- 6 Haziran 2018
- 65
- 37
-
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Bencil bir kocanız var bence. Ama belki de dışarda baska bişeye canı sıkıldı öyle patladı
Kızlar merhaba ,
Ben 1 senelik evliyim.Esimle çok büyük problemlerimiz yok.Ama zaman zaman bazı yaptığı şeyler onun hakkında fikrimi değiştiriyor.
Malum 2 3 gün sonra bayram.Bende evde temizlik yapmaya başladım.Dunde bazanın altında ki ıvır zıvır şeyleri toparladım.Baktım 7 tane yorganim var.6 tane de battaniye.1 ay önce annemin baza altında ki yorganları güvelenmişti.Bende anneme bir hurcun içine yorgan yastık falan koydum.Giderken götürürüm diye.Sonucta fazlalar.Ve bizde evde 2 kişiyiz.
Dün eşimde yemekten sonra bisiklet sürmeye gitti.Sonra eve geldiğinde hurcu gördü.Bende anneme gideceğini söyledim.Bisey demedi.Ama sonra anladım canı sıkkın biseye , soruyorum birşey mi oldu dışarda söylemiyor.Suratini görseniz yüzünden düşen bin parça.Benim aklıma gelmedi ki dandık bir hurçtan rahatsız olacağı.
Sonra ben ısrar edince söyledi kızlar.Yakinda evi goturucekmisim.Tuhafmisiz biz ailece.Gorende ben ondan alıp taşıyıp taşıyıp aileme götürüyorum ki asla öyle bişey yok.Cok şükür annem kardeşlerim hepsi çalışıp kendi ayakları üzerinde duruyorlar.Goturuyorsun dediği şeyler annem eve işten 9 da geldiği için akşam oturmaya gittiğimde yemek götürüyorum beraber yeriz diye.Kadin ugrasmasin diye.Sizce bu adam 2 tas yemeği bir yorgani minnetleyecek kadar bencil mi.Aslinda öyle biri de değil.Bilmiyorum Kızlar çok zoruma gitti.Yaptigin gerçekten çok ayıp diyebildim sadece.Cok anlamsız değil mi ya şu yaşanan konuşmalar.Sizce ne yapmalıyım ?
Teşekkürler şimdiden.
açık açık sorardım ben olsam. ne götürdüm, ne rahatsız etti diye. yani şu mesele bana şiddetten bile daha itici geliyor.
Aslinda oyle biri degil demissiniz ama dediginizin tam aksi olmasa surat asip dile getirmezmis.
geciştirmesine izin verme. her bi kap yemekte surat mı asacak? durumu anlat kabullensin. ailemize iki kap yemek götüremeyeceksek ölelim yani.Aynen öyle sordum da zaten.Ama bosver bosver diyip geçiştirdi.Gercekten götürdüğüm bisey yok.Dedigim gibi gittiğin zaman tatlı falan yapıp götürüyorum seviyorlar diye o kadar.
Durumlarınızı tam anlamıyla bilmediğimden dolayı genel bir yorum yapacağım. Bence kocanızla genel anlamda uyumlusunuz, sadece bu davranışı kafanızda soru işareti yarattı. Ama öyle ya, ev içinde tüm ilişkiler her dakika güllük gülistanlık gitmez. Böyle ufak tefek sorunlar olur; evliliğin tuzu biberi derler. Çok takılmamalısınız bence; eğer kendi içinizde huzursuzluk hissediyorsanız anlayacağı şekilde kesin bir dille durumu izah etmelisiniz.
Bencil bir eşiniz var yada dolduruşa gelmiş. Bazı şeyler rahatsız ediyor artık belli. Alıp karşınıza konuşabilirsiniz. 7 yorgan 6 battaniyeyi ne yapacakmış eşiniz???
geciştirmesine izin verme. her bi kap yemekte surat mı asacak? durumu anlat kabullensin. ailemize iki kap yemek götüremeyeceksek ölelim yani.
yorganı kendi annesi yapmışsa ona bozulabilir.
Demek ki ailenize icten ice gicik oluyor. Eli bol diyosunuz, birden degisen birsey degil bu. Baska aciklamasi yok ailenizle bir sorunu var.
Anladım o zaman üzülmekte haklısınız. Eşinize bunun sizi kırdığını anlatmanız iyi olacak.Yok annesi yapmadı.Annemin bana aldığı yorgan götürdüğüm.
Şimdi eğer kayınvalidenize hiç bir şey götürmüyorsanız ama annenize bir şeyler götürüyorsanız adamın gözüne batmıştır,normaldir,siz de olsanız rahatsız olursunuz.