- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
-
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Erkek haliyle evdeki yorgana da karışmasın bir zahmet.
Bana çok saçma ve itici geldi tutumu.
Bence konuşun, onu asıl rahatsız eden sorunu bulun.
Ailenize mi takık,sizin çalışmamanıza mı,derdi nedir?
Güncelleme konudan da kötü.
Yorum yapmayayım en iyisi.
Bahane aramış gibi.Bence hepsine takık sanırım.Ben 6 buçuk aydır çalışmıyorum.Is yerim karşıya taşınınca çıkmak zorunda kaldım.Aileme de annem çalışıyor kadin bizi çağırmadı ramazanda iftara onu söyleyip duruyor o yüzde taktığını düşünüyorum.
Bahane aramış gibi.
Sadece iftara çağırmamakla bozulmuşsa.
Yani kadın çalışıyor ve geç geliyorsa çağıramamış olabilir.
Buna anlayış gösterilebilir.
Sizin çalışmamanıza takılması da kötü ama yaa.
İnsan karısı çalışmıyor diye böyle aşağılayıcı cümleler kurar mı.
Konuşun bence,en iyi çözüm bu,konuşmak.
Tabii ki sorsaydınız iyi olurdu, ama sorsaydınız sonuç değişecek miydi?Yapın lütfen ben mi hatalıyım anlayamadım bazı arkadaşlar haber vermen gerekir bisey götürürken falan yazmış.Zaten oruç kafa sağlıklı da düşünemiyorum şuanda
Güncellemeye kadar "belki" demiştim bu konuya ama telefonda ettiği laflar çok çirkin
Yani ne olursa olsun "benim kazancımla ailene bir şeyler yapıyorsun" kısmı yenilir yutulur gibi değilEvet maalesef insan bu kadar artniyetli yaklaşır mi bir de bu para değil maddi bisey değil yemek ya bu
Tabii ki sorsaydınız iyi olurdu, ama sorsaydınız sonuç değişecek miydi?
Sanmıyorum.
Ne kadar ayıp benim paramla falan.
Eşiniz gercekten eş olabildi mi size bir düşünün
Yani ne olursa olsun "benim kazancımla ailene bir şeyler yapıyorsun" kısmı yenilir yutulur gibi değil
Sanırım işe gireceksiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun, kendi paranızı kazanınca ağzını açamaz
Çok iyi yapmışsınız kenara koymakla. Dilerim ki yaptığı yanlışı fark edip telafi etmeye çalışır bir an evvel..Inşallah bayramdan sonra olur da.Zaten bana çıkarttığı ek kartı verdiği parayı herşeyi koydum ceketine.Cok şükür çalışırken maaşımdan artanları hesapta bırakmıştım.Is bulana kadar onlarla idare edicem.
Çok iyi yapmışsınız kenara koymakla. Dilerim ki yaptığı yanlışı fark edip telafi etmeye çalışır bir an evvel..
Senin ailen bana ne yaptı da benim kazancimla onlara biseyler yapıyorsun dedi.
Ya erkekler bu konularda inanılmaz takıntılı bence, keşke eşiniz görmeden götürseydiniz, anneler kendini düşünmeden elinde ne var ne yok veriyorlar bazen. Sonuçta işte böyle saçma sapan cümleler..
Güncellemeyi yeni okudum eşiniz işin cıvığını çıkarmış ben daha iyi niyetli düşünmüştüm. Ne desem bilemedim ama böyle konularda da surat asıp sustukça anlaşılmıyor iki üç gün sonra konu net bişekilde konuşulmadan aynı evde yaşandığı için konuşulmaya başlıyor ve problemler halledilmeden üzeri kapanıyor bence surat asıp oturmayın konuşup anlatın derdinizi onunda sıkıntısı neymiş açıkca öğrenin
"Üretmiyorsun sadece tüketiyorsun" mu?
Çok gurur kırıcı. Çalışan bir kadın olarak kadınların çalışmasını sonuna kadar destekliyorum ama para kazanmaları için değil, kendilerini daha mutlu hissetmeleri için.
Eşinizin görevi sizin ihtiyaçlarınızı temin etmek. Bir de bunu olağanüstü bir şey gibi gündeme getirmiş. Çok üzüldüm ve kızdım.