- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.541
ayyyy çok sevindim gerçekten...Uzun suredir sizi takip ediyorum gercekten cok haklisiniz.baskalarini dusunmekten kendimizi unutuyoruz sizden ilham alarak diyete basladim.spora basladim.insallah devam ettirebilirim
Gercekten cok dogru diyorsunuz devam ettirecegim insallah spor yapiyorum uc haftadrayyyy çok sevindim gerçekten...
inşallah devam eder. arada aksamalar olsa da sakın pes etme.
ben başkasını pek düşünmemeye çalışıyorum. varsa yoksa ben ve ailem.
İyi akşamlar Arkadaşlar planlı programlı yaşamayı nasıl basariyosunuz uzun ve kısa vadede planlarınız neler günlük işlerini programlayanlar bize bunlardan örnekler verebilirimi ? Bende kağıt kalemi elime alıp her işimi planlamak istiyorum ama bir türlü basaramiyorum
Çok doğru bi karar vermissin cnm:)selam kızlar
arkadaşımın 6 7 ay önce evlenmişti... eksiğini bilmiyorsam eğer, ev hediyesi bana mantıklı gelmiyor...
üçün beşin hesabına yapmak istemedim. 100TL zarfa koyup verdim.
yeğenim ve kardeşime karne hediyesi olarak lcw den alışveriş yaptım. 60 TL
greyderden falan iyi bir bot almak istiyorum. sezon sonunda numara kalır mı sizce
küçük kardeşim 15 tatil diye yanıma geldi. herşeyi yemez. bende ona pide yaptırdım. ısıtıp ısıtıp yedirim artık kuzuma..
kız kardeşim kpssden 83 aldı, atamayı bekliyor. aklınıza geldikçe onada dua ederseniz sevinirim
Teşekkürlerben hayattaki her güzel şeyin insanın kendini sevmesi ile başladığını düşünüyorum.
özellikle belirtmeliyim ki kendini beğenmek değil. o başka bir şey. kötü bir duygu.
kendini seven insan kendine yatırım yapıyor. okuyor ibadet ediyor dua ediyor kendini üzmüyor. zaten ondan sonra da gerisi çorap söküğü gibi geliyor.
Selam
Dün mutfak cekmecelerini toparladim
7tane cay kasigi, 5tane tatli kasigi ayirdim
Annemden gelenler var icinde ne ara inmisler anlamadim.
Kavanoz attim 3tane
Kenari citlamis renkli kahvaltitabaklarim var kucuk kucuk hediye almisti bi ablam cokda olmadi alali ne ara atti kenarlari sasirdim severek kullaniyorum oysa.
Napicam onlari bilmiyorum goruntuleri hic hos durmuyo.
6taneler
Eskiden arcopaller vardi
Bir set var bende de masallahi var ne kirildi ne yiprandi 11senelik oyle ayni duruyo
Cokda kullaniliyo ama okdar baydim ki onlari gormekden hic sevmiyorum.
Kirilip yipranmadigi icinde kullanmak zorunda kaliyorum.
Acaba 12tane yemek tabagi alsam kaldirsam mi diye dusundum dün.
Dizi izlememek ve tv yi minimuma indirmek o kadar boş zaman sagliyokiN nesibenil eksiklerim olsa da Zaman'ı iyi kullandığımı düşünüyorum. Gün de 6 saat uyuyorum. Hafta sonu bu 7-8 saate çıkabiliyor.
Tv izlemiyorum. Takip ettiğim bi dizi yok ancak bazı dizilerin konularını biliyorum.
Haftada 4 gün 1'er saat olmak üzere mutlaka spor yapıyorum.
Hergün okuduğum zikirlerim var. Onları okuyorum.
Hergün en az 50 sayfa kitap okuyorum. Daha fazla olursa ne ala.
Benim enerjimi emen, bana faydası dokunmayan insanlarla mümkün olduğunca az görüşüyorum. Hatta mümkünse görüşmüyorum.
İşimin izin verdiği sürece namazlarımı kılıyorum.
Oğlumla ilgileniyorum.
N nesibenil eksiklerim olsa da Zaman'ı iyi kullandığımı düşünüyorum. Gün de 6 saat uyuyorum. Hafta sonu bu 7-8 saate çıkabiliyor.
Tv izlemiyorum. Takip ettiğim bi dizi yok ancak bazı dizilerin konularını biliyorum.
Haftada 4 gün 1'er saat olmak üzere mutlaka spor yapıyorum.
Hergün okuduğum zikirlerim var. Onları okuyorum.
Hergün en az 50 sayfa kitap okuyorum. Daha fazla olursa ne ala.
Benim enerjimi emen, bana faydası dokunmayan insanlarla mümkün olduğunca az görüşüyorum. Hatta mümkünse görüşmüyorum.
İşimin izin verdiği sürece namazlarımı kılıyorum.
Oğlumla ilgileniyorum.
Dizi izlememek ve tv yi minimuma indirmek o kadar boş zaman sagliyoki
Ben hayatım boyunca her güne bi dizi koymadım dizi konusunda çok seciciydim abuklasmaya basladigindada anında birakirdim son geçen sene bi dizi izliyorum bu sene hiç izlemiyorum ve bütün gecelerim boş:)
Kitap okumak , ibadet etmek,spor yapmak, örgü ormek, puzzle yapmak, film izlemek, Dees calismak için baya baya zamanım oluyo... Ilk evlendigim sene yabanci dizilere vaya dalmistim bi sezonu no Hathaway bitiriyodum 've bu saydiklarimin hic birisini yapamiyodum:) Keske daha onceden izlemeseydim kaybolan vaktime yazik...
Uygun fiyatli sade hos 12li yemek tabagi alsam isimi gorur aslinda benim gunluge kullancam cunku.Cemile store dan tam takım yemek takımım var hatta peçeteleri peçete yüzükleri çatal kaşık takımı da var aynı takımın. Baya baya tam takım yani
Taşınırken bir kaçının kenarı çıtlamış
Hemen attım
Hiç hazzetmem çıtlayan tabaktan bardaktan
Atacaksanız iyice sarıp çöpe öyle atın
Sokak hayvanları yiyecek ararken batmasın
Misafir içinse 12 tane servis tabağı alabilirsiniz
Başka yoksa
Bunu kaldırırsınız
Özledikten sonra çıkarırsınız