Sizin konunuzu okuyunca kendi evimi düşündüm bizde nasıl işler diye eşim çok bişeye karışmaz şunu neden verdin bunu neden yaptın diye ama ben hep söylerim canım küçülenler var olmayanlar var şöyle böyle diye yada öğrenci kuzenim var yaşadığım şehirde ona harçlık yılda iki üç kez harçlık falan veririm ama hepsini söylerim karıştığı için değil söyledikleirmden de hiç rahatsız olmadı (ama evlenmeden önce kvalidenden bahsederdi eşim işte herşeyi kardeşleriyle yapıyor biz ikinci planız bişey olsa onlara gidiyor falan diye kayınpederim de çok rahatsız oluyormuş hatta bi kaç kez muhabbet arasında lafı geçti kvalideme araba alınırken arabaları beğenmedi o küçük buna kaç kişi sığarki falan diye kpederim tabi kardeşlerini sığdıramazsın ondan değilmi tarzı rahatsız edici muhabbetler olmuştu ama kvalidemde işi abartıyor kpederim de) belki ondandır herşeyi söylerim problemde olmadı dün kvalideye gidecektik evde koyun yoğurdu vardı ben yemiyorum bi yerden gelmiş eşim kendisi yemesine rağmen bana o yoğurdu annemlere götürelim mi bizim evde bozulacak dedi bende olur dedim bende.
Hesap vermek gibi düşünmeyinde birbirinzden haberiniz olması gibi düşünürek söyleyebilirsin bence problem olmaz uzatılacak bi şey değil