..şimdi bıraktım..tekrar yapsam ii olacak..

kaç gündür yazamadım buraya
telefondan girince hata veriyo sürekli
üşenmedim pc yi açtım yazayım diye

makyaj malzemelerime bi el attım
1 bb krem
1 allık
1 pudra
3 renk göz kalemi
1 kaş kalemi
4 renk ruj
5 renk oje varmış
pudra allık ve rujlardan 3 tanesi atılacak
ojelerinde sadece rakı beyazı derdik eskiden onu tuttum elimde o kadar
1 ruj almam gerek zaten az makyaj yapan biriyim

sonra kiler buzdolabı temizliği yaptım
market pazar alışverişini azaltayım çöpe birşey gitmesin derken
dün tam 4 koli yiyecek geldi kpederden
evren mesajımı yanlış anladı yenilere yer açıyorum sandı galiba
doğa boşluk kabul etmez sözü bir kez daha doğrulandı böylece
çok fazla elma armut ve biber var onları paylaşarak ziyan olmasını önleyeceğim

ayakkabı olarak bu kış bir bota ihtiyacım var
grayderde beğendim gayet kullanışlı birşey onu almalıyım
daha önceki botumu 3 yıl kullandım
atmadım çünkü kar yağdığında oynamaya çıkarken onu giyerim dedim
yeni botu kar bozuyo

işin manevi boyutuna gelirsek;
sabahları daha erken kalkıyorum
namaz kılmaya çalışıyorum
sabah eşim kızım uyurken tesbih çekiyorum
camı açıp yavaş yavaş aydınlanan hareketlenen günü izliyorum
işe okula gidenleri erkenden sokağa dökülenleri görüp içimden güle güle selametle gidin diyorum(camdan bağıramamya hepinizi seviyorum çok pozitifim sade yaşıyorum diye )
sabahtan işlerimi toparlayınca gün içinde bana kalan vaktim de artıyo

birde şu hayatımızdan çıkardığımız insanlar meselesi var ki biraz canımı sıkıyo aklıma gelince
artık hayatımda değil ama konuşmadan içimdekileri dökmeden bittiği için sanırım böyle hissediyorum
1 buçuk yıl oldu ama hep gözümün önündeydi yakın oturuyorduk artık taşındılar
inşallah bundan sonrası daha iyi olur

bende 4 yıldır güvendiğim bir mandıradan haftalık 4 kilo süt alıp 3 kilosuyla yoğurt mayalıyorum
son yıllarda beslenme adına yaptığımız en şeylerden ikincisi bu oldu
ilki şekeri bırakmak

mükemmel bi msj olmuş evrene
kayınpeder çok eli bol maşallah şu erken kalkma işine bende başlasam iyi olcak
evren beni çok yanlış anlıyor zira
elmalardan armutlardan hoşaf reçel falan yapsan

kesinlikle...
kendimi her konuda ağittim de bu konuda başarısız oldum ve oluyorum.
çok paylaşım yapmasam da tuhaf bir şekilde kapatmaya cesaret edemiyorum
şöyle yapabilirsin
mesela facete arkadaşlarından gelen bildirimleri takip etmeyi bırakıp bu sekilde gezinebilirsin,çok zaman kazandırır,hem de aklına gelmezler

bende 4 yıldır güvendiğim bir mandıradan haftalık 4 kilo süt alıp 3 kilosuyla yoğurt mayalıyorum
son yıllarda beslenme adına yaptığımız en şeylerden ikincisi bu oldu
ilki şekeri bırakmak
şekeri bıraktınız mı
nasıl oldu anlatırmısınız,zorlandınız mı,krize girmediniz mi,benim bu konuda bilgi ve yardıma ihtiyacım var
bu aralar herkes kendi yoğurdunu kendisi yapmaya basladı,doğal süt kullanmaya basladı,insanımızla bu açıdan gurur duyuyorum

çok şekersin sen yaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…