Saçma Sapan Bir Mesele

Sadece aileme özel değil yaptığım şey.Kime gidersek gidelim.Ben birsey almak yerine kendim yapıp götürüyorum.Ya bir kek ya bir tiramisu onun arkadaşına ablasına yada benim aileme değişmiyor.
Kime götürdüğünüz farketmiyorsa kocanızın paylaşımcı biri olmadığını gösterir bu.
Kendi paylaşımcı olmadığı gibi sizin de paylaşım yapmanızı istemiyor.

oruç muydu ? başınına vurmuştur muhtemelen, götürmek zor gelmiştir.

Çok sinir bozucu keşke açık açık sorsanız ne götürdüm ben diye ?

Kendi ailesinde bu tip paylaşımlar yoksa ondan garipsiyordur, he he diyin siz aynen devam zamanla alışır. Sonuçta ana babalardan yeri gelince bizim eksiklerimizi tamamlıyor

çok bencil kaynanaya taşısan ses yok anneye verince ses var genelde kadınlar kıskanır ama erkk almalarını anneye sürekli burda tam tersi güzelce açıklayın burda yer yok oraya görutuorum diye sonra anne kullanırdı.

Şimdi eğer kayınvalidenize hiç bir şey götürmüyorsanız ama annenize bir şeyler götürüyorsanız adamın gözüne batmıştır,normaldir,siz de olsanız rahatsız olursunuz.
Siz sadece yorum yapın olur mu. O kadar makul anlayışlı ve objektif yorumlarınız var ki. Forumda yeni olmama rağmen tüm yorumlarınıza rastlıyorum. Hayat görüşünüz harika. Sevgiyle kalın :)

erkekler evdeki ıvır zıvırın gereksiz eşyaların anlamını bilmiyor. ben nefret ederim gereksiz eşyadan. kullanmıyorsam işine yarayan birilerine veririm. çoğu zaman eşime söylemiyorum. çünkü aynı tepkiyi alıyorum.

Acaba eşiniz yemek yapıp götürüp orada yemekten rahatsız mı oldu ki bazı insanlar böyle şeylere takabiliyor ne yazık ki

Kendi ailesine bonkör size cimri maalesef siz ses etmezseniz böyle olur tabi. Bana yakında evi götürcen dese eşim bende maaş kartını anana vercen yakında derim. Saçmalık

Evden çöp bile bir başkasına götürülecek olsa iki tarafın izni ve müsadesi olmalı. Eşiniz sizden habersiz yorganları toplayıp annesine götürse? Bence söz konusu yorgan yemek değil, eğer aynısı kv'ye yapılmıyorsa artık adamın gözüne batmış.

Evimde yer sıkıntısı çekiyorum anneme depoladım yakınımda oturuyo.Biz iki kişiyiz bazen evimden yemek alıp götürüyorum kalmasın aşağıya dökülmesin diye annemde yiyoruz.Eşimden bu konuda hiç bişey duymadım.Karışmaz zaten sen nasıl istiyosan öyle yap der.Normalde eşim böyle biri değil demişsiniz belki kafasını taktığı başka bişey vardır.

Sizin konunuzu okuyunca kendi evimi düşündüm bizde nasıl işler diye eşim çok bişeye karışmaz şunu neden verdin bunu neden yaptın diye ama ben hep söylerim canım küçülenler var olmayanlar var şöyle böyle diye yada öğrenci kuzenim var yaşadığım şehirde ona harçlık yılda iki üç kez harçlık falan veririm ama hepsini söylerim karıştığı için değil söyledikleirmden de hiç rahatsız olmadı (ama evlenmeden önce kvalidenden bahsederdi eşim işte herşeyi kardeşleriyle yapıyor biz ikinci planız bişey olsa onlara gidiyor falan diye kayınpederim de çok rahatsız oluyormuş hatta bi kaç kez muhabbet arasında lafı geçti kvalideme araba alınırken arabaları beğenmedi o küçük buna kaç kişi sığarki falan diye kpederim tabi kardeşlerini sığdıramazsın ondan değilmi tarzı rahatsız edici muhabbetler olmuştu ama kvalidemde işi abartıyor kpederim de) belki ondandır herşeyi söylerim problemde olmadı dün kvalideye gidecektik evde koyun yoğurdu vardı ben yemiyorum bi yerden gelmiş eşim kendisi yemesine rağmen bana o yoğurdu annemlere götürelim mi bizim evde bozulacak dedi bende olur dedim bende.
Hesap vermek gibi düşünmeyinde birbirinzden haberiniz olması gibi düşünürek söyleyebilirsin bence problem olmaz uzatılacak bi şey değil

Zaten yemek götüreceğim zaman söylüyorum kendisine sadece yorganda bir işi olmaz diye söylemek aklıma gelmedi

Erkek haliyle evdeki yorgana da karışmasın bir zahmet.
Bana çok saçma ve itici geldi tutumu.
Bence konuşun, onu asıl rahatsız eden sorunu bulun.
Ailenize mi takık,sizin çalışmamanıza mı,derdi nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…