- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.521
ohh tertemiz olmuşOğlumun odasından çıkabildim sonunda.
4-5 poşet çöp çıktı. Oyuncak kırıkları, ödevler bitmiş kalemler bölünmüş silgiler kırılmış boyalar. Ne ararsanız vardı. Ohhhh rahatladım. Mis gibi oldu.
Bir poşette verilecek kıyafet ayarladım.
Âmin inşallahohh tertemiz olmuş
eline sağlık annesi
kıyafetlerde inşaallah birini işine yarar allah senden razı olsun
bizde öyle olurda veririz inşa..Âmin inşallah
Oğlumun kıyafetlerini kolay kolay veremiyorum ben.
Bunlatı da gözümü kapatıp koydum poşete.
Anneme vereceğim köye götürür. Kazaklar filan var.
İhtiyacı olan birileri kullanır inşallah
Benim de kardeşimin oğlu var ama kardeşim pek istemiyor.bizde öyle olurda veririz inşa..
benim yeğenim vr kızım şanslı olacak çok kıyafet alıyoruz ona
ona hepsini ayırıyor bebeğime anneannesi ile bunuda giyer bunuda diye
sağol canımBenim de kardeşimin oğlu var ama kardeşim pek istemiyor.
Gerçi ben de kıyamıyorum.
Sağlıkla gelsin bebeğin...
aynen canim bende kendime bi günlük hazirlayacam insallah basaracagim inancim tamamin canım pcoyu zayıflayarak yenen çok kişi okudum sen
meyveden gende uzak durmaya bak
ben 40 yıl olmasa aramam
zaten hasta olmamıza sebeplerden biride boğazımız
özelden yaz kilo ile ilgili sornun canım burdan konuyu dağıtmayalımaynen canim bende kendime bi günlük hazirlayacam insallah basaracagim inancim tam
6–7 parça bile dolabını çok rahatlatır:) insan da rahatlıyor tabi:))C CallanPinckney ohhhh çok iyi yapmışsın.
Ben de yarın kendi kiyafetlerimden yine 6-7 parçayı evdeki yardımcıma vereceğim. Kafamda tasarladım hangileri olacağını.
Bi de onlar dolabımda durdukça giymem gerekiyor gibi düşünüyorum ve beni huzursuz ediyor.6–7 parça bile dolabını çok rahatlatır:) insan da rahatlıyor tabi:))
ben hayattaki her güzel şeyin insanın kendini sevmesi ile başladığını düşünüyorum.selam bayanlar grip salgınına bende eşlik ettim bikaç haftadır sadece takip ediyorum sizi.
M maviduvar1 teşekkürler kendimi sevmem lazım. kendime çok kızıyorum bazen. yaptığım hatalarla bir ömrü heba etmişim gibi geliyor. bundan sonra vakit kaybetmek istemiyorum o kadar çok şey yapmam lazım ki hayal ettiğim ben olmak için.
burayı keşfettiğimden beri çok kıyafet almadım. 2 kazak 1 pantalon 1 bluz. uzun süre bişey almayı planlamıoyrum. evimde çok eşyam yok. Ben için sade yaşam = kaliteli zaman galiba
Uzun suredir sizi takip ediyorum gercekten cok haklisiniz.baskalarini dusunmekten kendimizi unutuyoruz sizden ilham alarak diyete basladim.spora basladim.insallah devam ettirebilirimben hayattaki her güzel şeyin insanın kendini sevmesi ile başladığını düşünüyorum.
özellikle belirtmeliyim ki kendini beğenmek değil. o başka bir şey. kötü bir duygu.
kendini seven insan kendine yatırım yapıyor. okuyor ibadet ediyor dua ediyor kendini üzmüyor. zaten ondan sonra da gerisi çorap söküğü gibi geliyor.