sade yaşam

aslında ben 2 sene önce 77 kiloyu gördüm sonra zayıflıycam dedim ve
3 gün protein 4 gün karbonhidratı dahil ettim
protein acayip sıkı gösteriyor
yani sen kurabiye,etimek, halley bunlar yerine
illa tatlı diyosan sütlü tatlı
ben yazın %30 bedava olan maraş usulu dondurma kocaman tek başıma yerdim
ama gene almadım tekrar
bünyem 58 in altına düşmeme hiç izin vermedi

Ben yine atiyorum ayikliyorum kizlar

2corap attim altlari erimisti artik
Yirtik bir terligim vardi onu attim.
Yipranmis bezler vardi toz bezi gibi attim.
Kenari kirilmis plastik kabım vardi onuda attım.
Esimin gomlegi vardi yakalari yipranmisti attim
Cok fazla sabun almisim (koku manyagi olarak) actim paketlerini kalp seklinde bi kutum vardi onun icine doldurdum o kutuyuda ayakkabilik, temizlik malz koydugum antredeki dolabin icine koydum.
Kapak acildikca eve mis gibi koku yayiliyo
Bazen acik birakiyorum bilerek

Evi toplamak nasil kolaylasti nasil hafifledi
Bi supur sil toz al is bitiyo.

Cok fazla cöp cikiyo ama atiyorum ya surekli poset poset cöp atiyorum
Millet ne cer cöp meraklisi dicek.

Bende dondurma seviyorum yazin cok yedim
Suan almiyorumda vermiyorumda aslinda
İste bi yerde metabolizma duruyo soklamak gerekiyo ama nasil bilmiyorum

Bi tatli gordum hafif onu yapim bari en azindan hevesim gecer

Karatay diyeti iyi galiba

Bende dondurma seviyorum yazin cok yedim
Suan almiyorumda vermiyorumda aslinda
İste bi yerde metabolizma duruyo soklamak gerekiyo ama nasil bilmiyorum

Bi tatli gordum hafif onu yapim bari en azindan hevesim gecer

Karatay diyeti iyi galiba
yok canım şok un en alası protein ağırlık lı beslenmek bırak onları para tuzağı

Diyet kelimesi beni çok irite ediyor kızlar. Sağlıklı yaşam , sağlıklı beslenme, bunu yaşam biçimi hali ne getirme daha hoş geliyor kulağa.
Ben bir daha löpür löpür yediğim ekmeklere dönmek istemiyorum mesela hiçbir zaman. Bir süre sonra canı istemiyor sanki insanın. Tıpkı çay da şekeri bırakmak gibi.

Ben de bir zamanlar 50 kilo ile hamile kalmayı düşünüyordum, şu an ki çabamda bu da etkili.

tr_lelli bir arkadaşım akşam 6 dan sonra hiçbir şey yemeyerek çok rahat kilo verdi. Gün içinde istediğini yedi ama akşam 6 da kesti. ben bunu 8 bazen 9 yapıyorum. Ama en fazla bitki çayı ya da meyve oluyor tükettiğim.

Bu aralar bir de metabolizmayı hızlandırması için tarçınlı su içiyorum.

61 ile
ilk 5 ay cok kilo aldım ,sonra kendime geldim.yürüyüşe başladım,yeme olayını abartmadım
aynı kalmışız canım bende çok dikkat ediyorum ama 2.5 kilo cepte
bakalım daha ne kadar alıcam bende nisan 1 dediğinde otobüsü bırakıp işime yürüyerek gidip gelicem

Ba-yıl-dım!

Zaman makinası olsaydı ve kendi geçliğime, mesela 17 yaşıma dönseydim kendime şunları söylerdim;
en önemli şey aşk onu doya doya yaşa, bu bir.
ne yapmayı sevdiğini bul ve sonra o sevdiğin şeyi yapabiliyormusun ona bak. Yapmıyorsan boşuna enerjini tüketme, yapabilenler yapsın.
Yapıyorsan, dünyanın en şanslı insanlarından birisi dilini ıssır kimseye söyleme.
sevdiğin insanlar bul, işlerini onlarla yapmanın yollarına bak. Hayat yap, et, çalış, başarla geçiyor. Ve bu maroton çok sevdiklerinle geçerse iş yapmamış sürekli aşk yapmış olursun.
Bi kaç kişinin elini sıkı sıkı tut. Onların dertleriyle dertlen, mutluluklarıyla uç, dediklerine kulak ver. Onları kaybetme. Herşey değiştiğinde senin en orjinal halini bilip sevenlere ihtiyacın olucak.
Kendini onunla bununla karşılaştırma. Başkaların kriterlerine göre seçim yapMA! O zaman başkaların gideceği yerlere gidersin. Oralarda ne işin var, senin yolun başka yokuşların başka!
Konu komşu ne der diye dinleme. Komşu sen hayatın hakkında topu topu 15 dakka konuşucak, Sense ölene dek onu yaşıcaksın.
Hareket et, hergün hareket etmeyi alışkanlık haline getir. Bi spora kafayı tak, dansa kafayı tak, satrançca kafayı tak. Kafaya taktıkların ilerde yaldız olup üzerine yağacak, yaldız olup üzerine yağacak.
Hergün oku, her seyi oku. Ağaç olamak nasıldır, Vangogh olmak nasıldır, ikinci dünya savaşına katılmış olamak nasıldır, öğren! Bi gün hepsi yapboz gibi yapışıp sana inanılmaz gerçekleri göstericek.
Kızlar; zekadan, çalışıp basarandan, ve espiriden hoşlanır. Erkekler; güzellikten, edadan ve huzurdan hoşlanır.
Hayat alışkanlıklıklarla yürüyo. Bişeyi iyi yapmak istiyorsan hemen alışkanlık haline getir. Alışkanlıksa tekrarla oluyo. Beyin böyle programlanıyo. Bişeyi sürekli yaparsan başka şeyi düşünmüyo, onu hep öyle yapıyo. O yüzden alışkanlıklarına çok dikkat et! Neyi alışkanlık yaparsan hayatın ondan oluşucak unutma.
Erken kalkmak kulağa berbat geliyo, biliyorum ama erken kalkan yol alır hayatımda duyduğum en doğru şey. Bazen saat 8:30 da üç şey bitirmiş oluyosun ve inanamıyosun zamanın göreceliğine.
Dedikodu yapma! Dekikodu nasıl bişey biliyomusun, böyle evinin içine çöp boşaltmışsın gibi. Ağzını, içini, evini kokutuyo. Rahatlatır sanıyosun ama pisletiyo insanı. Gül geç. Hem dedikodu yapanların başına mutlaka ayıpladıkları, beğenmedikleri, çekiştirip durdukları şey gelir unutma. Hayatın mizah anlayışı böyle.
Kızlar güzel mi güzel bi kadın olduğunuzda kendi atınız olsun. Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın. Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz. Atınız kimse altınızdan alamaz. Dört nala başka yere gidebilirsiniz.
Erkekler; yakışıklı mı yakışıklı bir erkek olduğunuzda kadınlara çocuklara ve hatta birbirinize asla el kaldırmayın. O güç, güç değil! Kaba kuvvet o. Korkudan kaynaklanır. Kaybetme korkusundan. Ve kimseyi avucunuzda sıkarak elinizde tutamazsınız. Tam tersi avucu apaçık bırakıcaksınız. Kimseyi suçlama suçlamak; nasıl diyim, zehirli bi duygu. İnsanı frenler, insanı kurban piskolojisine sokar. Atıl bırakır. Hatta şimdiden duvara " kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz.
" Kendimi suçlu hissetmiyorum. Kendimi suçlu hissetmiyorum. kendimi suçlu hissetmiyorum" yaz. Çok faydasını görüceksin.
Ceplerden, bilgisayarlardan televizyonlardan uzak bi saat ayır kendine. Kendinle sosyalleş yoksa unutursun nasıl biri olduğunu. Hayatın, sana başkaları tarafından yansıtılmayan bi aslı var. Onu dinle deniz kabuğu dinler gibi. Yalnızlığını kimseye verme. Yalnızlığın hariç her şeyi paylaş. Çünkü hayat paylaşınca güzel.
Hergün şükret! Teşekkürü dualarından asla eksik etme. Teşekkür kadar insana iyi gelen bişey yoktur. Bişeyi istemekten dilemekten bile iyidir. Sıcacık yapar ruhunu. Bende ki bana yeter, hatta artar bile dünyanın en güzel felsefesinidir. Birinden bişey isteme onun yerine birine bişey ver, bak neler olucak seyret sonra.
Karanlık günler olucak. Düşüceksinde. Yaralarda açıklıcak. O zamanlarda şunu unutma; Tünel biticek. Kalkıcaksında, kabukda bağlıcaksın. Sevdiklerine bakıp usanmadan "Seni seviyorum. Seni çok seviyorum" de. Hatta " sen ne yaparsan yap, kim olursan ol sevicem" de.
Korkmakdam korkma. Ödün bile kopsun. Sonra kapa gözünü bas karanlığına. Belki biri taş döşemiştir, kim bilir...
Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat. Böbürlenme, Kibirlenme, Köpürme. Abart, Çoğalt, Parlat.
Hergün bi yazar tarafından hayatının hikayelendirildiğini düşün ve dinle. Böyle bi kahraman olmak istermiydin? İstiyorsan başarıyorsun. Ne mutlu sana.

Karanfilli su da metabolizmayı çalıştırıyor canım 4 5 tane karanfili 500 ml suda yarım saat bekletip içiyosun

topplamda 7,5 kılo aldım 77 kıloyla hamıle kaldım ama
hastaneden eve geldım bır hafta sonra 76 kıloydum
hamıle kaldıgım andan ıtıbaren doktorum cok moralımı bozdu bu kıloyla hamıle nasıl kalırsın falan dıye ınat ettım tatlı ekmek pasta abartmadan yedım bıde yurudum
proteın agırlıklı beslendım yumruta tavuk sut yogurt domatesın dıbıne vuruyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…