- 12 Ocak 2010
- 16.671
- 25.043
-
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Tabii eşit davranıyorsanız o zaman siz haklısınız.Sadece aileme özel değil yaptığım şey.Kime gidersek gidelim.Ben birsey almak yerine kendim yapıp götürüyorum.Ya bir kek ya bir tiramisu onun arkadaşına ablasına yada benim aileme değişmiyor.
Konusun halletmeye calisin esinizle. Ailene de simdilik sakin anlatma bence..Bence de var ama sebebini bilmiyorum.Ailemde ona karşı son derece dikkatli hatta el üstünde tutuyorlar onu.Duysalar onun su yaptığı tavrı çok üzülürler.
sonuçta aynı evde yaşıyorsunuz ve o sızın eşiniz ,
o sizin yaptıınızı yapsa hoş olurmu , yani size sormadan evin eşyasını hurca koyup götürse ,
ben cok uygun görmedim yaptıgınızı ,
geçen gün kızımın küçülen 2 şortunu yiğenime götürürken bile eşime söyledim , izin almadım sadece söyledim
aradaki ince çizgiyi korumak önemli ,
haklısın sana sormadan yapmamam lazım de konu kaparsın
Tabii eşit davranıyorsanız o zaman siz haklısınız.
Ev yapımı tatlı daha güzel bence.
Erkek adam bu tarz işlere karışmaz. Ha ben götürmüşüm, ha annemde yapıp yemişiz ne fark eder. Fazle eşya varsada götürülür ne var yani.
Neden size düşmesin?Kusura bakmayın sizi kesinlikle kırmak istemem ancak ben sizin soylediginize katılmıyorum.Ben her yaptığımı eşime soramam ki ikimiz de özgür insanlarız.Birbirimizin dışında da bir hayatımız var.Onun da arkadaşlarıyla ablasıyla arasında maddi şeyler oluyor.Ama ben birşey demiyorum çünkü bana dusmez.Sonucta yetişkin insanlarız bazı kararları tek verebileceğimizi düşünüyorum.Hele konu yorganda.
Hergün annenize gidip yemekleri beraber yemiyorsunuz değil mi acaba hergün mü gidiliyor ondan mı rahatsız olduKızlar merhaba ,
Ben 1 senelik evliyim.Esimle çok büyük problemlerimiz yok.Ama zaman zaman bazı yaptığı şeyler onun hakkında fikrimi değiştiriyor.
Malum 2 3 gün sonra bayram.Bende evde temizlik yapmaya başladım.Dunde bazanın altında ki ıvır zıvır şeyleri toparladım.Baktım 7 tane yorganim var.6 tane de battaniye.1 ay önce annemin baza altında ki yorganları güvelenmişti.Bende anneme bir hurcun içine yorgan yastık falan koydum.Giderken götürürüm diye.Sonucta fazlalar.Ve bizde evde 2 kişiyiz.
Dün eşimde yemekten sonra bisiklet sürmeye gitti.Sonra eve geldiğinde hurcu gördü.Bende anneme gideceğini söyledim.Bisey demedi.Ama sonra anladım canı sıkkın biseye , soruyorum birşey mi oldu dışarda söylemiyor.Suratini görseniz yüzünden düşen bin parça.Benim aklıma gelmedi ki dandık bir hurçtan rahatsız olacağı.
Sonra ben ısrar edince söyledi kızlar.Yakinda evi goturucekmisim.Tuhafmisiz biz ailece.Gorende ben ondan alıp taşıyıp taşıyıp aileme götürüyorum ki asla öyle bişey yok.Cok şükür annem kardeşlerim hepsi çalışıp kendi ayakları üzerinde duruyorlar.Goturuyorsun dediği şeyler annem eve işten 9 da geldiği için akşam oturmaya gittiğimde yemek götürüyorum beraber yeriz diye.Kadin ugrasmasin diye.Sizce bu adam 2 tas yemeği bir yorgani minnetleyecek kadar bencil mi.Aslinda öyle biri de değil.Bilmiyorum Kızlar çok zoruma gitti.Yaptigin gerçekten çok ayıp diyebildim sadece.Cok anlamsız değil mi ya şu yaşanan konuşmalar.Sizce ne yapmalıyım ?
Teşekkürler şimdiden.
Guzel bi dille anlatin esinize kirildiginizi.
Doldurusa mi geldi ki?
Normalde paylasimcidir diyorsunuz, 2 tas yemegi, fazla fazla olan yorgani sozkonusu etmezdi o zaman.
Kv ile araniz nasil? Baska bi seyleri kafaya takip mi patladi ki?
Ay ne cok soru sordum. Duzelir bisi olmaz. Genel anlamda uyumluysaniz duzelmycek bisi degil.
Buarada Nickiniz super valla canim cekti kaymakli kunefe
Hergün annenize gidip yemekleri beraber yemiyorsunuz değil mi acaba hergün mü gidiliyor ondan mı rahatsız oldu
Aferin kayinvalideye. Allah omur versin.Ramazan da kışkırtıcı bir nick oldu :)
Kayinvalidemle aran çok iyi hakikaten dünya tatlısı bir insan oda bende sevip sayiyoruz birbirimizi.Ama eşim hiç ona çekmemiş ne yazık ki. :)
Neden size düşmesin?
Sonuçta o evi maddi manevi beraber geçindiriyorsunuz?
Eşinizin cebinden çıkan 1 lirada sizin de hakkınız var.
İşte görüşler farklı demek.Tabi ki öyle ama ailesine para verdiği zaman müdahale etmem ben.Sonucta o insanlar onu büyütmüş iş sahibi yapmış.
Aferin kayinvalideye. Allah omur versin.
Esiniz ona cekmemis derken? Esinizle birbirinizi sevip saymiyo musunuz?
Buarada mazur gorun yas 16 mi?
Gene bi ton soru sordum Allahim
Kusura bakmayın sizi kesinlikle kırmak istemem ancak ben sizin soylediginize katılmıyorum.Ben her yaptığımı eşime soramam ki ikimiz de özgür insanlarız.Birbirimizin dışında da bir hayatımız var.Onun da arkadaşlarıyla ablasıyla arasında maddi şeyler oluyor.Ama ben birşey demiyorum çünkü bana dusmez.Sonucta yetişkin insanlarız bazı kararları tek verebileceğimizi düşünüyorum.Hele konu yorganda.
İşte görüşler farklı demek.
Kime ne verilirse bizde söylenir.
Onlar aileyse biz neciyiz?
canım benım bende her yaptıgımı eşime sormuyorum izin almıyorum zaten asla izin almam bu kanıma ters o derece ,
ama evden birşey götürürken söylemen daha uygun gibi , bende söylerim bilirim zaten karışmaz herhangi bir yorumu olmaz ,aksıne bana neden söylüyorsun der , şöyle bir durum var o da mesela kardeşine kazak verse mesela bana söyle bunları kardeşime veriyorum haberin olsun aşkım der , bende tamam derim zaten giymiyordur verebilir ,
ben bu düşünceyle söyledim belki eşinde buna takılmıştır hani demişsin yaaa iki tas yemeği laf edecek biri değil diye ,
belki söylesen surat yapmayacaktı