- 11 Ocak 2018
- 530
- 1.200
-
- Konu Sahibi Kaymaklikunefe
Eşinizin söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil. Çok ayıp etmiş. Hatasını telafi etmediği sürece bir lirasını dahi almayın. Eve de erzak alırsa pişirin, düşünüp almazsa ekmek dahi istemeyin. Uzun bir süre affetmeyin. Ben bile kötü hissettim kendimi.
Simdi aslında konu yorgan yastık tatli vs olmayabilir, siz bir toplu igne de görürseniz o igne ona batacak. Adam demiski onlar bana ne yaptı ki sen benim kazancimla onlara tasiyosun. Belli ki biseyler oturmus icine. Evlenirken aileniz destek olmamis olabilir. Esim iyi bir insandir diyosunuz paylasimcidir diyosunuz. Bence onunla konuşun ve bu hircinliginin esas nedenimi öğrenin. Diger türlü cozume kavusmaz bu sıkıntı
"Sadece tuketiyorsun, üretmiyorsun." Cumlesinin altini sorgulardim ben olsam. Adamin derdi sanki sizin eve katkiniz olmayisi gibi. Sordunuz mu yemek, camasir, bulaşık da mi tüketime giriyor muymuş? Çok ayıp yaptigi
Hee gittiginde annene yemek goturuyorsan batmistir adama
Kv yr giderken de yemek goturuyor musun?
Senin ailen benim ailem meselesine taşımış şimdiden. Çok çirkin yaptığı eşinizin. Ve üzgünüm ama ben bu filmi yaşıyorum. Benim eşim de aileme böyle takmaya başladı ne yapsalar suç ne yapsam olay oldu. Hala annemle ilgili sorunlarını aşmaya çalışıyorum. Baştan net tavrımı koyamadığım için ise pişmanım. Size tavsiyem net bir şekilde aileniz konusunda ileri geri konuşamayacağını bilsin. İyi niyet dururken bu art niyet niye bilmem...
En başa dönebilseydim anneme karşı ilk saygısızlığında öyle büyük tepki verirdim ki bir daha yapamazdı en azından tepki vereceğimi bilirdi. Şu anda bile bunca mücadeleme rağmen çizgiyi aşıyor saygısızlık yapabiliyor. Ben de hemen müdahale ediyorum bu şekilde konuşamazsın vs diyerek. Senin ailen benim ailem olur zamanla o da evliliğinize çok olumsuz yansır. Aileye sevgi saygı tek taraflı olmaz deyin eşinize. Ben herkese yapıyorum içimden geliyor ama böyle yaparsan kimse için yapmam sebep olarak da seni gösteririm deyin. Belki çekinir böyle söylerseniz ve karışmaz. Ama buradaki mesele bana şöyle geldi, şimdi yemek götürmenize bir şey demese başka bahane kesin bılur.Sizin en başa dönme şansınız olsaydı nasıl bir yol izlerdiniz.Ne diyeceğimi de bilmiyorum ben
Sanırım sızın calışmamanız eşinizi geriyor.. Eger oyleyse cok acıAnlamadım ki aslında şaşırdığım da hiç öyle bencil biri değil.Son derece eli bol 1 lirası olsun yarısını paylaşır.Ama bu yaptığını bende anlayamadım.
Kızlar merhaba ,
Ben 1 senelik evliyim.Esimle çok büyük problemlerimiz yok.Ama zaman zaman bazı yaptığı şeyler onun hakkında fikrimi değiştiriyor.
Malum 2 3 gün sonra bayram.Bende evde temizlik yapmaya başladım.Dunde bazanın altında ki ıvır zıvır şeyleri toparladım.Baktım 7 tane yorganim var.6 tane de battaniye.1 ay önce annemin baza altında ki yorganları güvelenmişti.Bende anneme bir hurcun içine yorgan yastık falan koydum.Giderken götürürüm diye.Sonucta fazlalar.Ve bizde evde 2 kişiyiz.
Dün eşimde yemekten sonra bisiklet sürmeye gitti.Sonra eve geldiğinde hurcu gördü.Bende anneme gideceğini söyledim.Bisey demedi.Ama sonra anladım canı sıkkın biseye , soruyorum birşey mi oldu dışarda söylemiyor.Suratini görseniz yüzünden düşen bin parça.Benim aklıma gelmedi ki dandık bir hurçtan rahatsız olacağı.
Sonra ben ısrar edince söyledi kızlar.Yakinda evi goturucekmisim.Tuhafmisiz biz ailece.Gorende ben ondan alıp taşıyıp taşıyıp aileme götürüyorum ki asla öyle bişey yok.Cok şükür annem kardeşlerim hepsi çalışıp kendi ayakları üzerinde duruyorlar.Goturuyorsun dediği şeyler annem eve işten 9 da geldiği için akşam oturmaya gittiğimde yemek götürüyorum beraber yeriz diye.Kadin ugrasmasin diye.Sizce bu adam 2 tas yemeği bir yorgani minnetleyecek kadar bencil mi.Aslinda öyle biri de değil.Bilmiyorum Kızlar çok zoruma gitti.Yaptigin gerçekten çok ayıp diyebildim sadece.Cok anlamsız değil mi ya şu yaşanan konuşmalar.Sizce ne yapmalıyım ?
Teşekkürler şimdiden.
Güncel: Kızlar ben sadece kendi aileme degil onun ailesine de yemeğe gideceğimiz zaman muhakkak bisey yapıp götürürüm.Hatta arkadaş gezmesi kendi ailem onun ailesi olsun farketmiyor gittiğim her yere ya bir kek ya bir tatlı yapıp götürüyorum.Kendi aileme özel bisey değil.Esimle telefonda konuştum su an çılgınlar gibi iş arama surecindeyim kendisi de biliyor ama ona rağmen bir sürü şey söyledi. üretmiyorsun sadece tuketiyorsun.Evde ki fazla evde kalsın.Senin ailen bana ne yaptı da benim kazancimla onlara biseyler yapıyorsun dedi.O kadar üzgün ve sinirliyim ki elim ayağım titriyor sinirden.Sanki benim ailem ona muhtaçmış gibi her yaptığımı yazmış.Ne yapmalıyım eve geldiğinde.Suratini bile görmek istemiyorum.