- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
-
- Konu Sahibi philosophy
- #2.441
aslında ben 2 sene önce 77 kiloyu gördüm sonra zayıflıycam dedim veAsSsk 3kilo daha
Et,kofte falan cok aram iyi degil.
Abur cuburu kesmem lazim
Mesela kahvalti yapmadim
2mandalina 1 muz yedim
2kurabiye yedim
Canim yemek degil boyle seyler istiyo hep
Haylafy biskuvi,kurabiye,etimek, halley ondan veremiyorum.
Kendime yemek yapiyorum mesela yagsiz falan evdekiler o yemegi sevmiyo mesela yesilmercimek diyelim bi yiyorum sonra daha yuzune bakmiyorum oyle dolapda duruyo.
Bakalım yaza kadar nolcak.
Bende dondurma seviyorum yazin cok yedimaslında ben 2 sene önce 77 kiloyu gördüm sonra zayıflıycam dedim ve
3 gün protein 4 gün karbonhidratı dahil ettim
protein acayip sıkı gösteriyor
yani sen kurabiye,etimek, halley bunlar yerine
illa tatlı diyosan sütlü tatlı
ben yazın %30 bedava olan maraş usulu dondurma kocaman tek başıma yerdim
ama gene almadım tekrar
bünyem 58 in altına düşmeme hiç izin vermedi
yok canım şok un en alası protein ağırlık lı beslenmek bırak onları para tuzağıBende dondurma seviyorum yazin cok yedim
Suan almiyorumda vermiyorumda aslinda
İste bi yerde metabolizma duruyo soklamak gerekiyo ama nasil bilmiyorum
Bi tatli gordum hafif onu yapim bari en azindan hevesim gecer
Karatay diyeti iyi galiba
Ben bi arastim bakim hic arastirmadim protein agirliklilarda nasil besleniliyo diye.yok canım şok un en alası protein ağırlık lı beslenmek bırak onları para tuzağı
bak canım vücudunda herhangi bi sorun yoksa hafta 1 2 kilo garantiBen bi arastim bakim hic arastirmadim protein agirliklilarda nasil besleniliyo diye.
Bi bakim neler yeniyomus
Cok iyiymis ya bide deneyen birinden ogrenmek cok iyi geldi cok sagol cnm.bak canım vücudunda herhangi bi sorun yoksa hafta 1 2 kilo garanti
ben sana tüyo veririm
ne demek kuzum o kadın şunu yemeyin bunu yemeyin dedikçe fenalık basıyor banaCok iyiymis ya bide deneyen birinden ogrenmek cok iyi geldi cok sagol cnm.
13tü sanırımkızlar hamileyken kaç kilo aldınız ben 3 aylık olduk 2 2,30 arası değişiyor bebekte iyi durumda
çok iyi kaç kilo ile hamile kalmıştın canım13tü sanırım
61 ileçok iyi kaç kilo ile hamile kalmıştın canım
aynı kalmışız canım bende çok dikkat ediyorum ama 2.5 kilo cepte61 ile
ilk 5 ay cok kilo aldım ,sonra kendime geldim.yürüyüşe başladım,yeme olayını abartmadım
evet keşke o kadardan yırtsak kuzu54,6 kg hamile kaldım
şimdi 53,3 geriledim
58-60 kg görsem yeter fazlasını istemem
evet keşke o kadardan yırtsak kuzu
Karanfilli su da metabolizmayı çalıştırıyor canım 4 5 tane karanfili 500 ml suda yarım saat bekletip içiyosunDiyet kelimesi beni çok irite ediyor kızlar. Sağlıklı yaşam , sağlıklı beslenme, bunu yaşam biçimi hali ne getirme daha hoş geliyor kulağa.
Ben bir daha löpür löpür yediğim ekmeklere dönmek istemiyorum mesela hiçbir zaman. Bir süre sonra canı istemiyor sanki insanın. Tıpkı çay da şekeri bırakmak gibi.
Ben de bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmayı düşünüyordum, şu an ki çabamda bu da etkili.
tr_lelli bir arkadaşım akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemeyerek çok rahat kilo verdi. Gün içinde istediğini yedi ama akşam 6 da kesti. ben bunu 8 bazen 9 yapıyorum. Ama en fazla bitki çayı ya da meyve oluyor tükettiğim.
Bu aralar bir de metabolizmayı hızlandırması için tarçınlı su içiyorum.
Karanfilli su da metabolizmayı çalıştırıyor canım 4 5 tane karanfili 500 ml suda yarım saat bekletip içiyosun