sade yaşam

ablamında çok kıyafeti var hala alıyor

Tabi işin dolayısıyla kıyafetin çoktur. Aynı renk ceketin varsa 2. alma mesela

ben de hiç bir şey almıyorum bugünd e sabah tv zlerken evimin temizliğini hallettim şimdi çalışmaya oturacağım bakalım... bu arada aaa bunu da yazsam diye aklıma geliyor ama hep unutuyorum, bir kere alışveriş yok, fazla kitapları da atıyorum artık hiç okumayacağım şeyler,

Sabun almıştım: sabunlar artık çok kurumamış satıldığı için kurutmak gerek yokas vıcık vıcık olup oraya buraya bulaşıyor ziiynalık , ben de bütün havlu çarşaf arasına beyaz sabun koydun hem kurusun hem mis kokutsun, börek ve omletlere lor kullnıyorum o da iyi oluyor, tasarruflu bir yol diyeyim,

Cilt kremi çok kullandım yüzüm çok problemli: ama bana tek iyi gelen şey kesssssinlikle kil maksesi attardan 2 tl lik alın, soda zeytinyağı ve limonla karıştırıp yüzünüze sürün, kuruyup kalınca bekltetin hatır hatır yıkayın yüzünüzü peeling yaparak naassssıılll iyi geliyor anlatamam

Nikahlarda orada burada dağılıtılan kalitesiz kokulu şeyleri ayakkabı dolaplarına koyun miss koksun

evimde soğan kavurdum kıyma kavurdum mercimek nohut yaptım ev koktu yaaaa.. açın camları havalansın, sonrasında temizlik ve çamaşır yani bazen önce temizlik yapılyıro yaaa o koku temizlikiğin kokusunu da götürüyor benim bazı komşularımın evi çok pis kokuyor yaaaa nasıl yaşıyorlar anlamıyorum ...

bugün terziye götürdüğüm pantolonlarımı alacağım pazarlık da ettim dedim benim vaktim var boş zamanında yap al sana iş, böylece 7 tane pantolonun tadilatını 40 tl yerine 25 tl ye yaptırmış olsum cuk oturacaklar üstüme o da tamam...

teyzemi doktora götürecektim kuzenim ben götüreyim dedi hiç takmadım kafama basit hayat az düşünmeyle başlar di mi ??

haaa en büyüğü akılla ilgili olanı dedik ya sade yaşamın, benden beklentisi olan bir sömürgeciye rest çekip hayatımdan çıkarttım sessizce, toplantıma çağırmadım, ha surat da etmem... kırılırsa kendi bilir hahahaha

ablamında çok kıyafeti var hala alıyor
ben artık almıyorum. nerdeyse bir yıldır minimuma indirdim. geçen sene ocaktan beri yazıyorum aldıklarımı. bir yılda eskiye oranla bir ayda aldığım kadar aldım.
ama dolmuş taşmış resmen...

Tabi işin dolayısıyla kıyafetin çoktur. Aynı renk ceketin varsa 2. alma mesela
evet işimin de etkisi var.
dolabımda yırtık kottan tutun da ceket etek takıma kadar ne ararsanız var.
normal de almazdım aynı renk 2. ceketi ama nasıl oldu ben de anlamadım. bi de pudra rengi. hani siyah falan olsa tamam da.

kayınvalidemin verdiği yorganlar pamukmuş,ondan evde tutacağım..

Kitapları atma lütfen en yakın lütüphanete bağışlasan?

aynen bizi duygusal maddi manevi sömürenleri hayatımızdan ''küsmeden'' çıkarmak lazım..yoksa boşuna beyin meşguliyeti,zaman kaybı,stres nedeni

Kitapları atma lütfen en yakın lütüphanete bağışlasan?
bazı kitaplar da gerçekten kötü oluyor ama,ben onları genelde çöpe atıyorum,birinin eline geçip zamanını kaybetmesinden korkuyorum.
bunun dışında kitap okumaya değerse kütüphaneye,ikinci kez okunması gereken bir kitapsa kitaplığa konmalı bence

Bende aynı durumdayım maalesef..Atsan bi türlü tutsan bi türlü.
çok güzel olmuş yazınız..çok haklsınız.. insanın bütün yüklerinden kurtulması için ilk önce beynini boşaltması gerekiyor..sonra gerisi gelir..
cilt konusunda benimde problemim var..aynı şekilde kullanmadığım ürün kalmıo..yağlı bir cildim var..sivilceye müsait...kil hiç denemedim..bende deneyim bari..ne kadar bizamanda yapıosun bu maskeyi?

Hazır pasta alınmasın evde yapılsın.Hazırlar zaten şeker şurubu vs birçok kanserojen var.Kedi dili yada hazır kekle evde yapalım hem ekonomik hem made en hanimeller:)
aslında şekerli ve paketli, gıdalardan uzak durmak en iyisi diye düşünüyorum
bunun dışında misafir geldiğinde tatlı alınabilir/yapılabilir tabi

öyle yapıyım bari eksiğin alam dedim ama
hata ettim galiba anlamam da
foto attı bana ama uyku seti bariz duvar bezi falan var
yastık çarşaf yorgan
canım lcw den bir takım al bence
hem güzel oluyorlar hem de uygunlar,sen de karsındaki de memnun olur
dip not: arkadaşına nevresim takımı sözü vermişsin , yeni okudum

aynen bizi duygusal maddi manevi sömürenleri hayatımızdan ''küsmeden'' çıkarmak lazım..yoksa boşuna beyin meşguliyeti,zaman kaybı,stres nedeni
AYNNNNEEEENNNN AYNEN AYNEN AYNEN bu kadar mı konu bağlanır bir cümlede. Olay hayatından çıkarttıktan sonra hayatına girdiği için kenidisine ve rabbime teşekkür edip daha da sinirli olmamak, gerekirse bir iki ders çıakrtıp kulacığına küpe etmek ..

çorba yapıyorum ama değişik bi beslenme şekli var,
pek herşeye bakmıyor
deli oluyorum
kabızlık gibi sorunları olmuyor mu
ben de esime şekeri bırakalım diyorum ama hergün dolapta tatalı ve gazlı içecek arıyor
yokyok bundan sonra ben de insaf etmeyeceğim kendi elimle tatlı ve gazlı içecek eve sokmayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…