- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.481
kızlar misafir için eve kaç yorgan almak gerekir
bende bir sürü var ve üstüste duruyorlar,beni sinir ediyorlar
Boyamayi cok aklimdan gecirdim bayada arastirdim video falan ama simdi diyelim ki zimpara yaptim boyadim ufak darbe alinca soyulursa alttan kahve cikar kotu durur surekli onu kollamakla da ugrasilmaz ki.
Boyarsam boyle olursa diye cesaret edemiyorum
Yenileride 200tl alamam suan.
Cok sağol cnm
Ben de sizin msjlarınızı okuyunca vazgeçtimm
Ben iş azalsın diye bakıyorum,bu makine bana iş çıkaracak gibi :))
az doğal doğru yemek de sade minimalist yaşamın vazgeçilmeziMerhaba arkadaşlar bu topiği günlerdir takip ediyorum öyle ki telefonla yatar kalkar oldum sade yaşam benim içinde her aşamasıyla bir hedef haline geldi ama daha silkinip kendime gelemedim yeni doğum yaptım bebeğim 2.5 aylık birde 3 yaşında kızım var bişeyler kalkışmak şuan zor zira günlük islerimi zor yetiştiriyorum arkadaşlar beni yanlış anlamayın ama keşke konuyu dağıtmasak inanın benimde kilolara başım dertte ama şuan onu düşünmek istemiyorum bebeğim olduğu için sayfaları zor takip ediyorum sade yaşamın dışındakiler zamanımı çalıyor zira sade yaşamın bir maddeside zamandan tasarruf değilmi buradaki herkesi çok sevdim anlayışına sığınıyorum
Yılda 1–2bende mesela 1 tane var hiç kullanmak nasip olmadı
buna sen karar vereceksin canım.
ailenle yada eşinin ailesiyle aynı ilde misin?
misafir sıklığın nedir? yatılı kalırlar mı?
Bende 8 tane filan yorgan varsurekli misafirin geliyor mu? eger cok sik misafir agirliyorsan,ona gore 1-2 adet bulundurabilirsin.yok hic gelmiyorsa sadece acil durumlar icin bir adet bulundursan yeter.
Benim annem de 1 yorgan aldı ama kayınvalidem bir sürüü hazırlamışş,evi yerleştirmeye geldiğimde gördüm:)
Ben evlenirken 2 tane almıştım. Bir tane de eşimin annesi hediye etti. Onu hiç kullanmıyorum diyebilirim. bazamın altı bile boş. Battaniyem de 3 taneydi. Hiç kullanmadığım birini hediye ettim ben de.
Ne kadar misafirinizin geldiğiyle de alakalı elbette. Ben evde abartı ve fazla olan hiçbir şeyi sevmiyorum. Kırk yılın başı bir lazım olur mantığı hiiiç yok ben de. lazım olduğu an ya alınır ya alternatifi ile idare edilir.
canım yaa çok fazla. sana eziyet yani.Benim annem de 1 yorgan aldı ama kayınvalidem bir sürüü hazırlamışş,evi yerleştirmeye geldiğimde gördüm
Benim için çok önemli bi karardı aslında bu kararı vereli üç yıl oluyor kapanicam dedim ama zamanı ni bilmiyodum
Oturdum düşündüm asla vazgecemiyceklerim
-oje
-dipleynier
-tatillerde denize girmek
*Üç yıl önce ojeyle başladım yaklaşık 100 kadar önem vardı hepsini arkadaşlarımın ergen kızlarına da gittim ve üç yıldır sadece iki kere oje sürdüm düğünde
*dipleynier im bittiğinde almadım şu an kullanmıyorum sadece rimel kullaniyorum kapanırsam şeffaf rimel kullanırım yada hiç kullanmayabilirim
*ve deniz bunu da hasemayla asabilecegini dusunuyorum
Sanırım iki ay içinde kapanmış ol cam hayırlısıyla.... Dolabimi temizlemek için de bahanem oldu :)
Aslında kişiyle ilgili bu benim kayinvalide evlenirken 3 tane çift kisilk yün yorgan verdi ama ben hayatta yün kullanmam dedim ki bunu ben kullanamam yün kullanamiyorum ihtiyacı olan birine mi verim geri mi getirin dedim geri getir dedi iade ettimkızlar misafir için eve kaç yorgan almak gerekir
bende bir sürü var ve üstüste duruyorlar,beni sinir ediyorlar
kızlar hamileyken kaç kilo aldınız ben 3 aylık olduk 2 2,30 arası değişiyor bebekte iyi durumda
aslında ben 2 sene önce 77 kiloyu gördüm sonra zayıflıycam dedim ve
3 gün protein 4 gün karbonhidratı dahil ettim
protein acayip sıkı gösteriyor
yani sen kurabiye,etimek, halley bunlar yerine
illa tatlı diyosan sütlü tatlı
ben yazın %30 bedava olan maraş usulu dondurma kocaman tek başıma yerdim
ama gene almadım tekrar
bünyem 58 in altına düşmeme hiç izin vermedi
Di mi ama, bir şeyler keşfetmek ne güzel. İşi gücü bıraktım Nil'in yazılarını okuyorum şu an. Mart ayında kendimi ödüllendireceğimi mi söylemiştim, değiştiriyorum Şubat'ta Nil'in kitabını alacağım.
Yazıyı en sevdiğim 4 kişiyle hemen paylaştım. Ordan oraya derken şu an Amy'nin belgeselini izlemeye başlayacağım. Hepsini hepsini birden yapmak isterim bazen. Şu an ki gibi.
dakikalar sonra gelen edit: Güzel bir şey keşfedince bunu paylaşmak, o anı başkalarıyla birlikte yaşamak ister misiniz sizde? Tek olunca bazen eksik oluyor.
Akşamı beklemeye karar verdim. (Evde beni bekleyen biri var)
Bende kv gorusmuyorumŞimdi farkettim kv bi tane tek kişilik yorgan vermişti onu da kullanmıyorum onu da vermeliyim
Bir tanede de annem ben taa orta okuldayken mi lisedeyken mi satenli özel işlemeli yün yorgan yaptırmıştı o da duruyor ama onu vermem sanırım
Yazlık isteğim var , olduğunda oraya götürürüm inşaAllah
Bayırbucak türkmenleri için geçen gün evden oğlumun küçülenlerini patik çorap havlu oyuncak bebek bezi gibi şeyler verdim
Yorganlar dışında bazanın altında bohça adı altında verilen havlu patik ve tülbent var fazlalık olarak
Hiç birini kullanmadım
Kullanmam da
Geri mi versem , ihtiyacı olan birine mi bilemedim
Kv ile görüşmüyorum
Sizce ne yapayım
Bende kv gorusmuyorum
Bana verdigi 3basortusunu evden cikardim
Ogluma yelek yapmisti gorustugum donem hepsini geri verdim ogluma olmuyo artik falan dedim.
Bana zaten bisi yapmamisti olan onlar hepsini evden cikardim
Ben sevmedigim insani bana hatirlatacak hic bisi evimde tutmuyorum.
Kim olursa olsun bu