sade yaşam

ohh tertemiz olmuş
eline sağlık annesi
kıyafetlerde inşaallah birini işine yarar allah senden razı olsun

ohh tertemiz olmuş
eline sağlık annesi
kıyafetlerde inşaallah birini işine yarar allah senden razı olsun
Âmin inşallah
Oğlumun kıyafetlerini kolay kolay veremiyorum ben.
Bunlatı da gözümü kapatıp koydum poşete.
Anneme vereceğim köye götürür. Kazaklar filan var.
İhtiyacı olan birileri kullanır inşallah

bizde öyle olurda veririz inşa..
benim yeğenim vr kızım şanslı olacak çok kıyafet alıyoruz ona
ona hepsini ayırıyor bebeğime anneannesi ile bunuda giyer bunuda diye

bizde öyle olurda veririz inşa..
benim yeğenim vr kızım şanslı olacak çok kıyafet alıyoruz ona
ona hepsini ayırıyor bebeğime anneannesi ile bunuda giyer bunuda diye
Benim de kardeşimin oğlu var ama kardeşim pek istemiyor.
Gerçi ben de kıyamıyorum.
Sağlıkla gelsin bebeğin...

Kızlar 2 çift kişilik yorganı,1 battaniyeyi,4yastığı,2kilim ve örtüyü,1nevresim takımını,1beşiği,bebek yıkama küveti, 3 tane yapay çiçek ayırdum,fakir bir aileye verme niyetindeyim inşallah.
Yazlıkları cıkardım,kendi eskilerimi toz bezi yaptım,eşimin 3 yıldır giymemiş olduğu eski tişörtler var,onları çöpün kenarına koyacağım,oradan hemen alıyorlar.
Kızımın küçülenlerini ütüledim görümceme götüreceğim
İnşallah hayra vesile olurlar,ben de Allah biliyor çok rahatladım...o fazla eşyalar içimi sıkıyordu.ihtiyac sahipleri dururken benim bu esyaları kullanmadan saklamaya ne hakkım var,hepsinin hesabını vereceğim

6–7 parça bile dolabını çok rahatlatır:) insan da rahatlıyor tabi:))
Bi de onlar dolabımda durdukça giymem gerekiyor gibi düşünüyorum ve beni huzursuz ediyor.
Şu anda kafamdakiler
3 adet pantalon
2 adet elbise
2 adet etek
1 adet ceket
1 adet yelek
Bunların yerine de bi tane elbise alacağım. Geçenlerde gördüm. Çok beğenmiştim. Hatta şimdi gidip alsam mı diyorum da üşeniyorum.

Hayırlı akşamlar bayan sadeler.Yatak yorgan muhabbeti olmuş.Geriden takip edince ancak yetiştim.Aslında bana hala fazla geliyor evdeki yorgan battaniyeler filan .Ama lazım olur düşüncesi ağır basıyor.Zaten aşırı fazlaydı azalttım.2tane yün yer döşegim 3 tanede yün yorganım vardı k.v vermişti köye ev yaptırdılar aha dedim tam zamanı hepsini verdim .Şimdi 3 tane tek kişilik battaniyemiz var günlük kullanıyoruz.Eşimle battaniyelerimiz ayrı.Böyle çok rahat oluyor öneririm.Evimiz çok sıcak oluyor yorgan gerekmiyor.Bazanın altında iki tane çift kişilik peluş battaniye var.Bir tane çift kişilik pamuk yorgan,1 tane tek kişilik yün yorgan ,iki tane uyku seti yorganı( çift kişilik),1tane tek kişilik uyku seti yorganı var.Ailem şehir dışında kalmaya geliyolar.Gerçi yazın geliyolar genelde.Ama benim nişanımda esimin ailesi kalabalık gelmişti ve biz komşulardan yorgan filan toplamıştık.O yüzden atamıyorum.2 twne tek kişilik 3 tanede çift kişilik pikem var.Yalnız bu evdeki atılacaklar doğuruyor arkadaslaro kadar veriyorum dağıtıyorum yine birikiyor.eski evden kalma perdelerim var yepyeniler onlar çıkmalı evden .Kendimde bir güç bulsam toparlıcam bütün dolapları çekmeceleri.

İyi akşamlar Arkadaşlar planlı programlı yaşamayı nasıl basariyosunuz uzun ve kısa vadede planlarınız neler günlük işlerini programlayanlar bize bunlardan örnekler verebilirimi ? Bende kağıt kalemi elime alıp her işimi planlamak istiyorum ama bir türlü basaramiyorum

İyi akşamlar. Hepsini okumadım ama dahil olayım sonra okurum diye düşündüm:)
Bende hiçbirşeyin fazlasını istemezdim evimde. Ama bikaç yıl önce kalabalık misafirlerim geldi. Benimde bir yemek takımım var. Çayada,yemeğede onları kullanıyorum. Haliyle sürekli kullandığım içinde çizik..komşumdan almıştım sonra emanet
Şimdi bir misafirlik yemek takımım,kahvaltı takımım,çay takımım,pike falan bulunduruyorum evinde. Fazla gelmiyolar gözüme
Ama kıyafet konusunda sadelikten yanayım. Zaten çok düşkün değilim. Dolaplarım öyle sıkı sıkıya dolu değildir. Yeni bişey almışsam da mutlaka çıkarmışımdır çoktan dolaptan bişeyler.
Yedek halılarım perdelerim hiç olmadı evimde. Yeni almışsam ihtiyacı olana veririm eskisini.
Evimde aksesuar yok denecek kadar az. Bu aralar onlara pek bi özenir oldum. Özentimin geçmesini bekliyorum şuan:)

selam bayanlar grip salgınına bende eşlik ettim bikaç haftadır sadece takip ediyorum sizi.
M maviduvar1 teşekkürler kendimi sevmem lazım. kendime çok kızıyorum bazen. yaptığım hatalarla bir ömrü heba etmişim gibi geliyor. bundan sonra vakit kaybetmek istemiyorum o kadar çok şey yapmam lazım ki hayal ettiğim ben olmak için.
burayı keşfettiğimden beri çok kıyafet almadım. 2 kazak 1 pantalon 1 bluz. uzun süre bişey almayı planlamıoyrum. evimde çok eşyam yok. Ben için sade yaşam = kaliteli zaman galiba

Selam

Dün mutfak cekmecelerini toparladim

7tane cay kasigi, 5tane tatli kasigi ayirdim
Annemden gelenler var icinde ne ara inmisler anlamadim.

Kavanoz attim 3tane

Kenari citlamis renkli kahvaltitabaklarim var kucuk kucuk hediye almisti bi ablam cokda olmadi alali ne ara atti kenarlari sasirdim severek kullaniyorum oysa.
Napicam onlari bilmiyorum goruntuleri hic hos durmuyo.
6taneler

Eskiden arcopaller vardi
Bir set var bende de masallahi var ne kirildi ne yiprandi 11senelik oyle ayni duruyo
Cokda kullaniliyo ama okdar baydim ki onlari gormekden hic sevmiyorum.
Kirilip yipranmadigi icinde kullanmak zorunda kaliyorum.
Acaba 12tane yemek tabagi alsam kaldirsam mi diye dusundum dün.

ben hayattaki her güzel şeyin insanın kendini sevmesi ile başladığını düşünüyorum.
özellikle belirtmeliyim ki kendini beğenmek değil. o başka bir şey. kötü bir duygu.
kendini seven insan kendine yatırım yapıyor. okuyor ibadet ediyor dua ediyor kendini üzmüyor. zaten ondan sonra da gerisi çorap söküğü gibi geliyor.

Uzun suredir sizi takip ediyorum gercekten cok haklisiniz.baskalarini dusunmekten kendimizi unutuyoruz sizden ilham alarak diyete basladim.spora basladim.insallah devam ettirebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…